O kesmiştir seni :)) dolapta kocaman şişe duruyor şöyle kaşığa dolayıp dolayıp yesem ayyy offff uyyyyyYok kiz canim istese yerim ben oyle cikolata delisi degilim sadece regl olunca canim ceker yerim bu aralar cikolatali magnuma saldiriyorum
O kesmiştir seni :)) dolapta kocaman şişe duruyor şöyle kaşığa dolayıp dolayıp yesem ayyy offff uyyyyy
Evet canım en azından ödemler gidene kadar kontrol altında tutuyorum :))Zuzucum sen baya sıkı diyettesin galiba
Peki şu an ağrı durumları nasıl?her işini yapabilcek durumdamısın?Evet canım en azından ödemler gidene kadar kontrol altında tutuyorum :))
Kısmen yapabiliyorum ağrı daha çok lipo yapılan yerlerimde oluyor ama idare edilir durumda güç kullanacağımız işleri yapmaktan çekiniyorum mesela hali süpürmek, yemek yapabiliyorum tuvalet ve banyomu yıkıyorum öyle çok kolay yere eğilemiyorum bacaklarımı açarak çok yavaş bir şekilde yerden birşey alıyorum mecburi hallerde, ağır yükler hiç kaldırmıyorum viledayı sıkamıyorum belki bir sakınca yoktur ama ben Yapmıyorum denedim zorlandım ve tırstımPeki şu an ağrı durumları nasıl?her işini yapabilcek durumdamısın?
Evet görmüştüm :)) sen gıdını yaptıracakmısınAlin kizlar boyle bisey hahhaha ay ne hale gelecem allah bilir gulmeyin kiz
Yaptiracagim canim iki kere ameliyat oldum hep vazgectim bu sefer yapim de kurtilim :))Evet görmüştüm :)) sen gıdını yaptıracakmısın
ay onu yaptıramam galibaYaptiracagim canim iki kere ameliyat oldum hep vazgectim bu sefer yapim de kurtilim :))
Kiz 10 gun takmiyoruz heralde takilsa bile ben ucakta yada disarda takamam onu anca evde :))ay onu yaptıramam galibakaç gün Kullanılacak bellimi uçakta seni Görenler kışı getirmiş diyecekler
Daha kısa takılmasında fayda görülürmü acabaKiz 10 gun takmiyoruz heralde takilsa bile ben ucakta yada disarda takamam onu anca evde :))
Insallah canim kismet...
Cantan hazirmi canim unutma bogaz pastilerini gicik olunca at azina
Kulaklık gibi düşün bant şeklinde :)) sen mumya gibi gezersin artık
Doktorcuğuma çok selam söyle aynısından istiyorum de
Alin kizlar boyle bisey hahhaha ay ne hale gelecem allah bilir gulmeyin kiz
Valla çok mübarek insanmışım bak ben yazarken sende buradaymışsın:)) çpk temiz kalpliyim çokKoptum yaaa bu ne hal boyleebizimkiler cok guler dalga gecer kesin haahhah
C ChAneL81 kardeşini kandırabildinmi? Bu aradaamsterdam12 neredesin bakayım yoklama alıyorum yarın bu saatlerde gergin gergin gezeceksin, yoksa vazmıgeçtin :)) sen bu akşamdan fondiplemeye başla gerçi saat 12 artık yeme özgürlüğünde sona erdi neyse umarım kararından memnun kalırsın. Güzel göbeğinle geçireceğin nice mutlu Yılların olsun, sevgiler muck
Yaptiracagim canim iki kere ameliyat oldum hep vazgectim bu sefer yapim de kurtilim :))
Aklında varmıydı,yenimi karar verdin@SeraParis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?