- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
burnumdan memnun değilim yaptırmak istiyorum fakat hergün çalışıyorum.birgün iznim oluyo.bu şartlar altında nasıl olabilirim? 1 hafta falan dinlenmem lazım değil mi? varsa tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olsunlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun amelıyatı olan arkadasım var sabah gıttı amelıyatını oldu ogleden sonra cıktı eve geldı cokda zor degıl duzelmenız zaman alıyor ama ısınıze engel olucagını sanmıyorum
iş yerinde niye kabul etmesinler ki nerede çalışıyosun? laf ederlerse sağlıkla ilgiliydi dersin.
benim bi arkadaş sanırım yıllık iznini aldı toplamda 2 hafta dinlendi.
İznin yok ta tatilindemi yok.
Tatile cikinca halledersin.
galiba 1 sene beklemem gerekecekk(
canım en az 1 hafta iznin olmalı çünkü morluk olabiliyor alçı oluyor bandaş tampon oluyor gidip geleceksin doktora birde yazın yaptırma derim bu ameliyatı güneş yüzünden morlukların lekeye dnüşebilir.
Evet bir senenin dolmasını beklemeniz gerekiyor. En az 1 hafta izin kullanmanız lazım. Satış danışmanıymışsınız burnunuz sargılı bir şekilde çalışmanızı istemeyebilirler.
valla arkadaşlar izin verirlerse verirler 2 3 ay sonra.vermezseler çıkarım.zaten para da oluyo o zaman cebimde..kendileri bilir.eleman kaybederler.