- 20 Mart 2021
- 3
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi eflatunayna
-
defalarca söyledim ama asla kabul etmiyor ... habersiz yaptırırsam ve anlarsa nasıl bir tepki verir onuda bilmiyorumEğer kararlıysanız annenize ben sen izin ver ya da verme yaptıracağım,annem olarak yanımda olmanı istiyorum diyebilirsiniz.
24 yaş , meme estetiği , aile izin vermiyor. Çok tanıdık geliyorGünün hangi saatinden yazıyorsanız günaydın tünaydın iyi akşamlar kızlar ...
birkaç aydır kendimi düşünmekten alıkoyamadığım bir mevzu var
direkt geçiyorum anlatmaya elimden geldiğince uzatmayarak
- 24 yaşındayım ailemle yaşıyorum ve bekarım , meme büyütme ameliyatı geçirmek istiyorum paramı denkleştirdim şuan ameliyata yetecek param şükür rabbime mevcut ama ortada bir sorun var AİLEMDEN İZİN ALAMIYORUM
annem hiç sıcak bakmıyor eğer silikon yaptırırsam dekolte konusunda aşırıya kaçacak özgüvene sahip olacağımı düşünüyor...
günlerdir belkide aylardır bunun tartışmasını yapıyoruz ve yoruldum artık ...
inatla babana söyle bu işler sadece benim onayımla olmaz diyor ama ben ne diyim babama şimdi baba ben silikon taktırıcammı diyim
babama nasıl söyleyebilirim... ne desem izin verir daha doğrusu ...
acaba diyorum iş gezisi bahanesiyle şehirdışında mı yaptırsam... tek başıma refakatçi olmadan tabi beraberinde ... sizce çok belli olurmu silikon yaptırdığım annem anlarmı yani annemin anlamaması yeterli benim için ... tabiki önceliğim izin alabilmek ...
insanların ortak sıkıntıları olabiliyor bu sitenin adını duyuyordum içeriğinide bdv bölümüyle ilgili bir youtube videosunda öğrendim ve sorunumuBu konuya çok benziyor sizin konu. Yoksa
Göğüslerimin küçük olması özgüvenimi etkiliyor ve annemden estetik için izin alamıyorum 😞
Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak...www.kadinlarkulubu.com
Yok mu arttıran?Bir de bu üyelik var
Meme büyüklüğüyle orantılı özgüvensizlik 🙂
Biraz tuhaf bir başlık oldu farkındayım 😂 kızlar lütfen bana akıl verim göğüslerim küçük ve özgüvenimi etkiliyor 😏 cinsel açıdan yetersiz hissediyorum kendimi 🙃 sizden akıl almaya ihtiyacım var ...www.kadinlarkulubu.com
Bir tane daha var onu da mune atar artıkYok mu arttıran?
Evet olabilir sadece çok benziyor. Ben Konya'da olduğum için size buradan tavsiye verebiliriminsanların ortak sıkıntıları olabiliyor bu sitenin adını duyuyordum içeriğinide bdv bölümüyle ilgili bir youtube videosunda öğrendim ve sorunumu
Hı hıinsanların ortak sıkıntıları olabiliyor bu sitenin adını duyuyordum içeriğinide bdv bölümüyle ilgili bir youtube videosunda öğrendim ve sorunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?