Ya ayakta bi problem yok ama otururken uc kat oluyo ve gevsek. Mini germe sadece alt tarafi duzeltiyormus ben gepgergin bir karin istoyorum amasersuma sen karninin neresini gerdirecen allah aşkina. Çok sikintili görünmüyor yani. Mini germemi önerdi doktorun ne dedi.
geçmiş olsun canım.Belkide
Olabilir ama pek sanmam doktora sor bi dunde diren cikarken benim tansiyon dustu doktor olmasa yeri opuyodum
tabiki canım eğer olacaksan tam karın iste zaten ama çok sarkığın olmayınca dikey iz oluyor 3-5 cm kadar. çok derin bir izdeğil ama. yatay kesiyi yüksekte tutmasında.Ya ayakta bi problem yok ama otururken uc kat oluyo ve gevsek. Mini germe sadece alt tarafi duzeltiyormus ben gepgergin bir karin istoyorum ama
bende göbeğimi yatar pozisyondayken görüyorum hep. ondan da henüz bişey anlaşıldığı yok. dikişler var. zaten o dikişin uzunluğunu her gördüğümde allahım ne yaptım ben umarım sonuç buna değer diye dua ediyorum,artık geri dönüşü de yok. bi cesaret edip ayaktayken korseyi açıp bakabilsem.
Sagol canimgeçmiş olsun canım.
Ay canim hadi hayirlisi,sadece rahat ol gülümse. Artik hiçbir şey düşünme, yorma kendini.Slm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
Allaha emanet ol canm inşallah güzel uyu mutlu uyan sağlıkla atlat biran önce inşallahSlm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
Sağ salim ve ağrısız acısız çık inşallah canımSlm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
allah yardımcınız olsun sağlıkla uyanın inşallah. herşey gönlünüzce olsunSlm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
Geçmiş olsun cnm güzel güzel uyan inşallahSlm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
Slm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
mercii cnm bu enboli riski fln atlattık diimi nezaman kadar riskli durum acaba şimdi dr sorsam bu karı çatlak dicekHadi bakalim saglikla cik Insallah sonrasida kolay gecer ohhh mis gelsin yeni göbişler..
mercii cnm bu enboli riski fln atlattık diimi nezaman kadar riskli durum acaba şimdi dr sorsam bu karı çatlak dicek
Slm arkadaşlar şuan aml önlüğüm üzerimde bekliyorum dr umu..neolur duaa edin şipşak atlatayım..sevgiler..
âhh canm ciğerim çok teşekkür ederim ohh su serptin içime sağolasınyok yok rahat ol risk falan yok oldunuz bittiniz bencede sorma :))))
Resim isteyenler sabredin azicik dikislerimizde biraz duzelsin bizde duzelelim nazarada gelmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?