- 2 Mart 2022
- 41
- 29
- 3
- 34
- Konu Sahibi deputy girl
-
Yaniliyorsunuz kanun degisti ve malpractice davalari da o kadar cok ki, sadece biz duymuyoruz ama yagmur gibi dava aciliyor eskisi gibi hastalar maduriyetini sineye cekmiyor. Plastik cerrahi konusunda da doktorun hastasiyla yaptigi anlasma artik eser sozlesmesi sayiliyor. Mecburen biyle oldu cunku ameliyat sayisi artti madur cogaldiTc de malpractice davaları çok yaygın değil ve doktoru koruyan bir sistem var. Maalesef. İlk burun ameliyatımı yapan okan özgür özturanı dava etseydim ve abdde olsaydık yüklüce bir tazminat alırdım. Onun yuzunden 3. Burun ameliyatımı yapacak doktor arıyorum.
İmzalansın sorun yok. Fatura makbuz almaya dikkat edin elden ödeme değil de DHA cok havele EFT yolu İLE ödeme yapın. Ve mümkünse amaliyat günü yanınızda biri olsun. Mağdur olduğunuz da şahit olursa işiniz kolaylaşırPekı amelıyat olmadan önce nelere dıkkat etmelı bır sür sey ımzalanıyor
İmzalanan şeylet matbu yani standart. İstedigin kadar imzala hukuk önünde yine de madursunPekı amelıyat olmadan önce nelere dıkkat etmelı bır sür sey ımzalanıyor
Ben 15 gün sonra ameliyat olacağım ve ödemenin elden olacağını söylediler. Ne yapmalıyım bu durumda? Fatura vermezlerse ne yapacağım?İmzalansın sorun yok. Fatura makbuz almaya dikkat edin elden ödeme değil de DHA cok havele EFT yolu İLE ödeme yapın. Ve mümkünse amaliyat günü yanınızda biri olsun. Mağdur olduğunuz da şahit olursa işiniz kolaylaşır
Fatura isteyin. Basit olarak Ticaret ile uğraştığınızı gider olarak muhasebeci me vereceğim deyin.Ben 15 gün sonra ameliyat olacağım ve ödemenin elden olacağını söylediler. Ne yapmalıyım bu durumda? Fatura vermezlerse ne yapacağım?
1 milyar ne demek? Yıl 2022, hala parayı öğrenemediniz ya. Eski parayla 1000 lira oluyor ki son derece anlamsız bir rakam. Gerçekten 1 milyar da olamaz. 1 milyon lira mı?Gogus kucultturme ameliyatinda gogusleri mahvolmustu bir tanidigin tanidiginin.Manevi tazminat davasi acmislardi bayagi uzun yillar surdu davanin sonuca ulasmasi ama islenen faizlerle 1milyar almaya hak kazanmis.
Ne kadar ukalaca bir yorum.Bir milyon yazacagima 1milyar yazmisim.Bunu sormanin yolu bumu ?.Allah kalbinize göre versin insallah ameliyatınızın sonucunu.1 milyar ne demek? Yıl 2022, hala parayı öğrenemediniz ya. Eski parayla 1000 lira oluyor ki son derece anlamsız bir rakam. Gerçekten 1 milyar da olamaz. 1 milyon lira mı?
Bu tür davalarda zamanaşımı 5 yildir ve tedavinin sona erdiği tarihte başlarmerhaba üzerinden zaman geçen işler için dava açmak geç mi? bilen aydınlatsın lütfen
zaman aşımı olmadıysa nasıl hazırlanmak lazım ?Bu tür davalarda zamanaşımı 5 yildir ve tedavinin sona erdiği tarihte başlar
Avukata vekalet vererekzaman aşımı olmadıysa nasıl hazırlanmak lazım ?
teşekkürler. avukat falan bu süreçte masraflı olacak o zaman.Özel hastanede operasyon gecirdiyseniz faturalarınızı da elinizde bulundurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?