Estetik ameliyat


Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.İnşallah o izler de geçer.Bende sorduğmda 3 ila 5 tl arası tutuyo dedi sanırım saç bandının maliyetiydi o :) sonra bazı zamanlar değişiyo ücretlendiriyo ama şu sıra yaparsak sorun olmaz ücret ödemezsin dedi.Bi de kulak için tasarımı yaptıktan kaç gün sonra ameliyat için gün verdi?
 
Topuz yaparsin sacini bol ol

Bosver sen ol alisirlar mecbur

Kuzenimede izin vermedi ailesi yillarca

Buyil kuculttu kulaklarini

Encok ailesi begendi.

Cevreside anlamadi zayifladi zannetti herkes

Ya benmkilerin anlayış göstermeyeceğine adım gibi eminim . Şu operasyonu atlataym sargıyı göstermeden sonrası kolay bnim için..Ayrıca yorum için tşekkürler
 

Dimi insan ister yanında biri olsun ama nerde..Sevgilim biliyo ameliyat olcağımı kulağımın görüntüsünü de o da bence sorun yok boşa kuruntu yapıyosun diyo ama karşı da çıkmadı.Sonuçta
düşününce insna yapay bi görüntü gibi geliyo itici geliyo yani.Ama bu burun gibi çok göz önünde olmayan bişey olduğu içn o kadr da yapay bi görntü olşturcağını düşnmüyorm.
 
güzelim sen ol ameliyatını.. olduktan sonra görseler ne olacak ki geri dönüşü yok sonuçta..
 
güzelim sen ol ameliyatını.. olduktan sonra görseler ne olacak ki geri dönüşü yok sonuçta..

Orası öyle ama babamn deli damarı tutarsa ameliyatlı mameliyatlı dinlemez çekiverir kulaklarımı o zaman dönülmez akşamın ufkunda olurum işte
 
Son düzenleme:

Bana tasarım yapılmadı hatta doktor beni ameliyatımın olucağı gün gördü ilk başka bi doktora gitmiştim ben çünkü.Ben bayram öncesi gittiğim için ilk randevumdan 1,5 ay sonrasına gün verdiler.
 

Ben dün sonuçları göstermeye gittm pazartesiye randevu verdi aama saatini söylemedi :) bende sormayı unuttm nolck şmdi :S
 
Evet canm.Daha kulaklarıma doğru düzgn bakmadı bile.Valla benm dalgınlığıma geldi sormayı unuttm çok sonra aklıma geldi (psikolojm bozk olduğndan şu sıra çok dalgınım)o da şu saatte olcak demedi. Nasıl olcak bilmiyorum p.tesi gününe ayarlandı ameliyat.
 
Benim arkadaşımın durumundasın ama o zaman yaydı bunu kulağım ağrıyor yok kulağımda ses var falan dedi dr gidicem falan dedi ameliyat olmam lazımmış dedi ve oldu estetik olduklarını sonradan anladılar mı bilmem hiç sormadım oda söylemedi :)
 
Zekice..bnde bugün oldum çok fenayım
 
Canım yarın ameliyata giriyorum bende Pazartesi ise başlamam gerekicek 2 gun dinlenme yeter mı ayağa kalkabilirmiyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…