• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik olmak istiyorum ama zamanım yok .:(

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
burnumdan memnun değilim yaptırmak istiyorum fakat hergün çalışıyorum.birgün iznim oluyo.bu şartlar altında nasıl olabilirim? 1 hafta falan dinlenmem lazım değil mi? varsa tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olsunlarr

Burun amelıyatı olan arkadasım var sabah gıttı amelıyatını oldu ogleden sonra cıktı eve geldı cokda zor degıl duzelmenız zaman alıyor ama ısınıze engel olucagını sanmıyorum

Burun amelıyatı olan arkadasım var sabah gıttı amelıyatını oldu ogleden sonra cıktı eve geldı cokda zor degıl duzelmenız zaman alıyor ama ısınıze engel olucagını sanmıyorum

ya akşam evine döner dönmesinede alçı malçı filan takılıyoya iş yerinde kabul etmezler ki o şekilde görüntüyü birde 1 hafta dinlenmek lazımmış istirahat yani...akıl verin kızlar

iş yerinde niye kabul etmesinler ki nerede çalışıyosun? laf ederlerse sağlıkla ilgiliydi dersin.

benim bi arkadaş sanırım yıllık iznini aldı toplamda 2 hafta dinlendi.

canım en az 1 hafta iznin olmalı çünkü morluk olabiliyor alçı oluyor bandaş tampon oluyor gidip geleceksin doktora birde yazın yaptırma derim bu ameliyatı güneş yüzünden morlukların lekeye dnüşebilir.

canım en az 1 hafta iznin olmalı çünkü morluk olabiliyor alçı oluyor bandaş tampon oluyor gidip geleceksin doktora birde yazın yaptırma derim bu ameliyatı güneş yüzünden morlukların lekeye dnüşebilir.

evet onu duymuştum..fakat istiyorum benn yaa.güneşe çıkmıyorum bütün gün işyerindeyim zaten:)) ama nasıl izin alayım ya bir kaç ay daha durup paramı biriktirip çıkarım.yeter artık.özgüvenimden dahamı önemli.orası olmazsa başka işyeri olurrr

Evet bir senenin dolmasını beklemeniz gerekiyor. En az 1 hafta izin kullanmanız lazım. Satış danışmanıymışsınız burnunuz sargılı bir şekilde çalışmanızı istemeyebilirler.

başlıcam böyle işee ama yaa ne varki izin verseler ölürlermii benm gibi çalışanı da kusrabakmsınlar kolay kolay bulamazlarr..zaten bir kaç ay beklicem sonra eğer izin vermezseler çıkıcam.gidip amelşyatımı olucam.bol bol dinlenme vaktim olur zaten evde.sonrada başka iş bakarım.iş mi yok sankiiii tonlaaa.çalışana işş çokk:))

valla arkadaşlar izin verirlerse verirler 2 3 ay sonra.vermezseler çıkarım.zaten para da oluyo o zaman cebimde..kendileri bilir.eleman kaybederler.

Hayatım işinden memnunsan yılını doldurana kadar beklesene sende. Zaten acil bir ameliyat değil, bu kadar yıl aynı burunla yaşamışsan izin zamanın gelene kadar yaşarsın bir süre daha.

Back
X