Bak ben karin germe zaten lipo dahil bunda sonracimaa goz kapagimsen cidden baslamısken komple yaptırayım diyosunkorkmam merak etme bebişim destek oluruz daha çok
Bak ben karin germe zaten lipo dahil bunda sonracimaa goz kapagim
Basenimde cukur oldu eski lipodan dolayi ona yag dolgusu tabi cok para istemezse ona :)) veee bunu kesin yaptiracam gidima lipo seda sayan bile diyo anammm aldirin su gidinizi
Dr.un bizle çok işi var yahuBak ben karin germe zaten lipo dahil bunda sonracimaa goz kapagim
Basenimde cukur oldu eski lipodan dolayi ona yag dolgusu tabi cok para istemezse ona :)) veee bunu kesin yaptiracam gidima lipo seda sayan bile diyo anammm aldirin su gidinizi
Degilmi bencede super
Bende serap mm oldum diloshum
Simdiden size cikolatalar fransadan piskuitler hazirlicam odama geldiginizde yersiniz:)))
malesef birakamadim cnm aksine çok içtim hastaneden çıktım eve gelirgelmez sigara ictimCanim sigarayi azalttinmi ameliyata girmeden yoksa tam kestinmi ? Simdi iciyomusun peki?
Gecer de onun korsesi tuaf be onla hayatta disari cikmambnm az kaldı gıdı eskiden masallahı vardı..bende söyleyim yarın ama iz kalırsa 10 günde geçer mi o var işte
Yersin yersin bisey olmazsen acılar ıcındeyken nasıl boğazımızdan geçsin ama sen getir tabi yine de2013 de gelmiştim Paris'e ..tekrar gelirsem orda da bulurum seni birlikte yeriz çikolataları bebişim
Pişt çikolatamı dediniz yahu ağzıma zaten şeker namına birşey sokmuyorum yapmayın arkadaşlar düşüp bayılıcamYersin yersin bisey olmaz
Artik pariste degilim Lyon ´dayim bu sefer buralari gez dicem ama hic guzel deil parise gore buralar:)
Isvece yakinim oranin cikolatasi meshur orda yeriz :))
Kiz at agzina bitter cikolata bisey olmaz strese iyi geliyor :))Pişt çikolatamı dediniz yahu ağzıma zaten şeker namına birşey sokmuyorum yapmayın arkadaşlar düşüp bayılıcamaklıma gelmişken kayınvalideme söyliyimde getirsin :)) bayramda azıcık ağzımı tatlandırırım
Ben öyle azla yetinememki :)) kutuyu görüp gözümü doyurmam lazımKiz at agzina bitter cikolata bisey olmaz strese iyi geliyor :))
Yersin yersin bisey olmaz
Artik pariste degilim Lyon ´dayim bu sefer buralari gez dicem ama hic guzel deil parise gore buralar:)
Isvece yakinim oranin cikolatasi meshur orda yeriz :))
Ben öyle azla yetinememki :)) kutuyu görüp gözümü doyurmam lazımmesela şuan nutella kaşıklamayı çok isterdim. Şaka bi yana korkuyorum yemekten aslında kontrol edebiliyorum kendimi fakat biraz daha forma gireyim o zaman izin vereceğim, benim yerime nutella kaşıkla olurmu
Gecer de onun korsesi tuaf be onla hayatta disari cikmam
Doktorcuğuma çok selam söyle aynısından istiyorum debende stresten ıkı hafta paso yedım doktora gıttğımde 71 72 civarıydım sımdı garantı 75 olmusumdur nutellaları goture gotureaml dan sonra cok dikkat edicem tbi okadar acı boşa mı :)
Kulaklık gibi düşün bant şeklinde :)) sen mumya gibi gezersin artıkay ınanmıyorum onunda mı korsesi var şaka mıgıdımla mutluyum o zaman ne olur ne olmaz öyle gezilmez yav
Evde bir kiloluk nutella var inan elimi surmuyorum canim istemiyor nedenseBen öyle azla yetinememki :)) kutuyu görüp gözümü doyurmam lazımmesela şuan nutella kaşıklamayı çok isterdim. Şaka bi yana korkuyorum yemekten aslında kontrol edebiliyorum kendimi fakat biraz daha forma gireyim o zaman izin vereceğim, benim yerime nutella kaşıkla olurmu
Insallah canim kismet...İsviçre daha güzel olur tabi ki..Oraya gitmedim hem..Kısmet olur da yaparız inş. tatlım
Çokmu yedinEvde bir kiloluk nutella var inan elimi surmuyorum canim istemiyor nedense
Yok kiz canim istese yerim ben oyle cikolata delisi degilim sadece regl olunca canim ceker yerim bu aralar cikolatali magnuma saldiriyorumÇokmu yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?