- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
Eğer burnun problemli değilse pek olma derim. Güzel olan vardır illaki ama çok riskli bu ameliyat eskisinden kötü olma içine sinmeme durumu var. Ben her gün pişmanlık yaşıyorum bir gün bile iyi ki olmuşum demedim. Burun ucum incelirse ve eskisinden güzel olursa yine demem çünkü çektiğin strese inan değmiyor ve doktorlar fark ettiysen iyi burunları yapmayı beceremiyorlar. Kötüyse ol ama iyiyse ben olsam olmazdım. Diyorum ya keşke beni de birileri uyarsaydı . Bu forumda herkes çok kolay bir ameliyatmış gibi konuşuyor ama öyle değil inan ki . Herkeste şu algı var eskisinden kötü olacak değil ya ! Benim şu an eskisinin anca yarısı kadar güzeldir buraya attığım fotoya bakma tam karşıdan değil hafif yukarıdan çekim farkındaysan. Alttan ve karşıdan hiç iç açıcı değil görüntüm emin olabiirsin. Gülemiyorum bundan daha kötü ne olabilir ki ! Benim şu anki aklım olsa olmazdım . He burnun çok büyüktür çok kemerlidir veya çok sarkıktır yani kötü bir burundur ol derim illaki eskisinden güzel olur. Ama iyi bir burnu riske atmaya değmezmiş ne yazık ki bunu çok geç anladımgeçmiş olsun canım bence ilk attığın fotoyla şimdikinin arasınd çok büyük fark var gittikçe yüzüne yakışmış bence morini bozma bu süreç zor çünkü.. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat senin yazdıklarından sonra bir acaba dedim benimde burnumda aşırı bir çirkinlik yok ama nefes problemimin yanında burun ucu düşüklüğü va hafif bir kemer var bayadır araştırıyorum bende doktorları faşan ama şuan bir acaba demedim değil korktum biraz![]()