Iyisin iyi maşallah sen verirsin daha63 hala fazlalığım var aynı anda 3 dr girsin lipo yapsın beni 50 kiloda çıkarsınlar
Kıdemliyim biliyorsunValla geceden gider yatarim kapisina salya sumuk aglarim dinc kafayla enerjik haliyle once beeeen ☺
Kız ne yaptiriyon zuzucan:)Kıdemliyim biliyorsunbana yaptığını kimseye yapmaz :))
Sıfır beden olma ameliyatı varmış birde onu olayım dedim :)) şaka şaka aynı gün aml olan arkadaşların programları karışmış bende iyice tozu dumana katayım psikolojileri bozulsun dedimKız ne yaptiriyon zuzucan:)
Kıdemliyim biliyorsunbana yaptığını kimseye yapmaz :))
Bayrak elimde seve seve teslim ederim güzellik :))Sen supersin zaten ama dicem valla zuzuyla basladigin mukemmelligi benimle tamamla diye senden asagisini kabul etmeeem edemeeem
ahhahha yürü git senin işlemin bitti adamı rahat bırak
Hahah umarim oyledir cicim valla sabahtan gider beklersem anesteziye gerek kalmaz ufak capli kalp krizi bayiltir beni ☺
Valla geceden gider yatarim kapisina salya sumuk aglarim dinc kafayla enerjik haliyle once beeeen ☺
Iyisin iyi maşallah sen verirsin daha50 de az be arkadaş 75 kiloyum hiç fazlaligim kalmadı sadece göbekte var gibi birşey demişti yanlış hatırlamıyorsam ona istinaden dedim o kiloda birinin fazlalığı olmaz olur mu bende 61 im 59 olmak istiyorum
Ameliyata gerek yok sen bu azimle yakında sıfır beden olursun zatenSıfır beden olma ameliyatı varmış birde onu olayım dedim :)) şaka şaka aynı gün aml olan arkadaşların programları karışmış bende iyice tozu dumana katayım psikolojileri bozulsun dedim
Yok illa birşeyler yaptıracağımahhahha yürü git senin işlemin bitti adamı rahat bırak
bana benziyon bende ilk sıradaydım hepsinde neden sırf enerjisi bana kalsın diye
vereceğim zaten mecbur yat kalk ameliyatlara gına geldi sen fıstıksın yahu taş hatun
Yarın gidip bfit'e yazılacağım nasip kısmet olursaAmeliyata gerek yok sen bu azimle yakında sıfır beden olursun zaten
Hadi hayırlısı olsun bakalımYarın gidip bfit'e yazılacağım nasip kısmet olursa
Aaaa fitifitim ben 75 heryerim daş gibi75 olan birinde fazlalık olması kaçınılmaz yani normaldir
Valla geceden gider yatarim kapisina salya sumuk aglarim dinc kafayla enerjik haliyle once beeeen ☺
Ne videosuvideoyu izledin iştegör olacakk haliniii
Hakikaten taş hatun :)) fake değil esasAaaa fitifitim ben 75 heryerim daş gibi
ahhahah ben o videoyu pek kimseye atmam halada tehdit eder canlar beni ( bizim tayfa çekmiş :)))) mercimeği severim besleyicidr hahhaha ondan attım onaNe videosu
ahhahah ben o videoyu pek kimseye atmam halada tehdit eder canlar beni ( bizim tayfa çekmiş :)))) mercimeği severim besleyicidr hahhaha ondan attım ona
Vay vay Vayyy al Mektuplarını ver mektuplarımı hıhahhahah ben o videoyu pek kimseye atmam halada tehdit eder canlar beni ( bizim tayfa çekmiş :)))) mercimeği severim besleyicidr hahhaha ondan attım ona
Hala guluyorum beybi kendimi hic dusunemiyorum ya don sutyen ameliyathane kapisina kosarsam sasmayin ☺
hahhaha rezillik allahtan paraları önden o çekenlere veriyorum yoksa dağıtırım bahşiş hemşirelere sonra geride alamam o kadar kaybediyorum ki kendimi ben ben olmaktan cıkıyorum vuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?