Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şimdilik öyle canim meme de var ama korkuyorum ben karınla bi başladım kismetse gerisini sırayla olurum insallah malum yaş 45 yapicsk cook estetik var

Canim benim albüme bakarmisin yorumuna ihtiyacim var bugün bir görüşme yaptım doktorum kesip çıkaracağı bölgeyi çizdi düz olarak kesilmiyecekmiydi ya ben hep öyle saniyordum[/QUOTE
Cnm baktım resmine. Çizimler gayet normal. Boşuna endişe etme. Dr'un kim?

Haklisin canim bi ara cok yogun dum vakit bulup giremedim forma fotolatina baktım revizyonami karar verdin canim sen
Evet canim revizyon olacagim
Cok yiprandim bu aralar surekli uyuyorum gunler gecsin diye kafamdan atamiyorum bu sayfayi kapatip hayatima normal bir sekilde devam etmek istiyordum ki cok projelerim yarim kaldi malesef ...

Yanlara ve mide kısmına lipo yapıp germe yapicakkaslarimin çok gevşek olduğunu soyledi iç dikiş le düzeltecek mis canim
Karın germede yapılması gerekeni yapacak yani. Kas onarımı, bele ve mideye lipo, alttaki deri de çıkınca tamamdır.

Evet canim revizyon olacagim
Cok yiprandim bu aralar surekli uyuyorum gunler gecsin diye kafamdan atamiyorum bu sayfayi kapatip hayatima normal bir sekilde devam etmek istiyordum ki cok projelerim yarim kaldi malesef ...
O zmn revizyonu en erken zamanda yaptır da kurtul cnm bir an önce. Bekledikçe daha çok yıpranıyorsun

O zmn revizyonu en erken zamanda yaptır da kurtul cnm bir an önce. Bekledikçe daha çok yıpranıyorsun
Keske yaptirabilsem bu yaz tasinma telasi var iste o elimi kolumu bagladi resmen daha ev tutacagim yer belli bile degil istedigim evi bulamadim daha :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…