Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim korkum narkoz niye bilmiyorum ama küçük bı ilçede buldum birde doktor devlet hastanesin de yaptıkları çok iyiydi işte düşünüyorum ekibi nasıl narkozu ayarliyabilir mi vsBilmiyorum herkesin acı eşiği farklıdır ama bence çok rahat bir operasyon burun. İlk üç dört gün ağızdan nefes almaya bağlı biraz zorlu geçiyor uykusuz okadar herhangi bir aşrı sızı kolay kolay olmuyor. Önemli olan bu sürece değsin güzel olsun gerisi kolay zaten anestezidesiniz. Eğer karar verdiyseniz çok fazla böyle forumlara bakmayın çünkü kimi üye kötü olan sonuç sonrası psikolojisi bozulabiliyor ve çok farklı psikoloji ile size farklı yorumlar yapabilir kafanız karışır
Aynı durumdan müzdaribiz bende korkuyorum narkoz değilde böyle ameliyattan youtube da bi kaç video ya baktım 10 dakıkalık ameliyatta öldü estetşk olacakken öldü diye cidden oda beni korkutuyor .Benim korkum narkoz niye bilmiyorum ama küçük bı ilçede buldum birde doktor devlet hastanesin de yaptıkları çok iyiydi işte düşünüyorum ekibi nasıl narkozu ayarliyabilir mi vs
Narkozdan korkmayın hiçbirşey olmaz. Dünyada günde binlerce kişiye narkoz yapılıyor hiçbirşey olmuyor şehir efsanelerini unutun. Yolda başınıza saksı düşüp ölme ihtimaliniz daha fazlaBenim korkum narkoz niye bilmiyorum ama küçük bı ilçede buldum birde doktor devlet hastanesin de yaptıkları çok iyiydi işte düşünüyorum ekibi nasıl narkozu ayarliyabilir mi vs
Doktor değilseniz İzlemeyin videolar. Yolda başınıza saksı düşüp ölme ihtimaliniz daha fazla yada trafik kazası ile. O tür videolar izleyip sokağads çıkmayalım ohaldeAynı durumdan müzdaribiz bende korkuyorum narkoz değilde böyle ameliyattan youtube da bi kaç video ya baktım 10 dakıkalık ameliyatta öldü estetşk olacakken öldü diye cidden oda beni korkutuyor .
İşte aranan kan bu işte feraset işte cesaret işte adam gibi adam beklediğim gaz bu . Geçen birine dedim de evet ölme ihtimali yüksek olma dediDoktor değilseniz İzlemeyin videolar. Yolda başınıza saksı düşüp ölme ihtimaliniz daha fazla yada trafik kazası ile. O tür videolar izleyip sokağads çıkmayalım ohalde
Sizi hatırlıyorum çok korkarak girmiştiniz sonuctan cok memnun değil gibiydiniz şimdi nasılsınızBende narkozdan korkuyordum burnumu kırdım mecbur ameliyata girdim :)))
Sizin ki anı olmuş ne hissetiniz oanBende narkozdan korkuyordum burnumu kırdım mecbur ameliyata girdim :)))
Çok doğru söylediniz çok teşekkürlerDoktor değilseniz İzlemeyin videolar. Yolda başınıza saksı düşüp ölme ihtimaliniz daha fazla yada trafik kazası ile. O tür videolar izleyip sokağads çıkmayalım ohalde
Narkoz alırken çok gergin aldım. Hatta öncesinde doktoruma özellikle rica ettim en ufak sıkıntı hissederseniz direk ayıltın ve gözümü açana kadar yanımdan ayrılmayın diye. Söz verdirdim hatta :)) gerçekten de hiç ayrılmadı yanımdan. Çok kolay entübe oldum zaten sigara alkol kullanmıyorum ilaç az içerim. Ayılmam biraz rahatsız edici oldu çünkü istifra edince tam ayıldımSizin ki anı olmuş ne hissetiniz oan
Yani bugün 10. Gün sanırım. EskiSizi hatırlıyorum çok korkarak girmiştiniz sonuctan cok memnun değil gibiydiniz şimdi nasılsınız
Çok yeniymis onu kafanıza takmayınYani bugün 10. Gün sanırım. Eski
Burnuma göre evet küçük ama bence hala büyük. Ama aşırı şiş bu da bir gerçek. Çok fazla ellendi ameliyatta burnum bekleyeceğiz biraz inmesini 2 ayı var en az için rahat olsun dedi.
Ama burada karşılaşılan genel sorunlar mevcut değil çok şükür. Yani bir eğrilik,çökme,delik eşitsizliği gibi bir sorun yok çok muntazam duruyor ama şimdilik istediğim küçüklükte değil
Bence hic ameliyat olma derimBurun estetiği olanlar korkunuzu nasıl yendiniz 17 martda randevum var ve korkuyorum
NedenBence hic ameliyat olma derim
Ben cok pişmanım. Eski burnumu cok özlüyorum. Sonuc cok farklı olabilir ve bence size en cok yakışan kendi burnunuz. Burun falan hikaye. Önemli olan insanın aurası. Kendinizi sevin hic bulaşmayın estetiğe
Ama istediğiniz gibi güzel olsaydı şuan olmayın demeyecektiniz veya burun hikâye önemli olan auro olsaydı o zaman da pişman oalcağınız ameliyatı olmazdınız .bence bu tamamen memnuniyetle alakalı :) şuan eskisinden iyi veya umdugunuz gibi olsaydı suan memnuniyet yorumunuz olacaktı zaten öbür türlü doğallık kendini sevmek olsaydı bu ameliyatı olma gibi bi düşünceniz olmazdı .Ben cok pişmanım. Eski burnumu cok özlüyorum. Sonuc cok farklı olabilir ve bence size en cok yakışan kendi burnunuz. Burun falan hikaye. Önemli olan insanın aurası. Kendinizi sevin hic bulaşmayın estetiğe