Estetik olanlar bır bakar mısınız

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Bu gun ameliyatımın 12.gunu ve burnumda bantlar var. Çarşamba gunu Dr dikişlerı alacak. Pazartesi kendin bantları çıkarabilirsin demıstı. Siz kendiniz mı çıkardınız yoksa Dr mu çıkardı. Persembe gunu işe başlayacagım. Çıkınca şişlik falan artıyor mu ne yapsam bilemedim yardımcı olur musunuz .?

İlk çıkrdığınız zaman bayağı şiş oluyor; ancak zamanla normale dönüyor. Benimkini 10. Gün doktorum çıkarmıştı ama doktor çıkar dedikten sonra çıkaranlarda oluyor. Çıkar dediyse çıkartabilirsiniz problem olmaz.

doktorunuz cıkarın dedıyse cıkarabılırsınız bende revızyondan sonra kendım cıkarmıstım dıkısler felan alınmıstı ama once sadece bantlar vardı onu kendım cıkardım

Bu gun ameliyatımın 12.gunu ve burnumda bantlar var. Çarşamba gunu Dr dikişlerı alacak. Pazartesi kendin bantları çıkarabilirsin demıstı. Siz kendiniz mı çıkardınız yoksa Dr mu çıkardı. Persembe gunu işe başlayacagım. Çıkınca şişlik falan artıyor mu ne yapsam bilemedim yardımcı olur musunuz .?
Canım inan bantlar aslında şiş görüntüye aldanıp moralimizi bozmayalım diye takılıyor. Biraz olsun kapatsın diye. Şekline bir etkisi çok fazla yok. Doktor randevun çok geçse kendin de çıkarabilirsin. Ben öyle yapmıştım. Bir sorunda olmadı :)

Canım inan bantlar aslında şiş görüntüye aldanıp moralimizi bozmayalım diye takılıyor. Biraz olsun kapatsın diye. Şekline bir etkisi çok fazla yok. Doktor randevun çok geçse kendin de çıkarabilirsin. Ben öyle yapmıştım. Bir sorunda olmadı :)
Çarşamba gunu dikiş alınacak pazartesi gunu kendin çıkarabilirsin demıstı Dr o zamana yarın çıkarayım çok merak ediyorum artık

banada kendin çıkar demşti çıkardığımda burnumu hiç beğenmedim resmen sola yatık duruyodu o yüzden bi süre bantlı dolaştım bantlar eskidikçe yenisini vurdum :) sonra baktım olmıycak çıkardım mecbur bi süre aynaya bakmadım ama çok şükür zamanla düzeldi 6 ay felan oldu çok memnunum

Back
X