Estetik hk. Tavsiye

Nicimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
93
53
38
34
Arkadaşlar, bu formda yillardir takilan biri olarak yeni burun ameliyati olmuş kisilerin hemen ertesi gün burada olumsuz yorumlar yapip , bizleri de negatif etkilemesinden gercekten cok sıkıldım. Bu durum hem doktorlara hem bizlere haksızlık olur. Lütfen yorum yapmak için en az 6 ayın gecmesini bekleyin. Bakin sırf buradaki negatif enerjiden dolayı yıllardır ameliyat olamiyorum .

Forumlar genelde insanların şikayetlerini dile getirdiği yer zaten diye düşünüyorum. Açıkçası kişi hiçbir problem yaşamadığı zaman girip de memnuniyetini anlatma ihtiyacı duymuyor, problemlerine çözüm aramak ya da psikolojik olarak rahatlamak için bir yol aslında.
Ameliyat kararı da forumlardaki diğer kişilerin tecrübelerine dayanarak verilecek bir karar değil bence, her doktorun başarısız operasyonları vardır mutlaka ve aynı şekilde her vücut da farklı farklı reaksiyonlar gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…