Hemen tartida eksi gormene cok sasirdim cunki vucudun odem doludur su an .. Belkide sende fazla odem olmadi sanslisin o haldeMerhabalar çok tesekkür ederim benim kas zarı altına konuldu protez sanırım o yüzden çok Ağrı'm olmadı göğüste yanlız yan taraf liposaksın oldugu için komple belim yan taraflar çürümüş durumda belden alınan yağlar yüze enjekte edildi yüzüm hem şiş hemde göz altım tamamen morarmış durumda Ağrı'm yok ama kamyon çarpmış gibiyim yüzüm vücudum mor doktorum bayagı yağ almıs sanırım 61 kilo ile ameliyata girdim protezle beraber 59 kiloydum sabah şaşırdım aslında zayıflamak için gitmemiştim ameliyata ama benden bayagı yağda alınmış o yüzden lipo yerleri beni zorladı ancak sonuçtan memnunum
Memmun olmaniza sevindim
Bence 14 gunde kalkip oyniyamazsiniz.. Ama oturup izlerim derseniz olur ..Arkadaşlar acil 1 şubatta aml var 14 şubatta bir düğün sizce iyileşir miyim o güne kadar en azından çevremde bilen olmayacağı için oyuna falan kaldırsalar kalkabilir miyim ? Bir de acaba ödemli olup eski halimden daha mı şiş olurum,pipo ve karın germe olacak bana..Allahım bu bilinmezlik ne saçma sorular sorduruyor..