estetik olmak istiyorum ama esim izin vermiyor. :(

D yasa e cup olur yuna 85 beden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de anlatmak istedigim bu.buyük göğüslerle kendimi DAHA seksi ve kadinsi hissediyorum.hamileligimden biliyorum
Mesela topuklu giymek bile insanin havasinı degistiriyor.
Ama eşiminde karari onemli.evlenince 2 beden 1 can oluyor sonucta...

o bahsettiğiniz 75 liklerden biri de benim .Emzirirken ne güzeldi.Ben de sık sık estetik olsam mı diye düşünürüm.Psikolojim bozuluyor artık.Bence 80 beden ve yukarısını kullananlar hiç şikayet etmesin.

Yok canim oyle detayli olcmedim..kullandiğim südyene göre söyluyorum.ölçüsü nasil alinıyor ki:26:

Bu arada kusura bakmayin.telden yazıyorum.türkçe karakterlerle uğrasmak işkence

ben 30yasimda cocuk sutyenleri kullaniyom canim,75bile olmuyor. ben oleyim bari. Ama esin memnun belli ki,tabi para gitmesin diye yalan soylemiyosa(saka).

yok canim para sorun degil.para icin olsaydi o zaman olay çikardi iste
Benim ki biraz da inatçidir.inada binmesin diye konuyu hafiften hafiften dokunduruyorum.bi de gunah oldugunu düsunuyor.

Gülu seven dikenine katlanırmış
Ve ben o gülü cok istiyorum ya

Yok canim oyle detayli olcmedim..kullandiğim südyene göre söyluyorum.ölçüsü nasil alinıyor ki:26:

Bir ölçüyü göğüs ucuna denk getirerek aliyorsunuz bastirmadan :)

Diğer cup olcusunude hemen alt taraftan gogsunuzun bittiği yerden alıyorsunuz cikinti olmayan yerden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak bu resimdeki gibi.

böyle ölçersen küçük mü değil mi daha net anlaşılır.

Eki Görüntüle 1066435

o bahsettiğiniz 75 liklerden biri de benim .Emzirirken ne güzeldi.Ben de sık sık estetik olsam mı diye düşünürüm.Psikolojim bozuluyor artık.Bence 80 beden ve yukarısını kullananlar hiç şikayet etmesin.

75 küçük evet.
bana 80 ideal geliyor, yani sarksa ne kadar sarkabilir ki.
siz de emzirme dönemi geçirmişsiniz ama göğüsleriniz küçük olunca sarkma olmamıştır.
ben kendi adıma felaketi yaşıyorum.
eski halini düşününce berbat geliyor.
eskiden sütyensiz bile dik dururdu, şimdi sütyeni bile sık sık askılarından kaldırıyorum.
emzirme döneminde sertti ama o kadar fazla büyümüştü ki artık göğüslerimi taşıyamıyordum adeta. 95 bedene çıkmıştı.
şu an beden ölçüsü iyi ama çok sönük fııırrrttt:26:
keşke küçük olsaydı diyorum o yüzden.

çok özür dilerim ama anlayamadım ben:26::26:

Cup olcusu denen bir durum var yani sizin sirt cevreniz 85 cm ama gogus altinizla ust kisminiz icin d veya e cup olacaktir. Kisaca 85 d bedeni denemelisiniz

Cup olcusu denen bir durum var yani sizin sirt cevreniz 85 cm ama gogus altinizla ust kisminiz icin d veya e cup olacaktir. Kisaca 85 d bedeni denemelisiniz

çok teşekkür ederim, şimdi anladım.

80 küçük değil ki arkadaşım.ne yaptın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

70 beden destekli kullanan arkadasım var. anca dolduruyor. sız 80 bedeni kucuk buluyosunz hayret.
ben 75b kullanıodum su an hamıleym 80c kullanıyorum.cok dolgunlaştılar halıyle ve 80 beden gogus yeterınce seksi ve dolgun oluyormus yani:26:

bende 74b kullaniyorum.85 beden yani.buyuk goguslere bayiliyorum.ne olurdu bi beden daha buyuk olsa c kap taksam ona bile raziydim.tabi daha buyugu dahada iyi.fazlasina da hic hayir demem.

Aslında dantelli gecelikleri giymeyi cok seviyorum.bugun de mesela bi tane aldim.tabi göğüslerim yine danteli doldurmadi.
Bi de bo§una bosuna 6 kilo aldim

Şimdi bunları okuyunca strese giriyorum ama 80 beden küçük mü ben 75i dolduramıyorum evlenince adam erkek almışım ben deyip kaçmasa iyi Aman dert etse yaptırırdı canım onunda işine gelirdi hem göğüs ameliyatı beni oldum olası korkutmuştur zorlu bir ameliyat sanırım enfeksiyon olan birini okumuştum yine forumdan hiç tadınızı bozmaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…