Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tekrar geçmiş olsun arkadaşım ben para almasalar hastanede 15.gün kalmak isterdim:))) bakım var yemek var beleş hayat daha ne olsun, kesi izin nasıl çok uzun mu? ha hay çok güldüm ya ben sırf pişman olurmuyum diye sürekli erteleme durumundayım...kesin bende sayarım gerizekalı salağım diye. Son durumun ne ağrın şişliğin hadi anlat lütfen

700 sayfada insanlara cesaret verip kendin korkman hayret verici bende eylül sonu olucam ameliyatımı resimleri görmek için yardım istedim kimseden yardım göremedim

700 sayfada insanlara cesaret verip kendin korkman hayret verici bende eylül sonu olucam ameliyatımı resimleri görmek için yardım istedim kimseden yardım göremedim

niye böyle bir çıkış yaptınız anlamadım, hayret verici olan ne ??????ben cesaret elçisi falan değilim galiba biriyle karıştırdınız, korkumun kimseye hesabını veremiyeceğim kusura bakma!!!!! bayağı dolu gördüm bana karşı sizi tanıdık değilizdir umarım...

resim olayına gelince benim albümüm yok bu.1.
2. topu topu 6. paylaşımınız var biride bu bana hesap soran,kusura bakmayan insanlar orasını burasını gösteriyor hemencecik eklememeleri çok normal değil mi???

3. merak etmeyen bu forumda birçoğu canlı buluşmuş görüşmüş kişiler forumun çoğunluğu yardım için çabalar.

size iyi ameliyatlar.

yanlış anladınız beni sizi kırmak değildi amacım özür dilerim

yanlış anladınız beni sizi kırmak değildi amacım özür dilerim

yok kırılmadım sadece şaşırdım, başlık öyle olunca kafadan ne bileyim bende alındım...neyse önemli olan düzelmiş olması dediğim gibi yenisiniz albümü olan arkadaşlar var ekleyip eklememek onlara kalmış. Eylülün kaçında ameliyatın?? zamanın varsa paylaşıma devam et eklerler ilerde;nerede ameliyatın ?

700 sayfanın tamamını okudum beynim bulandı sanırım şaka yapmak istemiştim alınmayın lütfen :)

700 sayfanın tamamını okudum beynim bulandı sanırım şaka yapmak istemiştim alınmayın lütfen :)

ben buraları okuyarak sabahladığı mı bilirim dışarıdan üyede değildim; zor iş Allah kolaylık versin doktora karar verdiyseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir, bende korku hep var dikiş izi takıntım var bunu bilmeyen yok; minimum izle yapan bir doktor isterim kalben oda yok :)))

iz olmadan tıp ilerliyor oda olur inş o zaman sadece iz yerini kestirir tekrar diktiririz
bu çatlaklar la daha doğrusu yarıklarla yaşamaktan bıktım koca bir göbek sıkıldım kurtulmak istiyorum 2 çocuktan sonra resmen deprem olmuş gibi enkaz halinde

oh şanslısın harika doktoru bulmuşsun; ameliyat sonrası da inşallah harika doktorum var yazarsın sonucu görüp memnun olduğunda, olmadan çok doktorun tekniğini bilemiyor insan çünkü...bende durum o kadar vahim değil ama bende gergin bir karın ve fazlalıkları gitmiş bir karın tabi istiyorum

çıkardığı işleri gördüm yaptığı ameliyatları insana yaklaşımı çok insancıl :)

çıkardığı işleri gördüm yaptığı ameliyatları insana yaklaşımı çok insancıl :)üstelik bunu para için yapmadığını bilmek güzel

çıkardığı işleri gördüm yaptığı ameliyatları insana yaklaşımı çok insancıl :)üstelik bunu para için yapmadığını bilmek güzel

buradaki fotoğraflara hiç gerek kalmamış çıkardığı işleri görmüşsün en iyi fotoğraf işte :))) yaz ameliyat sonrası sürecini karında tecrübesi olanlar benim ilgi alanıma giriyor

ben teşvik ettim kendim korktum sonucu görünce tekrar karar verdim doktorum vaz geçene gün vermiyoruz dedi bende sevimliliğimi kullandım ve kabul etti beş kilo verirsen sonuç daha güzel olur dedi 5.5 kilo verdim bakalım haber bekliyorum :)
buradaki fotoğraflara hiç gerek kalmamış çıkardığı işleri görmüşsün en iyi fotoğraf işte :))) yaz ameliyat sonrası sürecini karında tecrübesi olanlar benim ilgi alanıma giriyor

merhaba arkadaslar, nasilsiniz bakalim?

limoncum, hosgeldin ve gecmis olsun. nasil gecti tatilin? diyetisyenle ilgili yazdiklarin cok ilginc. bu carsamba mi gidiyorsun?

adacim: ameliyat olduktan sonra kesin bulusalim derim. simdiden merak etmeye basladim bile

seyda_66: hadi gecmis olsun canim. oh, sen kurtuldun, darisi basima.

sea75: merhaba sea, kim doktorun? anlayamadim...

limon diyetisyen dedide... ben hergün bir magnum dondurmasi götürüyorum.. sonuc güzel olmazsa hergün aglarim herhalde. biraz bogazimi tutsam aslinda hic böyle seyler düsünmem.. ÜC HAFTA KALDI!!!!

hikmet karayel kahramnım :)

700 sayfada jelesece yorumu mu varmış bak bu kadar sayfa yazdığını hiç farketmedim Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim kısmetse gel canlı gör istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…