Estetik/Doğal güzellik

Estetiği vs olmayan kaç kişi var aramızda

• Maalesef bir/bir çok işlem yaptırdım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
Doktor önemli gerçekten bazı doktorlar tek tip burun yapıyor bazı insanlar çok şey istiyor ben çok memnunum burnumdan ama benim burnumda sadece kemer vardı sıkıntı burun ucundaysa tipoplasti var iple kaldırma var botoks var

Dozunda yapılan bütün müdahaleler çok güzel oluyor bence. Şu dönemde 40lı yaşlardaki ünlüler muhteşem duruyor gerçekte gördüğümüzde de iyiler, etrafımızdaki 40lıklar böyle durmuyor bence kendimizi kandırmayalım. Bakımın ve dozunda müdahalenin yakışmadığı insan yok. Yaşı 50-55’in üzerindeki kişiler dolguyu bir anda basınca korkunç duruyor, belli yaştan sonra ameliyat tek çözüm.

Burun ucum düşük ve kemer var ama işte kalın deriliydin falan deyip ameliyat sonrası kusur olursa ilgilenmiyorlarmış revizyon da pahalı. O yüzden vazgeçtim gibi. İmkanım olursa dudak dolgusu ve meme büyütme istiyorum ben de

Ben doğal olan kaç kişi var diye sordum hep estetikliler yada estetik yanlıları yazdı çoğunlukta olduklarını biliyordum zaten de

Evet kalın derili burun için öncesinde farklı işlemler var bazı doktorlar lazer yapıyor zor bir burun tipi bende de meme küçültme burun liplift var hiç pişman değilim aynı zamanda mezoterapi yaptırıyorum cildim ışıl ışıl

Başka bir başlık açıp hangi estetiği yaptırmak istediğinizi tartışır mısınız ben farklı birşeyi merak ettim burda yada birbirinize özel mesaj atabilirsiniz bu soru estetik önerisi için sorulmadı lütfen.

Siz de surekli estetik gormeye alistiginiz icin dogal gorundugunu dusunuyorsunuz. Artik filtreyi, estetigi ayirtedemez oldu millet normal yani.
Kaybedebilir ama yaşli gozukecek, sarkacak kirisacak kadar kaybetmiyor. :) Oyle atla deve bir fark yok olmuyor 20lerle 30lar arasinsa eski ve yeni fotograflara da bakinca gayet farkedilir ne oldugu.
Ayrica 20 sene sonra neler cikar kim bilir bugunun islemleriyle konusmak anlamsiz. Ha o yaşta nasil dusunecegim takar miyim onu bile bilmiyorum.

Ben zaten cilt iyiyken yapılan işlemlerden bahsediyorum aksine en kötü zamanda gelip memnun olmayan bıçak altına yatan kadınları gördüğüm için söylüyorum ama tercih meselesi :) önlemek çözmekten çok daha kolay çünkü

50 yasimda mukkemmel gergin gorunmek zorunda degilim. olmazsa da olmaz yani o yaşa geldigimde bu konuda ne dusunecegimi bile bilmiyorum

50 yasimda mukkemmel gergin gorunmek zorunda degilim. olmazsa da olmaz yani o yaşa geldigimde bu konuda ne dusunecegimi bile bilmiyorum
Gergin değil mimiksiz maske gibi acayip oluyorlar ve hala savunan var yazık gerçekten çocuk yaşta estetiğe başlamış 80ine kadar yaptırmak zorunda böyle devam ederse haberi yok

Yaşlanmadan işlem yaptırmam dediğiniz için söyledim zaten yoksa durup dururken kimseye estetik yaptır demiyorum ama önlem çözümden daha kolay direkt dolgu botoks asla tatmin etmiyor bıçak altına yatılıyor ağız burun kayıyor acılar çekiliyor. onun yerine yaş daha gençken işlem yapılsa o yaşlarda en iyi cilde sahip olunuyor kırışıklık oturmuyor örneğin.

Yapptiiirmayaccaaaggimmm.

23 yaşındaymışsın 16 uaşında estetiğe başlamışsın daha yaşın bile çok ufak üzülüyorum gerçekten dediğim tam da senin yaşındakiler zaten küçücük yaşlarda kedicik gibi oluyorlar gerçekten üzülüyorum bu duruma sen 40 50ye kadar ne hale geleceksin böyle estetiğe merakın olursa hiç düşündün mü o gösterdiğin ünlüler filtresiz ne halde bilebilir misin gerçekten lütfen bu kadar cahil olma.

Ablacım etiketle de yaz keyfimden yaptırmadım o yaşta kafama taktığım tek şey burnumdu yaptırdım kafam rahatladı 55 kilo kız olarak 120 beden meme taşıyordum dd bile küçük geliyordu 3 kilo meme aldırdım ilgimin olma sebebi bu sektörde çalışmam senin filtrede gördüğünü ben her gün görüyordum beğenmediğimi gidip yaptırdım hayat kalitem arttı

Sağlık amaçlı estetiğe karşı değilim ki ben ua sen yanlış anladın o zaman dediğimi. benim ben keyfi estetik yaptıranları dedim güzelleşmek uğruna yapılan. nefes alamazsın yada bunalıma girersin tamam burnunu yaptır yada meme diyorsun ağırlıktan sorun çıkarır omurgada duruşta vs bu da tamam ama diğerleri gereksiz benim dediğim keyfi estetik zaten güzelleşmek için

İşte başkasının güzelleşmesi neden rahatsız ediyor ki bunun çabası içinde olması ben zaten dolgu botoks estetik savunmuyorum ama medikal estetik mükemmel bi şey binlerce liralık kremin etkisini 1 seansta alırsın geleceğe yatırım olur cildin kendini ileri atar bundan bahsediyorum

Tam anlamadım senin neyi savunduğunu ama dolgu botoks çene hattı bilmem nesi falan filan bunlara karşıyım ben sağlık amaçlı estetiğe değil çok sorunlu bölgeler olabiliyor yaşam kalitesini düşüren bunlara estetiğe sözüm yok ama dudak dolgusu yok çene kırma yeniden yapma yok gerdirme vs bunlara karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…