Oh süper ozamanAl yanak'ım göbeğimi çok beğendi resimlerimi çekti iğnelik bir durumum yokmuş panik ettiğim kadar Şiş değilmişim normal bir ödemmiş 6 aya kadar böyle olur hatta 1 sene bile Sürer sabah başka akşam başka görebilirsin dedi, 1 sene boyunca değişecekmiş göbeğimin şekli sporcuların yaptığı bir kas varmış o kasım bile çıkmaya başlamış ayyy ben seni yerim diyecektim valla zor tuttum kendimi
bu sayfayı okurken özel msj. attım arkadaşımBiri benden mi bahsettiArkadaşlar arkadaşlık teklifi yapan ama kabul etmediğim 35 kişi var şu an listede.Sadece arkadaşlık teklif gönderenlerin kabul etmiyorum.Burayı da takip edemediğim için kimden geldiğini de bilmediğim için liste habire kabarıyor.Lütfen bir şekilde bana ulaşmaya çalışın özel msj la ya da açtığım topiğe msj yazarak benimle birebir konuşursanız ben de az da olsa sizi tanıma imkanı bulurum.Hem de arkadaşlık isteğinizi kabul ederim.
Hayırlısı ile gir ameliyata ve hemencecik iyileşBende sabah 7 yatışım yapılıyor 8 gibi alacağım aml dedi Fikret bey:)kızların durumu iyiymiş soğuk algınlık ablam geldi yanıma çocuklar ve benimle ilgilecenek Allah şimdiden yardımcısı olsun ablamınyani aml iptal değil dualarınızda banada yer verin lütfen
Çok iyi canım ercan bey diyorsa vardır bildiği seraparis i de gördün mü?Al yanak'ım göbeğimi çok beğendi resimlerimi çekti iğnelik bir durumum yokmuş panik ettiğim kadar Şiş değilmişim normal bir ödemmiş 6 aya kadar böyle olur hatta 1 sene bile Sürer sabah başka akşam başka görebilirsin dedi, 1 sene boyunca değişecekmiş göbeğimin şekli sporcuların yaptığı bir kas varmış o kasım bile çıkmaya başlamış ayyy ben seni yerim diyecektim valla zor tuttum kendimi
Sağol Can'ım:)aminHayırlısı ile gir ameliyata ve hemencecik iyileş
Allah yardımcın olsun canım
Evet ziyaretine gittim canımÇok iyi canım ercan bey diyorsa vardır bildiği seraparis i de gördün mü?
hic sorma canim git gide gozler morarip sisiyor neyse ki gozluk var cikarken kullanirim :)) ama hic acimiyor gozler cok sukurtamam canim gitmeden ozelden atarim, bende yeni girdim eve, nasil oldun iyimisin biraz, seracim gozlerini fazla yorma narkozun etkisi halen var ve gozlerin halen uyusuk sonrasinda sismesin canim agrimasin
Dualarim seninle canim insallah cabucak atlatirsin benim gibi habersiz birakma biziBende sabah 7 yatışım yapılıyor 8 gibi alacağım aml dedi Fikret bey:)kızların durumu iyiymiş soğuk algınlık ablam geldi yanıma çocuklar ve benimle ilgilecenek Allah şimdiden yardımcısı olsun ablamınyani aml iptal değil dualarınızda banada yer verin lütfen
canimmm sagol gecti gitti bile masallah bana hic agrim yok cok sukur goz kapagi her zaman gunden gune resim eklicem canim takipte ol
Evet zuzum geldi benim gormeye cok tatli kokos bir bayan hic oyle hayal etmemistimEvet ziyaretine gittim canım
Sağol güzel arkadaşım, nasıl hayal etmiştin benihic sorma canim git gide gozler morarip sisiyor neyse ki gozluk var cikarken kullanirim :)) ama hic acimiyor gozler cok sukur
Dualarim seninle canim insallah cabucak atlatirsin benim gibi habersiz birakma bizi
canimmm sagol gecti gitti bile masallah bana hic agrim yok cok sukur goz kapagi her zaman gunden gune resim eklicem canim takipte ol
Evet zuzum geldi benim gormeye cok tatli kokos bir bayan hic oyle hayal etmemistimgeldigin icin sagol kuzumm
Ewt canım,bugn herşey karıştı ama galiba benim için daha iyi oldu.ben alyanaktanSağol güzel arkadaşım, nasıl hayal etmiştin benisardunyamada yardım etmek istedim fakat trafik Yoğunluğu sebebiyle yanından ayrılmak zorunda kaldım ama aklım hep ondaydı umarım görüşmesinden memnun kalmıştır
O halde sana şimdiden Kolaylıklar diliyorumEwt canım,bugn herşey karıştı ama galiba benim için daha iyi oldu.ben alyanaktançok memnun kaldım.beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.İş şimdi icraate geçirmeye geldi.
Oh çok şükür. Hadi geçmiş olsunAllah razi olsun canim gormemisim yazini dun zaten net yoktu bende yazamadim ama hersey guzel gecti ameliyat uzun surmedi canim cok optum seni
Ooo sende görüştün demek? Güzel geçmesine sevindim. Ee eşinden dolayı sıkıntı yaşadınmı nasıl oldu :) tekmi girdin?Ewt canım,bugn herşey karıştı ama galiba benim için daha iyi oldu.ben alyanaktançok memnun kaldım.beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.İş şimdi icraate geçirmeye geldi.
Kız serap seni pasaklı hayal etmişti heraldeSağol güzel arkadaşım, nasıl hayal etmiştin benisardunyamada yardım etmek istedim fakat trafik Yoğunluğu sebebiyle yanından ayrılmak zorunda kaldım ama aklım hep ondaydı umarım görüşmesinden memnun kalmıştır
Ayy kaslarını yesinler seninAl yanak'ım göbeğimi çok beğendi resimlerimi çekti iğnelik bir durumum yokmuş panik ettiğim kadar Şiş değilmişim normal bir ödemmiş 6 aya kadar böyle olur hatta 1 sene bile Sürer sabah başka akşam başka görebilirsin dedi, 1 sene boyunca değişecekmiş göbeğimin şekli sporcuların yaptığı bir kas varmış o kasım bile çıkmaya başlamış ayyy ben seni yerim diyecektim valla zor tuttum kendimi
Bir soğukkanlı daha :) ah bu anneler biz böyleyiz işte. Hayırlısını diliyorum sizin içinde umarım karnınız çok güzel olur ve çabuk toparlarsınız. Şimdiden geçmiş olsun.Bende sabah 7 yatışım yapılıyor 8 gibi alacağım aml dedi Fikret bey:)kızların durumu iyiymiş soğuk algınlık ablam geldi yanıma çocuklar ve benimle ilgilecenek Allah şimdiden yardımcısı olsun ablamınyani aml iptal değil dualarınızda banada yer verin lütfen
:))) ay ne bilim bir kere saclarini dalgali hayal ediyorsum nedenseSağol güzel arkadaşım, nasıl hayal etmiştin benisardunyamada yardım etmek istedim fakat trafik Yoğunluğu sebebiyle yanından ayrılmak zorunda kaldım ama aklım hep ondaydı umarım görüşmesinden memnun kalmıştır
insallah hersey istedigin gibi olur guzel arkadasim bende inaniyorum ercan beyin soylediklerine hislerimizde yanilmazsak ercan bey cok guzel yapacak cok insallah canimEwt canım,bugn herşey karıştı ama galiba benim için daha iyi oldu.ben alyanaktançok memnun kaldım.beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.İş şimdi icraate geçirmeye geldi.
cok sagol canim ben yeter ki aklima bisey almayim onun kesin yaparim :)) inan bugun dahada iyiyim hatta diyorum bu al yanak beni fazla germedimi de boyle rahat dolasiyorumOh çok şükür. Hadi geçmiş olsunArtık sende güzel göbekliler kervanına katıldın :) aml oldunda ilk günü bile atlattın bak. Yarından sonra dahada hafifliyeceksin canım. Maşallah sende dayanıklı çıktın ah bile demiyorsun. İşte bu güç hep anne olmaktan geliyor
Bendesardunyam16 gibi senin cesaretine hayran kaldım. Sanki hep son anda vazgecicekmişsin gibi bir his vardı içimde. İnanamıyordum fransadan kalkıp tek başına gelicek olmana. Ve yanlız oluşundan ötürüde aklım hep sendeydi içim rahat değildi. Çok garip bu.. Oysa ki şimdiye kadar senin ne sesini duydum ne de yüzünü görmüştüm.. Ama çok yoğun bir duygu hissettim. Herşey yolunda olduğu içinde çok huzurluyum şuan, maşallah sana
Eee nasıl buldun yaşadıklarını? Anlattığımız gibimi oldu yoksa dahamı farklı geldi sana?
hahhahaKız serap seni pasaklı hayal etmişti heraldeAhahaha hiç güleceğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?