• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de dün ilk kez albüm koydum.genel albümler akışında görünüyor olması hoşuma gitmedi.takip ettiklerim diye ayarlamıştım.ama bu akışı sadece biz ve izlediklerimiz görüyorsa iyi.
Tatlım beni de izlemeye alır misin ;)

Ben de bi verip bi aliyorum:)) Bi dönem düşük kalorili yemek getirtip verdim ama ondan da bayıp pes ettim:) en son 2 hafta önce kilo almamak ve insan gibi yemek için hipnoz yaptırdım:) sonrası iyi gidiyordu 2 gündür yine bi coştum.İnsan sürekli yediğinden vicdan azabı duyup yemeye devam eder mi be yaw:p Alyanak bu halde görmesin beni mesleği bırakır:))

canım ya senin resmini attı adı lazım değil bir bana dün gece :KK48:yapma allah aşkına sen ne kadar incesin belin çöp gibi bacaklar öyle :KK54:zaten havana bayıldım :KK60: yanında ben iki çiftim yesende 3 kilo alsan da sana bişey yapmaz :cool:

sardunyam16 sardunyam16 inceymiş hayalim hep bir şişko sardunya idi :KK70: dün gece resim şokları yaşadım herkes ince narin maşallah :KK28:

canım ya senin resmini attı adı lazım değil bir bana dün gece :KK48:yapma allah aşkına sen ne kadar incesin belin çöp gibi bacaklar öyle :KK54:zaten havana bayıldım :KK60: yanında ben iki çiftim yesende 3 kilo alsan da sana bişey yapmaz :cool:

sardunyam16 sardunyam16 inceymiş hayalim hep bir şişko sardunya idi :KK70: dün gece resim şokları yaşadım herkes ince narin maşallah :KK28:
:KK49::KK54::21::KK68::KK9:senden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti Jelesec Jelesec cim..öpüyorum seni:KK15:

Şımarırım ama:)) Teşekkür ederim ❤️

:KK49::KK54::21::KK68::KK9:senden bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti Jelesec Jelesec cim..öpüyorum seni:KK15:

Arkandan dedikodu yapmıştım şişkodur diye kendim öyleyim ya herkesi şişko yaparım:KK48: gerçek canım ya saçların,bacak boyun, çok çok iyi üstelik çoluk çocuk da var :nazar: bende seni kocaman öpüyorum ha koltuklarını da beğendim dip not :KK28::KK48:

Şımarırım ama:)) Teşekkür ederim ❤️

bende sendeki fizik olsa hemde ne şımarırım :KK60: havan çok farklı zuzu53 zuzu53 dedim çok Avrupai elit duruşun var zuzu da bizde öyleyiz dedi kattı araya bizleri de:-)

Arkandan dedikodu yapmıştım şişkodur diye kendim öyleyim ya herkesi şişko yaparım:KK48: gerçek canım ya saçların,bacak boyun, çok çok iyi üstelik çoluk çocuk da var :nazar: bende seni kocaman öpüyorum ha koltuklarını da beğendim dip not :KK28::KK48:

bende sendeki fizik olsa hemde ne şımarırım :KK60: havan çok farklı zuzu53 zuzu53 dedim çok Avrupai elit duruşun var zuzu da bizde öyleyiz dedi kattı araya bizleri de:-)
ay cok sekersiniz.Ikiniz de taşsınız canım zuzum ne derse doğru der topraam

Kendi güzel,gönlü güzel,göbüşü hepsinden güzel Jelesec Jelesec im..teşekkür ederim..kulaklarım çın çın çınlamıştı zaten:-)

Back
X