estetik sonrası burun derisi

Bantlar cikinca birsey kalmamasi lazim. Alci ne kadar kaldi ki?

12 gün alçı kaldı 1 haftada bant, dün dayanamadım kendim çıkardım bantı burun kenarlarım kıpkırmızı sanki deri erimiş, yıkadım sonra bepanthen sürdüm ama hala çok şiş ve heryerinde iz var :S

benim cildim zaten yağlıydı alçım çıktıktan sonra ne yapacağımı bilemedim resmen 2 katı olmuştu eskisine göre özellikle burnumun üzeri birde ameliyatlı olduğundan çok dokunamıyordum. Bebek sabunları ile yıkamaya başladım sonra zaten yavaş yavaş denge sağlanıyor :)

kızlar bişey merak ediyorum burun kemiğimiz çeşitleri işlemler görüyor törpüleniyor küçültülüyor ama derimiz aynı şekilde bırakılıyor kemiğin üstüne bu durumda deri büyük buruna göre dururken burun küçülünce nasıl duruyor yani sarkma ya da şekil bozuklukları meydana gelmez mi bu çok kafamı karıştırıyor ameliyattan sonra 1-2 ay içinde meydana gelen sıkıntılar da bu derinin kemik üstüne kaynamamasından dolayı oluşuyor herhalde

benim burnum büyük ameliyat olunca derim yeni burnumun üstünde tuhaf duracak korkusu var deriye de müdahale edilmiyor herhalde

ameliyat olan çok arkadaşım var .ameliyattan önce bende öyle düşünüyodum burun derisi noluyor filan hiç o konuda sorunu olanla karşılaşmadım çokda araştırma yaptım yine karşılaşmadım :42:

Cok fazla sicilce olmadi bende. 1-2 tane minik cikmisti. Birkac gunde de gecti. Siyah moktam da olmadi. Cildiniz cok yagli mi?[/QUO
evet yağlı bir cilt yapısına sahibim, endişem bu yüzden açıkçası:(

Yazın olunca yağlanma daha fazla olur,benimde cildim çok yağlıdır ama dert etme :) burnun bi oturunca caresine bakarsın :34::34:

Bende ameliyat olalı 13 gün oluyor heryerde siyah noktalar var ama geçer diye umuyorum ilerleyen günlerde yine durumu yazarım ..

Back
X