Estetik/Doğal güzellik

Estetiği vs olmayan kaç kişi var aramızda

• Maalesef bir/bir çok işlem yaptırdım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

destinasophie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
31
9
1
38
Estetiksiz uygulamasız protez tırnaksız kalıcı ojesiz kalıcı makyajsız fransız askısız vs vs kısaca yapay güzellik uygulamalarından uzak duran doğal haliyle mutlu ve güzel kaç kişi kaldı merak ettim ve anket açmak istedim

Asıl Gençken yapılması gerekiyor önlem amaçlı öbür türlü 50 yaşında yüz gerdirince çok çirkin oluyor

Estetik zaten dogal duran bisey degil gencken de yapilsa bisey farketmez. Gencligim varken neden parayla yuzume disardan biseyler enjekte ettireyim ki. Pazarlama oyunu...
Saçimda boya bile yok. Turkiyede, ortadoguda estetik cok yaygin oldugundan normal geliyor bir cok kisiye ama begenilen bir sey degil her yerde.

Mesela yüz için farklı uygulamalar var yavaş yavaş işliyor ama cilt kendini toparlıyor 30lu yaşlarda cilt kolajen kaybediyor bu uygulamalar cildi uyarıyor ve 40 50 yaşında çok daha güzel genç bir cildin oluyor bıçak altına yatmadan. Zaten 50 yaşına 40 yaşına geldin gittin dolgu botoks yaptırdın ordan toplasan buradan kayıyor

17 18 yaşında başlayanlar var ve de çok belli oluyor hiç belli olmayan uygulama görmedim ben üstelik genç yaşta başlayınca 80ine kadar sürekli yaptırmak zorundasın kayan eden dolgular vs bence hiç de estetik durmuyor kusura bakmayın kadınlara basit bir görünüm oluşturuyor kendi görüşüm.

Avrupada ne kadar doğal olarak kadar güzel anlayışı var bu estetik aşırı makyaj aşırı süs vs Arap ülkelerine mahsus ve maalesef Türkler de uyuyor buna

32 yasimdayim bisey kaybetttigi yok. Saglikli beslen, spor yap vitamin al güneşten korun temiz tut yeter. Genetik erken yaslanma yoksa 30-40 yaşlarda gayet yaşinin genci olunur. Sorulursa ben gençlikte dogalligi savunurum sonuna kadar.
Yaşlanmaktan ben de korkuyorum ama yine de estetige ihtiyaci olmayan eli yuzu yerinde insanlar cevre baskisiyla estetik igne vs olmasin derim.

Ben zaten dolguyu asla önermem ama 20 30 yaşında yapılan farklı işlemler var cildi destekliyor dolgu botoks daha ucuz ve hemen etki gösteriyor ilk estetiğimi 16 yaşında yaptırdım iyi ki yaptırmışım

Ben zaten dolguyu asla önermem ama 20 30 yaşında yapılan farklı işlemler var cildi destekliyor dolgu botoks daha ucuz ve hemen etki gösteriyor ilk estetiğimi 16 yaşında yaptırdım iyi ki yaptırmışım
Üzüldüm 16 yaş daha yüzün oturmadan estetik bilmiyorum yanlış

Sen görmüyorsundur işte bilim konuşuyor elbette kaybediyor sen aynada aynı yüze baktığın için fark etmiyorsun bana ne isteyen istediğini yapsın bu işin içinde olduğum için söylemek istedim sadece örneğin gençlik aşısı var sıvı yüz germe var cilt vitamini soğuk lipoliz var da var bunlar oldukça destekleyici işlemler. İhtiyacım var dediğinde o etkiyi alman uzun sürecek ya da bıçak altına yatacaksın

Örnek ünlüler bence.en iyi estetisyenlere gidiyorlar da ne oluyor görüyoruz hep. savunulacak bir tarafı yok bence yaşlanmayı kimse durduramıyor

Şu an doğalım yaş 32. Ama dudak dolgusu istiyorum ya dudaklarım ince değil de hafif doğal oranda şişkinlik hoş olur gibi.

Burun estetiği oldum 7 senedir gayet yerinde kimse estetik olduğunu anlamıyor oldukça mutluyum valla tıp gelişti mutlu olacaksam neden olmayayım
Bunu ben de düşünüyordum ama kalın deri ince deri muhabbeti varmış ve bazılarının burnu ameliyat sonrası deforme olabiliyormuş. Cerrah hatası olmasa bile cilt vesaire bunlar önemliymiş. O yüzden vazgeçtim revizyon desek dünya para. Anca maddi imkanım çok iyi olursa yaptırırım

Ben estetiklerden bahsediyorum kaymış dudakları her yerleri şiş ne bileyim iyi olsa onlarınki iyi olurdu malum paraları da var.
Yahu uyuşturucu ve içki sebepli o hale geliyorlar aşırı estetik sebepli doktor hatası ayrıca hep kötü örnek görüyorsunuz ben zaten dolgu iyi demiyorum ama hande erçel ne hale geldi kimlerde ne işlemler var

Eklentiler

• d38adeb5bc937c959854f88dbb7e7657.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 14
  • images (18).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…