ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni
anam şişirmeyin baycanıadam havalara girecek nazara da gelir
çok sevindim senin adına atlattın sende şükür
herşey de vardır bir hayır canımgeç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye
jelesec'cim tatil bitti geldim, aslında pekde tatıl sayılmazdı. almanyanın bır sıcak, bır soğuk havasında üşüttümde geldim
haklısın biz kafamıza koyduğumuzu yaparız ama ben en az bır yıl sonra düşünüyorum, bakalım benımkını ıkna edebılırsem kesın yaptırırım göğüs operasyonu.
ayrıca bugün diyetisyene gittim,ilk görüşme çok iyiydi. hayırlısıyla çarsamba baslıyorum diyete :) inşallah bu sefer başarıcam :)
limon dietisyen ne tavsiyede bulundu, merak ettim. SIrf dengeli beslenmemi, yoksa özel biseylermi.....
Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?
limon dietisyen ne tavsiyede bulundu, merak ettim. SIrf dengeli beslenmemi, yoksa özel biseylermi.....
Neyini merak ettin hatun ne işine yarayacak görünmez olmaya mı niyetlendin.Mankenim
Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?
bende ankaradan bu ameliyatı düşünüp araştıranlardanım göğüslerimden bir karış önde giden göbekten kurtulmak istiyorum sürekli takipteyim cesaret iyi bir doktor ve para üçlüsünü bir araya getirdiğim an kimse beni tutamaz araştırmalara devam....
Ankara da ameliyat olan arkadaşlar vardı topikte isimlerini tam hatırlamıyorm.Paylaşımlara devam ederseniz Ankara da olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Doktor seçiminde belli bir kırıterim yoktu.Öncelikle memnun olan canlı örnek görmekti amacım.Topikteki tavsiyeler üzerine liste yaptım ve görüşmelere gittim.Ercan bey de listedeydi ama en son.Çünkü yol problem olur düşüncesi vardı. Bana uzak ve bilmediğim bir yerdi Ataşehir.Yol yüzünden pek olası bakmamıştım topikten arkadaşlar bilir o günlerimi.Kısmet işte görüşmeye giderken ulaşım kolaylığını gördüm.Ercan beyle görüşünce de güvendim.O gün tek sorum ne zaman müsaitsiniz oldu.
Ercan Beyin özelliklerini çok yazdım.Birden fazla doktorla görüşünce aradaki farkı görmemek mümkün değil.Anlatılmaz yaşanır diyim kısaca.
BenToprak teşekkür ederim.
Araştırmaların sonuç verdiğinde lütfen haberdar edin dilruba:)
Selam guzeler ben geldim iyiyim ay hastane bana kralice gibi baktilar elimden gelse eve gitmeyecem valla ama drenleri bugun alacaklar belki eve giderim
Hastanede kalis bugun itibariyle 7 gun oldu kimseye birakmadilar hemsireler doktorlar valla oyle baktilar
1,gun a dan z ye konrol yaptilar
2 amaliyat oldum tam 5saat sadece uyudum
3gun ben manyagin onde gideniyim
4 ben gerizekaliyi
5 salak varya ben salagim
6 gun aaaiyiki olmusummmmmmmm
7gun drenleri alacaklarkorkuyorum birde drenlerden su acik gelirse eve gonderecekler yoksa gidemesin evde bir sey olur sorumluluk almayiz dediler esim sabah aksam basimda diyorum sana gerek yok bak nasil bakiyorlar iyikide burda olmusummm sonra gene yazarim opuldunuz bacular
Merhaba arkadaşlar.25 mesajı tamamladım soluğu burda aldım.Derdim veremim karın germe ameliyatı olmuş arkadaşların fotolarını görmek.Zaten siteyi de bu sebepten uzun süredir takip ediyordum ve nihayet üye oldum ama bu seferde mesaj sayısı bekledim.Birisi fotoları nasıl görebileceğimi tarif edebilir mi?Albümlere eklenmek mi gerekiyor.Yeniyim yardım lütfen.
canIm, malesef izsiz amel olmuyor, deri fazlalIgIda sporla falan gitmiyor. Bu amel. gerceklistirmemin sebebi kendime degrmem, eslerimize karar kalsa hep gerek yok derler:)))
Yada seni karnInlada seviyorum falan:)) Birde fiyatI ögrenince sende karIn falan yok demeye baslarlar. Yada cevrede insanIn ic güzelligi önemli oldugu sürekli söylenir:)))
CanIm bazI seylerin zamanI oluyor, insan artIk yeter dedigi an iste baslIyor dokt arastIrmasI..... Izler fotoda gözüktügü gibi kötü degil....
topiğin güzelleri nerelerde? anlatın bakalım ameliyat olanlar son durumlar nasıl? izler göbek deliği, ödemler ne durum da?
beria canım sen foto koydun mu ben kaçırdım galiba
Oh ne guzel kurtuldun iste yalniz bana deseler 7 gun yatacaksin bastan kacardim :) nefret ediyorum hastanede yatmaktan allah yatirmasin da 3 4 ve 5 gunler buraz sıkıntılı gecmis anlasilan 6. gunde karninimi gordun yoksa acin dindigi icin mi
kızlar ben şuan dikişlerimin ortasındaki iltahapla savaşıyorum kenarlarım incecik bir cizgi ama dikişlerin buluştuğu tam orta kısım hem kabuk hem yara ve iltahap uc defa kremliyorum doktor yazdı . sanırım baya bir iz kalcak bu ortada kötü iyileşme olduğu için aman kalsın diyorum yeterki iyileşeyim birde dikişlerden kurtulayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?