Estetik Olamayacak mıyım Ben

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
nedir bu zaman sıkıntısı ilimde bulunan doktor eylülden önce gün veremeyeceğini söyledi ben öğretmenim tek boş zamanım yaz tatili burnumda çok çok hafif bir kemik var ucu uzun bende kıkırdağını düzelteyim istiyorum burun ucu olsun istiyorum doktorda yok efendim burnunu kırmamız lazım diye diretiyor ne yani şimdi estetik olamayacakmıyım ben çok moralim bozuk aynalara küstümmmmmm

sağlık acısından bir sorun teşkil etmıyorsa seneye yazı bekleyın ya da baska doktora gidin öyle aynalara küsecek kadar oldugunu sanmıyorum nice insanlar var aynalara küsmezken siz hafif bir kemik için hiç küsmeyin yani

Bence de başka doktorlarla görüş.Belki kırmak gerekmeden müdahale edilebilir.
Gülse Birsel,dolgu ile düzeltirmiş burnunu,okumuş muydun gazetede ? Ayşe Arman ile röportajında...

öncelikle başka doktorada gidin derim ,bu sizin psikolojinizi bozuyosa buda sonuçta bir hastalıktır ve ameliyatı 1 ay sonra olun rapor alırsınız,ücretsiz izne ayrılırsınız..40gün rapor hakkınız var,ayrıca heyet raporuda alabilirsiniz 20 şer günlük sonuçta sağlık önemli..bende öğretmenim ve yakın bi arkadaşımda burnu çok eğri olduğundan estetik yaptırdı o ara tatili bekledi çünkü sıcaklarda iyileşmesi daha zor oluyomuş.ara tatilden sonrada rapor,heyet falan aldı 2 ayda tamamen normale döndü ve harika oldu.yeniden doğmuş gibiyim demişti...

bende öğretmenim doktorum bana hemen gün verdi.Üstelikte çok hastası vardı.Benim içerden hem et hemde büyüğen kemik alındı.En önemliside estetik olarak dönüşümü zor olan bir burnum vardı.Hem büyük bir kemer hem de düşük bir burun ucum vardı.Ameliyat oldum ve dokuzuncu günümdeym.Doktorum çok başarılı .

Gün almak sıkıntı derdimi anlattım doktora araya sıkıştırabilirdi bu yaz olup kurtulmak istiyorum yeni atandım rapor almak sıkıntılı

başka drla görüş canım rahatsızsan ve maddi açıdan sorunun yoksa hiç bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…