- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Valla canım nasıl oldu bende anlamadım ama benim için en iyisi oldu..istanbula tam geldik eşimin çok acil bi işi çıktı.o an çok üzüldüm oraya kadar git işin olmasın...sonra bana sen tek gidermisin dedi..tabi ben şok oldum.nasıl yani dedim sen benim dr.a yanlız muayene olmama izinmi veriyon dedim.hemenOoo sende görüştün demek? Güzel geçmesine sevindim. Ee eşinden dolayı sıkıntı yaşadınmı nasıl oldu :) tekmi girdin?
Canım benim çok teşşekkür ederim.hem dün senide biraz beklettim.hakkını helal et canım.dr sordu yaptığım ameliyatları gördünüzmü dedi bende seni söyledim.daha çok deyişicek onun şekli dedi.dün seni arayıp bilgilendiremedim C ChAneL81 i görünce zaten şok oldum.muhabbete dalınca seni arayamadım.dahasonrada aramam için uygun bi saat deyildi.bugün bilgi veririm canım.zaten burda Ercan Beyin sonuçlarını gördüm onun için içim rahattı.İnşallah herkesin sonuçları çok çok iyi olur.O halde sana şimdiden Kolaylıklar diliyorum
Canım göbüşünü canlı kanlı gördüm valla taş olmuşsun.ben çok beyendim.izlerinede bayıldım.resimle gerçek çok farklı ben şimdi seni gördüm izleri hiç dert etmiyorum artık.çok güüüzzzeel olmuşsun.karın kasında çok bi seksülük katmış haniAl yanak'ım göbeğimi çok beğendi resimlerimi çekti iğnelik bir durumum yokmuş panik ettiğim kadar Şiş değilmişim normal bir ödemmiş 6 aya kadar böyle olur hatta 1 sene bile Sürer sabah başka akşam başka görebilirsin dedi, 1 sene boyunca değişecekmiş göbeğimin şekli sporcuların yaptığı bir kas varmış o kasım bile çıkmaya başlamış ayyy ben seni yerim diyecektim valla zor tuttum kendimi
Çok teşekkür ederim güzel Sözlerin için canım benim, daha güzeli senin olsun al yanak dün beni çok övdü valla havalardayımCanım göbüşünü canlı kanlı gördüm valla taş olmuşsun.ben çok beyendim.izlerinede bayıldım.resimle gerçek çok farklı ben şimdi seni gördüm izleri hiç dert etmiyorum artık.çok güüüzzzeel olmuşsun.karın kasında çok bi seksülük katmış haniHakkaten kıskananlar çatlasın
Sera benide eklermisin resimlerini gormek istiyorumKizlar eve dondum drenin birini cekti digeri kaldi sali gunu alacakmis ercan bey ilaclarimi yazdi gobegimi gordum simdi resim ekliyorum
Ekliyorum cnm bakSera benide eklermisin resimlerini gormek istiyorum
Kizlar eve dondum drenin birini cekti digeri kaldi sali gunu alacakmis ercan bey ilaclarimi yazdi gobegimi gordum simdi resim ekliyorum
Beni izlemeye al lütfen.
Resimlerini görmek isterim
kızlar ben geldiiiiaml bitti Allah şükür tel sarıldım hemen
Masallah cok sukur nasilsin canim ?kızlar ben geldiiiiaml bitti Allah şükür tel sarıldım hemen
Izledim canimSeracim benide ekle lutfen goreyim bir cok merak ediyorum sirada benim ameliyatim var...
cok gecmis olsun canim nasilsinkızlar ben geldiiiiaml bitti Allah şükür tel sarıldım hemen
Bomba Allah'a şükür :)))Masallah cok sukur nasilsin canim ?
Hoşgeldinkızlar ben geldiiiiaml bitti Allah şükür tel sarıldım hemen
Kizlar eve dondum drenin birini cekti digeri kaldi sali gunu alacakmis ercan bey ilaclarimi yazdi gobegimi gordum simdi resim ekliyorum
Wuwww masallah kiz album yap ta koy birda silemiyosun sonra cok guzel gozukuyor tututur masallah baska ne yaptirdin bakimmBomba Allah'a şükür :)))
Geçmiş olsun hoşgeldin cok güzel gözüküyor memeler fotodan ya maşallahkızlar ben geldiiiiaml bitti Allah şükür tel sarıldım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?