- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 33
- Konu Sahibi 33konyali422
Arkadaşlar merhaba.. aranızda burun ameliyatından 4 5ay sonra burun dolgusu yaptıran var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oncesi sonrasi fotograflar konusunda bir arkadas bana cevap verdi. O yaptiriyomuş. Ilkini ameliyattan bir kac ay sonra doktoru yapmiş. 5 yil olmus ameliyat olaliArkadaşlar merhaba.. aranızda burun ameliyatından 4 5ay sonra burun dolgusu yaptıran var mi
Rica ederim .Doktoruna sormadin mi canim. En dogrusunu o bilir sonucta.Ay çok sevindim korktum açıkçası biraz da. Bi de tam sırt kısmına yaptırınca acaba sorun olur diye telaş ettim . Çok sagolun
Kendisi yaptı zaten ama ne bileyim nolur nolmaz tecrübeli birinden duymak istiyo insanRica ederim .Doktoruna sormadin mi canim. En dogrusunu o bilir sonucta.
Biz burun estetiği sonrasi kavis mağdurlariyiz da arkadaş dolguyla kavisini doldurttu.Ne için yaptırdınız acaba burun dolgusunu
Kavis isteyenlere duz burun , düz burun isteyenlere kavis yapiyor bu doktorlarAnladım bence 5 ay sonra revizyon olmayı düşünüyorum ya burnumda hiç kavis yok ve çıkıntı var ucu da düşük görünüyor
merhaba cnm ben de burun sırtına dolgu yaptırdım ama düzleştirtmedim. Hem de ameliyatın 3, ayında yaptırmıstım. Daha doğrusu doktor yaptı sormadıda ama daha güzel oldu.Sanırım kavis verirken ortaya birazcık fazla girmiş onu doldurmustu.Arkadaşlar merhaba.. aranızda burun ameliyatından 4 5ay sonra burun dolgusu yaptıran var mi
Ne zaman yaptirdiniz acaba. Ne kadar sure dayandi acabamerhaba cnm ben de burun sırtına dolgu yaptırdım ama düzleştirtmedim. Hem de ameliyatın 3, ayında yaptırmıstım. Daha doğrusu doktor yaptı sormadıda ama daha güzel oldu.Sanırım kavis verirken ortaya birazcık fazla girmiş onu doldurmustu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Tereddüt ettim zarar verir mi diye sevindim sizden duyuncamerhaba cnm ben de burun sırtına dolgu yaptırdım ama düzleştirtmedim. Hem de ameliyatın 3, ayında yaptırmıstım. Daha doğrusu doktor yaptı sormadıda ama daha güzel oldu.Sanırım kavis verirken ortaya birazcık fazla girmiş onu doldurmustu.
Peki dolgunun kalıcılığı nedir ilerliyen zamanda eridiğini söylüyorlar sizin bir fikriniz varmı bununla ilgilimerhaba cnm ben de burun sırtına dolgu yaptırdım ama düzleştirtmedim. Hem de ameliyatın 3, ayında yaptırmıstım. Daha doğrusu doktor yaptı sormadıda ama daha güzel oldu.Sanırım kavis verirken ortaya birazcık fazla girmiş onu doldurmustu.
doktorum seni yaraların iyileşene kadar idare eder dedi.Suan 6. ayımdayım hala duruyor dolgum.Ne zaman yaptirdiniz acaba. Ne kadar sure dayandi acaba
doktorun dolguda iyise hiç tereddüt etme. Cunku o dolgu hemen sertleşen bişi.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Tereddüt ettim zarar verir mi diye sevindim sizden duyunca
kalıcı dolgu duymustum ama doktorlar yapmıyor diye biliyorum. Benimki sadece iyileşme döneminde daha göze hos gelsin diye yapılmıs gibi bişi. Tabi ki sorunlarım var ama dplgularım gectiğinde bakıcam cok büyütülcek bişi değilse dolgu yaptırım. Doktorum şimdilik bu yeterli ilerleyen zamanda daha fazla kalıcılara ya da baska seylere bakarız dediPeki dolgunun kalıcılığı nedir ilerliyen zamanda eridiğini söylüyorlar sizin bir fikriniz varmı bununla ilgili
3.ayımda yaptı doktordoktorum seni yaraların iyileşene kadar idare eder dedi.Suan 6. ayımdayım hala duruyor dolgum.
Ben yaptirdim estetik bi operasyon degildi ilki. Burnum tikanmisti sinuslerim donmus nefes almami engelliyordu 5 ay degilde 7 ay oldu dun Mehmet Akgune yaptirdim dolgumu sen estetikten sonrami dusunuyosun zaman gecmis yaptirdin mi?Arkadaşlar merhaba.. aranızda burun ameliyatından 4 5ay sonra burun dolgusu yaptıran var mi