ESTETİK MAĞDURU OLANLAR İÇERİ LÜTFEN

Bende betül cengize burun estetiği oldum burnum çok kötü oldu estetik olduğuma pişman oldum sonra yasal yollara başvurmayı düşündüm ama süreç masraflı ve uğraştıcı olur diye vazgeçtim. Ama bazen keşke hakkımı arasaydım diyorum.

Aslında bu davalar tahsili garanti olan dosyalardir. Atıyorum bir iş davasinda davayı kazanirsiniz ama çalıştığınız yerin üzerine kayıtlı bir şeyi yoktur tahsil edemezsiniz. Yaptığınız dava masrafı dahi üzerinize kalır. Ama bu davalarin çoğunda müteselsil sorumluluk esastır. Doktor ve hastane birlikte sorumlu olur. Yahut doktorların çoğunun mesleki sigortası vardır. Yani davayı kazandıktan sonra tahsil kabiliyeti yüzde 100e yakındır.

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Ben yaklaşık 8-9 ay önce estetik ameliyat yaptırdım. Ameliyat sonunda herhangi bir sağlık sorunu ya da daha kötü bir görünüş oluşmadı ama HİÇBİR değişim de OLMADI. Yani düzeltilmesini istediğim kusurum neredeyse tamamen aynı 1-2 milim falan belki oynama vardır. 20bin liram resmen aynı kalmak için çöpe gitti ve doktor ilgilenmiyor, bu kadar oldu yapacak bir şey yok diyor ama ameliyat öncesi konuştuğumuz görüntüden de çok farklı bir sonuç bu. Acaba bu da dava edilebilir mi? Yani sonuçta bana zarar vermedi, ama boşuna ameliyat oldum. Doktor bir değişiklik olmaması benim suçum değil diyor. Böyle bi durumda dava etmek saçma mı olur?

Yargıtay 15.HD 2019/2716 E. 2019/3692 K. " Estetik ameliyatlarda doktor hastanın istediği sonucu garanti etmek zorundadır "

Merhaba özel değilse ne ameliyatı oldunuz

Ben şahsen bu davalarda dava sonunda kazanılacak tutar üzerinden oran talep ediyorum. Sizin de başta ödeyecek durumunuz yoksa bulundugunuz şehirde bu şekilde çalışan bir avukata vekalet verebilirsiniz.
Ben de sürekli bunu anlatmaya calışıyorum ama insanlar ön yargıya fix olmus yok mahkeme masraflı, yok doktor doktoru tutar yok sonuc alamazsın boşuna ugrasma vs. Birileri bir kanaate varıyor nerden kaynaklı oldugu da mechul ve her yerde denemiş ama madur olmus gibi digerlerinin de hakkını hukukunu aramasının önünü kapatıyor. O yüzden bu acıklamanız altın değerinde teşekkür ederim

Bir olay görünce " aman gidelim şahit yazmasinlar " mantığında bir millet olduğumuz için ben şaşırmıyorum artık..
Geçenlerde televizyonda birisinde çok hoşuma giden bir cümle duydum. " 10 lirami geri almak için gerekirse 1000 lira veririm, ama kimseye de arkamdan hakkını bırakmış dedirtmem "

ARKADAŞLAR 2 HEKİME DAVA AÇAN VE KAZANAN BİRİYİM. GENE SÖYLÜYORUM PRÖSEDÜR COK BASİT ESKİ YORUMLARIMI OKUYUN. SİZİNLE ALAY EDEN EGOSU YÜKSEK DOKTORLARIN LÜTFEN İCİNDEN GEÇİN. SONUNA KADAR GİDİN YAPTIĞI İŞLERİ HAKLARINA SALDIRIDA BULUNMADAN HAKARET ETMEDEN HEM DAVANIZI AÇIN HEMDE HERYERDE İFŞALAYIN… ÖZELLİKLE YAPTIĞI İŞLEMDEN SONUÇ ALAMAYAN HASTALAR. VERİN TÜKETİCİ MAHKEMESİNE EN BASİT BİR YOL MİYDESİNİ BULANDIRIN İŞİNİN ARKASINDA OLMAYAN HEKİMİN

Yuz tane kazanilmis dava koyalim onune yine kaynimin amcasinin karisinin bilmem nesi acmis kazanamamis diyecek insanlar var

Valla benim zamanında cahilligime geldi ödemeyi elden yaptığım için başarısız ve bariz kusurlu ameliyata rağmen dava açmadım. Şimdi düşününce onun için de kendime kızıyorum.

Valla benim zamanında cahilligime geldi ödemeyi elden yaptığım için başarısız ve bariz kusurlu ameliyata rağmen dava açmadım. Şimdi düşününce onun için de kendime kızıyorum.
Hastane kayitlari ameliyati yapan kisiyi kanitlamaya yeterlidir diye dusunuyorum. Ama zaman asimi bu konuda nedir aradtirmadim avukat arkadas sanirim bizi aydinlatir

Hastane kayitlari ameliyati yapan kisiyi kanitlamaya yeterlidir diye dusunuyorum. Ama zaman asimi bu konuda nedir aradtirmadim avukat arkadas sanirim bizi aydinlatir
Ben özel hastanede olmadım doktorun kendi anlaşması olduğu yani ameliyathanesini kullandığı bir hastanede oldum dört yıl oldu ama hastanenin adını bile hatırlamıyorum maalesef.

Ben özel hastanede olmadım doktorun kendi anlaşması olduğu yani ameliyathanesini kullandığı bir hastanede oldum dört yıl oldu ama hastanenin adını bile hatırlamıyorum maalesef.
Nasıl hatırlamıyorsunuz ya adını? Verilen kağıtlar filan da mı durmuyor, kopyalarını almadınız mı?

Devlet hastanesiyle nasıl anlaşma yapabiliyorlar onu da anlamadım. Benim bildiğim özelde yapıyor kendi muayenesi olan doktorlar.

Devlet hastanesiyle anlasma yapmıyor zaten. Özel bir hastanenin ameliyathanesini kullanmıştı. Demek ki o hastaneyle anlaşması vardı. Hastanenin broşürleri vardı ancak uzun zaman oldu unuttum gitti. Burada yaptığım en büyük aptallık hastanenin adını unutmak değil, parayı elden vererek ameliyat olmak.

1- Elden de verseniz gene dava edebilirsiniz..
2- tek yapmanız gereken dr un adını soy adını bulunduğu şehri bilmeniz öğrenmeniz.
3- amaliyat olduğunuz gün yanınızda şahit var ise işiniz daha kolay.
4-bulundudunuZ şehirde bi avukata gidip 300 500 lira verip güzel bi dilekçe hazırlatıp dava sürecini başlatmanız.
Bunları yapmadan öncede yapan dr u arayın hakkınızda daha açacağınızı dile getirin ona göre yol izleyin..
2013 de işlem yaptırdım 2018 de dava açtım. Ara bulucu İLE işimizi çözdük.
Tüketici mahkemeleri bi cok harçtan muaf. Ama buradaki en büyük rol dilekçenizin özenli hazırlanması. Benden herkese tavsiye altını çizerek söylüyorum yapılan işte fatura makbuz isteyin.. fatura makbuz vermiyorlar ise yanınızda amaliyat günü birileri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…