Estetik Burun Ameliyatı

İyileşme sürecini yavaşlatıyor, bence en azından bir süre ara verin

lidow_2016771593824.webp
17.günüm hala yüzüm sis yani yavaş yavaş gidiyor sabır lazım ilk zamanki gibi değil tabiki:)

Ne demek canım yüksek yastıkta yat bu arada odemlerin daha çabuk gitmesi için:)
Bende en çok onda zorlanıyorum çünkü normalde yastıksız yatan biriyim işkence gibi resmen :( tabii alçım çıktığında daha dikkatli olmam gerekecek gibi görünüyor. Yatış tarzına göre yamulma oluyor diyenler filan var cidden var mı böyle bişey ?

Bende en çok onda zorlanıyorum çünkü normalde yastıksız yatan biriyim işkence gibi resmen :KK43: tabii alçım çıktığında daha dikkatli olmam gerekecek gibi görünüyor. Yatış tarzına göre yamulma oluyor diyenler filan var cidden var mı böyle bişey ?
Tabiki var ne tarafa yatarsan ödemlerin o tarafta birikir bende zorlanıyorum ama mecbur yatıyorum biraz taviz vermemiz lazım şuan burun şekil alma aşamasında iyileşme sürecinde mümkün oldugu kadar korumak gerekiyor

Tabiki var ne tarafa yatarsan ödemlerin o tarafta birikir bende zorlanıyorum ama mecbur yatıyorum biraz taviz vermemiz lazım şuan burun şekil alma aşamasında iyileşme sürecinde mümkün oldugu kadar korumak gerekiyor
Alçım alındıktan ne kadar zaman sonra dışarı çıkıyım peki :( çok sıkıldım 1 haftadır evde yatmaktan.. Tabii akşam çıkıcam şapka vs alıcam yanıma

Alçım alındıktan ne kadar zaman sonra dışarı çıkıyım peki :KK43: çok sıkıldım 1 haftadır evde yatmaktan.. Tabii akşam çıkıcam şapka vs alıcam yanıma
Gündüz çıkmanı tavsiye etmem güneş koruyucu al kendine yüzün için akşam çıkarsın alcin çıkınca bantlarin olacak zaten o da önlem amaçlı insanlar sana carpmasin dikkatli olsun diye

Benim burnum eğriydi,uzundu,genişti ve kemerliydi onlar düzeltildi. Hafif ucu kaldırıldı düzenlemeler yapıldı filan
mümkünse burun fotonuzu görebilir miyim benim burnumda tarif ettiğiniz gibi öncesi sonrası hakkında fikir olsun diye

Arkadaşlar merakımı giderirseniz sevinirim :) Ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Burnumdaki atel çıktıktan sonra ne zaman dışarı çıkacak duruma gelebilirim ? Ve yüzümdeki morluklar sarıya döndü yavaştan bu sarılıklar ve şişlikler ne zaman geçiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Geçmiş olsun. Ağrı var mı yada başka bi şikayetiniz? Kime ameliyat oldun

Ben ozel hastanede yaptirdim iskenderunda. Adama anlattigim gibi yapmadi. Burnumun ucu toparlak ve burun deliklerim yamuk kaldi. Doktora yamuk oldugunu soyledim. Bana o kadar olur dedi
Adamin adi ve hastaneyi yazdim diye silinmis yazdigim. Ve uyari almisim.Yalan soylemedim ki ben. Herkes olumsuz yaziyor. Biz burda gercekleri soyleyemeyeceksen niye bu site var? Kimse ayni hataya dusmesin diye yaptim. Yaptirmayin o ozel hastaneye.

Back
X