Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm.. Pekala çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinİyileşme sürecini yavaşlatıyor, bence en azından bir süre ara verin
Ne demek canım yüksek yastıkta yat bu arada odemlerin daha çabuk gitmesi için:)Hmm.. Pekala çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Bende en çok onda zorlanıyorum çünkü normalde yastıksız yatan biriyim işkence gibi resmenNe demek canım yüksek yastıkta yat bu arada odemlerin daha çabuk gitmesi için:)
Tabiki var ne tarafa yatarsan ödemlerin o tarafta birikir bende zorlanıyorum ama mecbur yatıyorum biraz taviz vermemiz lazım şuan burun şekil alma aşamasında iyileşme sürecinde mümkün oldugu kadar korumak gerekiyorBende en çok onda zorlanıyorum çünkü normalde yastıksız yatan biriyim işkence gibi resmentabii alçım çıktığında daha dikkatli olmam gerekecek gibi görünüyor. Yatış tarzına göre yamulma oluyor diyenler filan var cidden var mı böyle bişey ?
Alçım alındıktan ne kadar zaman sonra dışarı çıkıyım pekiTabiki var ne tarafa yatarsan ödemlerin o tarafta birikir bende zorlanıyorum ama mecbur yatıyorum biraz taviz vermemiz lazım şuan burun şekil alma aşamasında iyileşme sürecinde mümkün oldugu kadar korumak gerekiyor
Gündüz çıkmanı tavsiye etmem güneş koruyucu al kendine yüzün için akşam çıkarsın alcin çıkınca bantlarin olacak zaten o da önlem amaçlı insanlar sana carpmasin dikkatli olsun diyeAlçım alındıktan ne kadar zaman sonra dışarı çıkıyım pekiçok sıkıldım 1 haftadır evde yatmaktan.. Tabii akşam çıkıcam şapka vs alıcam yanıma
Anladım canım çok sağol :)Gündüz çıkmanı tavsiye etmem güneş koruyucu al kendine yüzün için akşam çıkarsın alcin çıkınca bantlarin olacak zaten o da önlem amaçlı insanlar sana carpmasin dikkatli olsun diye
mümkünse burun fotonuzu görebilir miyim benim burnumda tarif ettiğiniz gibi öncesi sonrası hakkında fikir olsun diyeBenim burnum eğriydi,uzundu,genişti ve kemerliydi onlar düzeltildi. Hafif ucu kaldırıldı düzenlemeler yapıldı filan
Henüz alçılarım çıkmadı ama benim bi tane göndereyim özelden isterseniz ?mümkünse burun fotonuzu görebilir miyim benim burnumda tarif ettiğiniz gibi öncesi sonrası hakkında fikir olsun diye
Geçmiş olsun. Ağrı var mı yada başka bi şikayetiniz? Kime ameliyat oldunArkadaşlar merakımı giderirseniz sevinirim :) Ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Burnumdaki atel çıktıktan sonra ne zaman dışarı çıkacak duruma gelebilirim ? Ve yüzümdeki morluklar sarıya döndü yavaştan bu sarılıklar ve şişlikler ne zaman geçiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Teşekkürler :) herhangi bir ağrım sızım olmadı. İzmir efes kbb gürkan aladağ'a oldumGeçmiş olsun. Ağrı var mı yada başka bi şikayetiniz? Kime ameliyat oldun