Ahh aynen oyle cok sagol canım :)
Cok sagol canım ben karn germe karnımın yanlara lipo üst kollara ve gıdıya lipo bir de göğüs dikleştirip implant taktırma yaptırdım :) bacaklarıma bişi yapılmadı onlar inceydi zati problemim üst gövdemde benim sırtım da cok yaglı mesela
Fragola canım senin doktor 90a çakmış valla nediyelim ellerine sağlık kız buyaz senin yazın olacak ohhh keyfini sür arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiz fıstık yanlara lipo yapılınca boşalan yerler sarkmadımı.. ?? Ben tek derdim oralar yaaa.. Keşke kesiyi biraz daha büyük yapsaydıda o yanlarıda geriverseydi dr um
bi gittim geldim fragola fenomen olmuş burada valla...helal olsun doktoruna :)
Fragola canım senin doktor 90a çakmış valla nediyelim ellerine sağlık kız buyaz senin yazın olacak ohhh keyfini sür arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fragola canım ben göremedim kaldırdın mı fotoları???
Hayır canım kaldırmadım ama arkadaş listemdekiler görecek şekilde ayarladım arkadaş talebi yollayablirsin canım ıstersen
Sağol tatlım gönderdimm arkadaslık talebini
Kabul ettim canım :)
evet herşey yolunda, sıkıntı yok tatlım..sen nasılsın?
canım 15 gün çok değil mi ameliyattan sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyle doktora gittin mi aman kendine dikkat et öptüm
O gogus yaptirdi karnina sirtina falan da lipo yaptirdi karin gerdirmedi ama gogusleri muhtesem oldu :)
Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım
Merak etme canım, kaymıyorlar öyle kolay kolay. Ben 3.günümde 5km yürüyüp 5 saat kadarda dışarda kalmıştım, hemde 3 derecede. Ercan Bey, yürü yeterki demişti. Kolların o aralıkta fazla kullanılmadığı için kesi yerindeki kaslar sertleşiyor. Ayrıca rüzgarda aldıysan, memeler direk sertleşiyor.
Henüz o bölgede tam kanlanma olmadığı için dış etkenlerden fazlaca etkileniyorlar. 15.güne geldin yanlış hatırlamıyorsam, dikiş yerlerine dokunmadan yavaş yavaş boyun masajı yapar gibi masaj yapabilirsin. Yumuşacık oluyorlar.
Valla artık olan oldu. kac günlerdir sürekli geziyorumÇarsamba dikişlerim alınacak o zaman Ercan beye sorcam bakalım masaj önerecek mi? Ben de arada hafif hafif yumuşak masaj yapıyorum ama korkudan çok ellemiyorum.
çok sevindim :)
ben de iyiyim canım yine sinüzit oldum :) bu yıl kaderim bu galiba :)))
evet bencede çok :)
ameliyattan sonra oldu mothers,başka bir şikayetim yok o yüzden dr a gitmedim,zamanla geçeceğini düşünüyorum.bir de limon77 arkadaşımız ben ameliyata girmeden telefonda konuşurken bahsetmişti onlarda benzer durumlar yaşamışlar.bazı kişilerde olabiliyormuş...
maşallah:)
gördüüm orada yazamadım memişleri kıskanıyorum :)))
üstüne birde nutella yiyosun iyice çatlatıyosun beni
çok sevindim canım, bak gördün mü, hepimiz sana memelerin kolay olduğunu söylemiştik... haklıymışız.
peki yeni memişlerden memnun musun? :)
hihihihi, ya memişler sanki istediğim gibi olmadı gözüme küçük geliyorlar :44: Ama sütyensiz dimdik duruyorlar ya ona bile razıyım. Ercan beye sanki küçük dedim elime vurdu, napcan koca memeyi dediAma yavaş yavaş şekil alıyorlar çok ayrık idi şimdi birleşmeye başlıyorlar. Kumpir yerken ki midem nasıl çıkmış öyle şok oldum. Ama o ciddi ödem ya benim o kadar büyük midem yoktu
yaaaaa :)))
kaç cup oldu ?
aslında boyun uzun senin ama işte doktor öyle uygun görmüş artık yapacak bişiy yok :))
hahaha bence sen nutella ya ara ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?