- Konu Sahibi deputy girl
-
Merhaba özel değilse ne ameliyatı oldunuzBilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Ben yaklaşık 8-9 ay önce estetik ameliyat yaptırdım. Ameliyat sonunda herhangi bir sağlık sorunu ya da daha kötü bir görünüş oluşmadı ama HİÇBİR değişim de OLMADI. Yani düzeltilmesini istediğim kusurum neredeyse tamamen aynı 1-2 milim falan belki oynama vardır. 20bin liram resmen aynı kalmak için çöpe gitti ve doktor ilgilenmiyor, bu kadar oldu yapacak bir şey yok diyor ama ameliyat öncesi konuştuğumuz görüntüden de çok farklı bir sonuç bu. Acaba bu da dava edilebilir mi? Yani sonuçta bana zarar vermedi, ama boşuna ameliyat oldum. Doktor bir değişiklik olmaması benim suçum değil diyor. Böyle bi durumda dava etmek saçma mı olur?
Ben de sürekli bunu anlatmaya calışıyorum ama insanlar ön yargıya fix olmus yok mahkeme masraflı, yok doktor doktoru tutar yok sonuc alamazsın boşuna ugrasma vs. Birileri bir kanaate varıyor nerden kaynaklı oldugu da mechul ve her yerde denemiş ama madur olmus gibi digerlerinin de hakkını hukukunu aramasının önünü kapatıyor. O yüzden bu acıklamanız altın değerinde teşekkür ederimBen şahsen bu davalarda dava sonunda kazanılacak tutar üzerinden oran talep ediyorum. Sizin de başta ödeyecek durumunuz yoksa bulundugunuz şehirde bu şekilde çalışan bir avukata vekalet verebilirsiniz.
Bir olay görünce " aman gidelim şahit yazmasinlar " mantığında bir millet olduğumuz için ben şaşırmıyorum artık..Ben de sürekli bunu anlatmaya calışıyorum ama insanlar ön yargıya fix olmus yok mahkeme masraflı, yok doktor doktoru tutar yok sonuc alamazsın boşuna ugrasma vs. Birileri bir kanaate varıyor nerden kaynaklı oldugu da mechul ve her yerde denemiş ama madur olmus gibi digerlerinin de hakkını hukukunu aramasının önünü kapatıyor. O yüzden bu acıklamanız altın değerinde teşekkür ederi
Bir olay görünce " aman gidelim şahit yazmasinlar " mantığında bir millet olduğumuz için ben şaşırmıyorum artık..
Geçenlerde televizyonda birisinde çok hoşuma giden bir cümle duydum. " 10 lirami geri almak için gerekirse 1000 lira veririm, ama kimseye de arkamdan hakkını bırakmış dedirtmem
Yuz tane kazanilmis dava koyalim onune yine kaynimin amcasinin karisinin bilmem nesi acmis kazanamamis diyecek insanlar varBir olay görünce " aman gidelim şahit yazmasinlar " mantığında bir millet olduğumuz için ben şaşırmıyorum artık..
Geçenlerde televizyonda birisinde çok hoşuma giden bir cümle duydum. " 10 lirami geri almak için gerekirse 1000 lira veririm, ama kimseye de arkamdan hakkını bırakmış dedirtmem "
Hastane kayitlari ameliyati yapan kisiyi kanitlamaya yeterlidir diye dusunuyorum. Ama zaman asimi bu konuda nedir aradtirmadim avukat arkadas sanirim bizi aydinlatirValla benim zamanında cahilligime geldi ödemeyi elden yaptığım için başarısız ve bariz kusurlu ameliyata rağmen dava açmadım. Şimdi düşününce onun için de kendime kızıyorum.
Ben özel hastanede olmadım doktorun kendi anlaşması olduğu yani ameliyathanesini kullandığı bir hastanede oldum dört yıl oldu ama hastanenin adını bile hatırlamıyorum maalesef.Hastane kayitlari ameliyati yapan kisiyi kanitlamaya yeterlidir diye dusunuyorum. Ama zaman asimi bu konuda nedir aradtirmadim avukat arkadas sanirim bizi aydinlatir
Nasıl hatırlamıyorsunuz ya adını? Verilen kağıtlar filan da mı durmuyor, kopyalarını almadınız mı?Ben özel hastanede olmadım doktorun kendi anlaşması olduğu yani ameliyathanesini kullandığı bir hastanede oldum dört yıl oldu ama hastanenin adını bile hatırlamıyorum maalesef.
Devlet hastanesiyle anlasma yapmıyor zaten. Özel bir hastanenin ameliyathanesini kullanmıştı. Demek ki o hastaneyle anlaşması vardı. Hastanenin broşürleri vardı ancak uzun zaman oldu unuttum gitti. Burada yaptığım en büyük aptallık hastanenin adını unutmak değil, parayı elden vererek ameliyat olmak.Nasıl hatırlamıyorsunuz ya adını? Verilen kağıtlar filan da mı durmuyor, kopyalarını almadınız mı?
Devlet hastanesiyle nasıl anlaşma yapabiliyorlar onu da anlamadım. Benim bildiğim özelde yapıyor kendi muayenesi olan doktorlar.
1- Elden de verseniz gene dava edebilirsiniz..Devlet hastanesiyle anlasma yapmıyor zaten. Özel bir hastanenin ameliyathanesini kullanmıştı. Demek ki o hastaneyle anlaşması vardı. Hastanenin broşürleri vardı ancak uzun zaman oldu unuttum gitti. Burada yaptığım en büyük aptallık hastanenin adını unutmak değil, parayı elden vererek ameliyat olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?