Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dur bakayım ayarlara... Zaten eski fotolar var daha... 3 günde ne çekicem??? Drenleri mi??? ))))
Ben çektim valla :) hemde daha gözlerim yarı açıkken.. Morfinin etkisiyle canım yanmıodu, burnumu elimle kontrol ettim karnımıda fotoyla :)

Kizlar Lipo olan yerlere sert masaj uygula dedi doktor sizde yaptiniz mi? Henüz cok agirdigi icin dokunamiyorum birde sert masaj nasil yapacagim siz nasil yaptiniz ve ne kadar süre?
Bana masaj önerilmedi... Sana neden önerildiki acaba?

sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyor
2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktım ameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)

Masallah canim yani artik sigara icmiyomusun sen ? Valla bravo sana gunde 2,5 paket sigara icerken birakmak helal olsun baska soze gerzk yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…