Estetik Ameliyatı Ücretlerini Ne Şekilde Ödediniz?

mert

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2006
1.618
13
estetik ameliyat geçirmiş olan arkadaşlara soruyorum.ameliyat ücretlerini ne şekilde ödediniz.peşin,kredikartı,taksit..vs?
hastane seçimi,doktor seçimi ne derece de etkili oluyor..
ben de ameliyatım için mali durumumu ona göre ayarlamalıyım..
 
Arkadaşlar bende 2 hafta içerisinde ameliyat olucam özel boğaziçi tıp merkezinde bana 4.500 fiyat verdiler sizce fiyat ve hastane iyimi???
 
bana doktorum 4 taksit yaptı. ama kredi kartına diil. normalde yapmıyormus nakit alıyormuş bir tanıdığının arkadasıyım dıye yaptı sanırım.
 
benim görüştüğüm birçok dr hastane prensipleri geregi ameliyattan önce alıyor.
ama bikaç taksit yapan bazı drlar da var kredi kartına.
ayrıca bugün gazetede okudum ama emin degilim sanırım teb este klinikte ameliyat olacaklara estetik kredisi veriyormuş hemen. yanılmıyorsam este klinik yakup avşarın.
 
Ameliyattan önce ücret ödemek mi? düşündürücü...

ben ameliyattan sonra ödedim ama sadece tahlil paralarını hemen istediler tahliller yapılırken ki korkup caymayayım diye ameliyattan sanırım hehehe Ben pazarlık yaprım, muhakkak sizlerde yapın, peşin ödedim avantajım oldu........
 
ben 2 bucuk milyar odemistim istanbulda ama cok super bi doktor

arkadaşım hangi doktora oldun ameliyatını ya belki çok komik gelecek güleceksiniz bana ama senetle yapmazlarmı kartım yok babamınkide dolu yaza yaptıralım diyo tahammülüm kalmadı artık:KK43:(( 2 buçuk milyar uygun doktorda süper diyosun ben gaziantepteyim ama sorun değil biraz bilgi verirmisin:gitme:
 
akdeniz üniversitesinde oldum. ameliyat öncesi doktor ve anestezi kredi kartıyla ödeniyor.sonrada yatak ücreti taksit yapılmıyor.
 
ben ve eşim olduk ,nakit ödedik, ameliyattan önce yaptık ödemeyi. ben ekimde laparoskopik kistektomi oldum, memorial de, prof.dr. yücel karamana (elleri dert görmesin)onda da op.a girmeden eşim ödedi ve nakit.adam bu ara habire hatununun op.ücretlerini ödüyo!
 
burun estetigi oldum,ssk ile hiç para ödememedim..çok memnunum...
 
X