Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ewet canım inşaAllah ... çatlaklar çaresiz biliyorum aysem555 e anlatmaya çalıştım bende , beterin beteri var bağıbında

düzelir düzelir merak etme, saddece biraz sabır

Kizlar iyi aksamlar size bir sorum fitigimin yapildigi yer sanci yapiyor ve Sol tarafimda icimden sanki ince ince birseyler akiyor gibi geliyor direnlerin biri dün cikti öbrüde bugün cikti kontroller iyi dedi dr ama ben cok korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama olmustuya pisikolojikmi diyorum ama hayir Sol tarafimda hissediyorum Ercan beye yarin Gene sorcam pazartesiye kadar burdayiz ama sizede böyle seyler oldumu
Görümcemin durumu cok iyi
Kizlar herkeze tekrar tekrar tesekkür ederim

Ben fıtık gecirmedim canım geçmiş olsun ayrıca inşallah

Ins zamanla daha iyi olur sonucunuz.

Üç aya kadar çok iyi olursunuz merak etmeyin,benim ameliyatımdan 15 gün sonra eşim kaza geçirdi omuzunu ve kalçasını kırdı ben o halimle ona yardımcı olmaya çalıştım yani tam iyileşmeden yatalak hastaya baktım sayılır,siz üç ay sonra göbek bile atarsınız bence

bayagi korkuttun beni simdi cünki bende istanbulda yanliz olacagim, insallah bi kompikasyon cikmaz.[/QUOTE]

Kesinlikle karın germe daha kolay
Sagol yüregime su serptin. Benim iki sezeryan izim var ve doktorun dedigine göre bunu teke düsürecekmis, yani karin germe olupta izi azalan nadirdir :) normal karin germe sezeryana göre kolaysa mini karin germe daha rahat gecer insallah. Malum ameliyattan 4 gün sonra ucak yolculugu yapacagim birde valiz felan endiseleniyorum dogal olarak

bayagi korkuttun beni simdi cünki bende istanbulda yanliz olacagim, insallah bi kompikasyon cikmaz.
[/QUOTE]
Canım sen bide 4 gün snra uçağa biniceksin hiç tavsiye etmem hele hele. .4..gün diosin ben 4 gün de anca topladım vc gitme vs karin germe bu kolay dgl öyle düşünme herkesinnfarkli ama bide kendinden çok zor olur ben kendimden yaşadım korkutma dgl ama gercekler

Çok çok hafif bi çanta al bi bardak su ağır geliyo ilk günler 4 gün çok erken kalkmak bile ilk 10 gün çok zor oluyo..

İnan yaptırdığına ilerde mutlu olacaksın ileriyi duşun

Çok iyi hareket edersin 3 ay uzun bi sure ogune kadar çok iyi olursun.

Aslında ağrın iç karnın dikildiği için orası sancı ve ağrı yapıyor bide sonuçda kocabi derin kesildi uğraşıldı ağrı ve iğne batması çok normal bendede oldu hala ara ara iğne batmaları oluyoo iç kanamadan korktuğun için herşeyı buna bağlıyosun hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…