estetik olmak icin paranizi nasil biriktirdiniz ben birturlu biriktiremiyorum yazin yakup avsara burun estetigi olmayi dusunuyorum ama en az 3-4 milyar biriktirmem lazim.....siz nasil paranizi denklestirdiniz...fikirlerinize ihtiyacim varsenağlama
canım aynı derten ben de yanıyorum...üstelik iş yerimden maaşta alamıyorum ve bir an önce ameliyat olmak istiyorum.sen ne güzel en azından doktor bulmuşsun.ben onu da bulamadım henüz.tek bildiğim estetik olmak istiyorum ama cep delik cepken delik acaba kredi mi çeksek ha:)
ya arkadaşlar ben 1.5 milyara oldum izmirdeyim ama konyada oldum çokta güzel oldu.kıyamam size ya bende parayı kafama takıyodum ağlıyodum olamıcam diye((inşallah sizde olursunuz
ya arkadaşlar ben 1.5 milyara oldum izmirdeyim ama konyada oldum çokta güzel oldu.kıyamam size ya bende parayı kafama takıyodum ağlıyodum olamıcam diye((inşallah sizde olursunuz
canım bi baya guzel bir fiyata yaptırmışsın ... ama insan korkuyor ucuz oluncada iyi yapmazlarmı acaba diye resimlerin varmı varsa bi koyarmısın bakalım eski yeni haline ... hangi hastahane ve kim yaptı amliyatını ...???:uhm:
kızlar bende para biriktirenlerdenim öğrenciyim üstelik, hadi siz çalışıyorsunuz maaş alıyorsunuz bende oda yok öğrenciyim bursları biriktiriyorum bide size bi fikir olur belki kendime şöyle büyükçe bi kumbara aldım içine her gün para atıyorum bazen 5,10 milyon bazen de 5 kuruş atabiliyorum ama yavaş yavaş birikiyo bi arkadaşım bana bu fikri vermişti yıl boyunca eline para geçtikçe atmış bu yıl sonra kumbara dolunca atmış ve içinde tam tamına 1milyar çıkmış ben çok şaşırdım çünkü için 5kuruşlar da vardı 1 lirada ama demekki damlaya damlaya birikiyo gerçekten.sizde yapın ben bunu ekstradan bişi olarak yapıyorum yani demem o ki paranızı biriktirin ama birde kumbarayada bişiler atın sonucu görünce mutluluktan havalara uçuyo insan:sm_cool: çünki inanamıyosun bi teneke parçasının içinde bu kadar paranın olacağınadelikafadulden