estetik sonrası burun ile dudak mesafesi sorunu

Sizin de mi ağzınız aşağı bakıyodu? Sizde neler oldu ameliyat olunca?
benim dudağımda bir değişiklik olmadı sadece ince olduğu için burun kalkınca inceliği daha belli oldu bıyık bölgesi çok açıldı yani..bu da bence çok erkeksi bir görüntü bir bayan için hiç hoş deil..kimi arkadaşlar burun estetiği sonrası dudaklarım dolgulu gibi oldu diyorlar anladığım kadarıyla dudakları dolgun olan kişilerin burun estetiği sonrası dudaklarının güzelliği ortaya çıkıyor benim gibi ince ve aşağı bakan dudaklarında çirkinliği göze batıyor yani..

benim dudağımda bir değişiklik olmadı sadece ince olduğu için burun kalkınca inceliği daha belli oldu bıyık bölgesi çok açıldı yani..bu da bence çok erkeksi bir görüntü bir bayan için hiç hoş deil..kimi arkadaşlar burun estetiği sonrası dudaklarım dolgulu gibi oldu diyorlar anladığım kadarıyla dudakları dolgun olan kişilerin burun estetiği sonrası dudaklarının güzelliği ortaya çıkıyor benim gibi ince ve aşağı bakan dudaklarında çirkinliği göze batıyor yani..
Ben bunu kast etmiştim dudak dolgusu yapıyolar bu şekilde hatta kenarlarının düşüklüğünü de topluyorlar benim üst dudağıma yapmıştı tanıdık bi doktor ama aşırı ince benimki yine de artık en azından dudağım var diyebiliyorum.ameliyat olunca iyice incelir diye korkuyorum bi de dolguya para veremem diye.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum illa yapan bi yer vardır bulunduğınuz şehirde ama yaptırırsanız dolgu malzemesinin iyi olmasına dikkat edin markası juvederm olan en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-11-16-54-42.webp
    Screenshot_2015-06-11-16-54-42.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1.185
Ben bunu kast etmiştim dudak dolgusu yapıyolar bu şekilde hatta kenarlarının düşüklüğünü de topluyorlar benim üst dudağıma yapmıştı tanıdık bi doktor ama aşırı ince benimki yine de artık en azından dudağım var diyebiliyorum.ameliyat olunca iyice incelir diye korkuyorum bi de dolguya para veremem diye.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum illa yapan bi yer vardır bulunduğınuz şehirde ama yaptırırsanız dolgu malzemesinin iyi olmasına dikkat edin markası juvederm olan en iyisi
teşekkürler yardımların için ,bu kliniği biliyorum hakkında çok şikayet okudum kendi doktoruma yaptırıcam dolgu büyük ihtimal,revizyon olana kadar kendimi iyi hissetmek için

Konu acılalı cok olmus ama yazmadan duramayacagım. Arkadaslar doktorunuza hıcmı sormadınız ya. Kendı kendınıze fıkır yurutuyorsunuz. Üst dudagın burun ıle arasındakı mesafesinin acılma sebebı, üst dudak kaslarının (sinirlerinin) ameliyattan dolayı geçici olarak felç olmasıdır. Yanı ust dudak burununuza ıslem yapıldıgından dolayı bundan etkılenır ve gecıcı olarak felc olur. Ruj surdugunuzde bunu dagıtamazsınız mesela. Ust dudagınız kıpırdamaz. Tabı kı zamanla gecıcek ve eskı halıne dönecek. 1 ay-3 ay arası suresı var bunun.. bıde bunu kafaya takmayın.. gecıcı bır durum:)

Konu acılalı cok olmus ama yazmadan duramayacagım. Arkadaslar doktorunuza hıcmı sormadınız ya. Kendı kendınıze fıkır yurutuyorsunuz. Üst dudagın burun ıle arasındakı mesafesinin acılma sebebı, üst dudak kaslarının (sinirlerinin) ameliyattan dolayı geçici olarak felç olmasıdır. Yanı ust dudak burununuza ıslem yapıldıgından dolayı bundan etkılenır ve gecıcı olarak felc olur. Ruj surdugunuzde bunu dagıtamazsınız mesela. Ust dudagınız kıpırdamaz. Tabı kı zamanla gecıcek ve eskı halıne dönecek. 1 ay-3 ay arası suresı var bunun.. bıde bunu kafaya takmayın.. gecıcı bır durum:)
ama normalde aşağı doğru eğik bir burun ise burun kaldırıldıktan sonra otomatik olarak burun-dudak arası (philtrum) da uzamaz mı? resimdeki gibi mesela:

879a0b9db78653f93ae0aae84d3d7be8.jpg

normalde philtrum zaten uzunsa, burun kısalınca iyice uzun gözükür.

*** bir de geçenlerde araştırma yaparken başka bir mesele öğrendim. dolgular zamanla derinin altında aşağı doğru kayıyormuş, dolayısıyla burun-dudak arası mesafeyi daha da artırabiliyormuş. yani dudak dolgusu sadece geçici bi çözüm, ve zamanla dolgu indikçe tekrar yaptırmanız gerekecek, böylece dokunuz daha da bozulacak. bir haber buldum, ingiltere'de bir kadın yıllarda dudak dolgusu yaptırdığı için burun-dudak mesafesi inanılmaz büyümüş, bu yüzden en son lip lift yaptırmak zorunda kalmış: Woman, 45, has lip lift surgery to curb her 'resting b**** face'
23347186-7882323-image-a-11_1578933097740.jpg

ingilizcesi olanlar için başka bir link bırakayım:

neticede, bu soruna çözüm olarak en mantıklısı lip lift gibi duruyor ama o da anladığım kadarıyla zor bir prosedür.

Bu bahsettiğiniz mesafe hep var ama burun ucunuz düşük olduğunda bir kısmını kapatıyor. Burun ucu kaldırılınca daha görünür hale geliyor. Bu mesafenin belli bir oranda kısa olması aynı zamanda bir güzellik ölçütüdür. Kısa mesafe daha kadınsı, uzun mesafe erkeksi bir ifade oluşturuyor. Bu sebeple Lip lift denilen bir estetik operasyonla burun ve dudak arası mesafe kısaltılabiliyor. Bazı doktorlar burun ameliyatı ile birlikte bunu yapmayı tercih ediyorlar. Başka bir çözüm yukarıda da bahsedilen dudak dolgusu olabilir ya da kalıcı dudak kontürü makyajı yaptırılabilir. Bu iki uygulama az da olsa mesafeyi daha kısa gösterecektir.Bir de geçici bir çözüm olarak dudak kalemini dudak çizginizin biraz üzerinden çekerseniz daha iyi bir görüntü oluşur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bnde 1.5 ay once burun amelıyatı oldum amelıyattan 1,5 ay once dolgu yaptırmıstım dudagıma cunku gercekten dudagım yok denecek kadar az ☺️Neysekı baya toparlamıstı burun ıle dudak arasıda normalde acıktı suan kalkıklıktam dolayı dolgu olsada mesafe daha uzun tabı bı dolgu daha gerekıyor sanırım estetıkten sonra dolgu arası ne kadar olmalı yaptıran varsa eger merak ettım dudak ustu tabı bıraz odemlı suan dolguda extra odem yapar dıe dusunuorum 3 aya tamamlasam yeterlı olurmu sızce

Back
X