ilk gün kafanın üstünden geçicek şekilde, bundan 2 gün sonra kulaklara pansuman yapılıyor kulağın üzerine pamuk konup onun üzerine ameliyat bandı takılıyor(eczaneye gittiğin zaman veriyorlar 10 tl), ameliyattan 1 hafta geçtikten sonra pamuklar çıkıyor sadece saç bandı takıyorsun 1 ay gece gündz 1 ay gece,üstümü çıkarmadım galoş taktım ayağıma sadece,izmir de devlet hastanesinde oldum ameliyatımı ücret ödemedim ama sanırım şu an ücret alıyorlar bir miktar.İlk 1 ay kulağımın arkasına dokunmadım ve bakmadım korkarım diye sonra baktığımda sol kulağımınki hiç belli değildi sağ kulağımda iz var biraz, ama bi miktar saçı kulağının arkasına alırsan sorun kalmıyor benimkini 1 kişi farketti şimdiye kadar ona da bi bahane uydurdum.
Topuz yaparsin sacini bol ol
Bosver sen ol alisirlar mecbur
Kuzenimede izin vermedi ailesi yillarca
Buyil kuculttu kulaklarini
Encok ailesi begendi.
Cevreside anlamadi zayifladi zannetti herkes
ameliyat oluyosunuz bence her ihtimale karşı ailenize durumu anlatmalısınız.hatta aileden biride ameliyat günü size eşlik etmeli,destek olmalı.
bir kaç gün annenize yada aranızın iii olduğu birine duygu sömürüsü yapın bu ameliyatı olmak istediğinizi anlatın karalı olun.size hak vereceklerdir.daha sonra dalga geçerlersede geçsinler nasıl olsa o zaman kepçeliğinizden eser kalmıcak:)
Canım saç bandı takarsan anlamazlar diye düşünüyorum
güzelim sen ol ameliyatını.. olduktan sonra görseler ne olacak kigeri dönüşü yok sonuçta..
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.İnşallah o izler de geçer.Bende sorduğmda 3 ila 5 tl arası tutuyo dedi sanırım saç bandının maliyetiydi o :) sonra bazı zamanlar değişiyo ücretlendiriyo ama şu sıra yaparsak sorun olmaz ücret ödemezsin dedi.Bi de kulak için tasarımı yaptıktan kaç gün sonra ameliyat için gün verdi?
Bana tasarım yapılmadı hatta doktor beni ameliyatımın olucağı gün gördü ilk başka bi doktora gitmiştim ben çünkü.Ben bayram öncesi gittiğim için ilk randevumdan 1,5 ay sonrasına gün verdiler.
Ben dün sonuçları göstermeye gittm pazartesiye randevu verdi aama saatini söylemedi :) bende sormayı unuttm nolck şmdi :S
Zekice..bnde bugün oldum çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?