Estetik ameliyatı olmalı mıyım?

Acigmakun34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
2
0
1
39
Öncelikle herkese merhaba. Küçük yaşta omurilik tümörü ameliyatı ve sonrasında da skolyoz ameliyatı geçirdim. Tahmin edebileceğiniz üzre vücudumda özellikle sırt bölgesinde çeşitli deformasyonlar var. Estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum birkaç yıldır. Ama yüzde yüz sonuç vermeyecek dikiş izlerinde. Doktorların görüşü bu yönde. Sormak istediğim bu evlilik hayatında büyük bir sorun mudur? Ayrıca özellikle tatil dönemlerinde insanların denize girdiğimde rahatsız edici bakışları da rahatsız etmiyor değil. Bir de geçmiş olsun ne oldu diye sormuyorlar mı 🙂 Çocuklardan önce yetişkinleri eğitmek gerek bence. Onlar yetişkinler kadar acımasız değil maalesef.

%100 olmasa bile izleri hafifletecektir Bunun da size iyi gelecegine eminim. Evlilikte sorun olur mu dan önce amacınız kendinizi mutlu ve memnun hissetmek olmalı. öte yandan evlilik samimiyet gerektitir. vücudunuzda izler bıraktığını için değil, ama sizi siz yapan, önemli bir olay olduğu için başınızdan ciddi bir sağlık sorunu geçtiğini elbette anlatmalısiniz...

O garip garip kötü bakan millet dönsün de kendi çirkin kalbine baksın. O daha vahim. Ayrıca gerçekten seven bir insana o izler kötü gelir mi hiç? Ve o izlerin ben epey hafiflediğini bir yakınımızdan biliyorum. Gerçekten varla yok arası. 🙏🏻 Yıllar geçtikçe sanırım epey hafifliyor.

Geçmiş olsun. Ne tarz bir deformasyon var? Bence düşünebilirsin estetik ameliyat. Daha iyi hissedeceksen eger olabilirsin tabi.

Geçmiş olsun. Ne tarz bir deformasyon var? Bence düşünebilirsin estetik ameliyat. Daha iyi hissedeceksen eger olabilirsin tabi.
Allah razı olsun. Sadece ameliyat izi değil. 6 ay kadar boyundan kuyruk sokumuma kadar alçıdaydım. Alçıdan dolayı da bazı çukurluklar oluştu. 6 ay boyunca tüm bahar ve yaz mevsiminde o sıcakta hiç yıkanamadığınızı düşünün 😊

Bence sirttaki iz evlilikte hic sorun olacak bir durum degil. Hatta kendinle barisirsan bikiniyle de dert edilecek bir sey degil.Ben olsam kendimi oyle severdim. Estetik operasyon yaptirmazdim sanirim ama sen cok rahatsizsan deneyebilirsin tabi ki.

Evlilikte sıkıntı olmaz

Yıllar önce birlikte çalıştığım bir arkadaş vardı

Lisede skolyoz ameliyat olmuştu

Onun doktorları da izlerden rahatsız mısın diye sorarlardı ama o ip askılı giyerdi vs

Hatta doktorun biri rahatsız olmadığı açık değil mi rahatsız olsa belli olurdu demiş

Ona da sorarlardı arada ne oldu vs diye ama dert etmez ameliyat oldum der geçerdi

Sizinki yeni galiba, bir süre sonra alışabilirsin

olmazsa da imkanın varsa ol estetik tabii zira özgüven en önemlisi

Sabahları işe gitmeden önce doğum lekemi öpüyor eşim 😊😊

Yani canınızı sıktığınıza değmez. Sizi gerçekten sevem adam onları da sevecektir.

Back
X