Estetik sonrası burunda yamukluk yardim kızlar

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Kızlar bugün ameliyat olalı 5 gün oldu. Daha atel duruyor ve sadece bugün tamponlar çıktı. Benim burnum ameliyat öncesi yamuktu. Simdi atel varken bakıyorum hala yamuk duruyor. Bu da çok canımı sıkıyor. Önceliğim deviasyondu ama tabiki yamuk da olmasını istemem sonuçta. Bu normal midir atel çıkınca düzelir mi burun kızlar napmak lazim?

d7Pomp.jpg
Bugün çıktı ateller ve şuan bu şekilde yamukluk var.

Ön kısmı çok ödemlidir şuan iç kısmında da dikişlerden oluşan şişlik vardr diye düşünüyorum yani daha çok yeni beklemen lazım .. sabır o kısmı şiş bence ödemli

Daha çok yeni bence atel zaten 2 gün sonra çıkıcak ozaman da belki ödem yada şiştir diyecek doktorun. Resim koyabilir misin
kendi doktorum bugün yoktu o yüzden başka bir doktor çıkardı ateli. Nefes problemi olan kişiler de tamamen dümdüz bir burun yapamıyoruz nefes problemi ddevam edebiliyor dedi. Bilmiyorum o yüzden mi ama yamukluk var yani

İnsalla
Ön kısmı çok ödemlidir şuan iç kısmında da dikişlerden oluşan şişlik vardr diye düşünüyorum yani daha çok yeni beklemen lazım .. sabır o kısmı şiş bence ödemli
sadece ödemdir öyleyse sabrederim hic önemsemem. Benim ameliyat öncesi de bu şekilde yamuktu. O yüzden stres yaptım iste boyle kalırsa diye.

İnş kalmaz yine de doktoruna da sorarsın ama o da ödemden diycektr 2 aya kadar anlaşılır az çok belli olur en azından bu kadar göze batacak kadar olmaz belki şişlk inince

Doktorunuz zamanı gelince uygun masaj verir muhtemelen. Ve o masajlarlada ödemler epey düzeliyor. Şimdi çok erken birşey söylemek için. Sabırlı olun ;) Geçmiş olsun

Su an görünen kısmı icin haklısın yamukluk var bir bütün olarak
Doktorun bakalım ne diyecek gecici bi durumdur ins canını sıkma halledilir bir şeydir
Daha çok yeni karar vermek için
Nerede kime oldunuz
Gecmiş olsun

Su an görünen kısmı icin haklısın yamukluk var bir bütün olarak
Doktorun bakalım ne diyecek gecici bi durumdur ins canını sıkma halledilir bir şeydir
Daha çok yeni karar vermek için
Nerede kime oldunuz
Gecmiş olsun
Devlet hastanesinde oldum ben. İnşallah geçicidir sağ olun.

Hiç canını sıkma tatlım olumlu düşün. Ameliyatın henüz çok yeni ilk zamanlar hangi tarafa doğru yatarsan ödem o tarafa yerleştiği için yamuk görünebiliyor burun. Oturarak uyumuyorsan bu sebepten olabilir belki diye düşündüm. Ayrıca burnun oturması gerçekten zaman istiyor. Ben de çok sabırsızdım ilk zamanlar her şey gözüme batıyordu ama sonradan duruma alıştım ve bunun zaman isteyen bir süreç olduğunu kabullendim :)

27BD664D-BC37-4980-9004-1DB917230E46.webp Benimde 6.günüm benim burnumda yamuktu hala atel var galiba ilk başta böyle duruyormuş ben doktora sordum neden yamuk diye sorun yok zamanla oturacak dedi foto atıyorum yorum bekliyorum

yok malesef düzelmedi hala yamukluk var. Sanırım düzelmeyecek bu yamukluk çünkü doktor da fark etti ve herkesin burnunu tamamen düz yapamıyoruz falan dedi.
alla alla vallahi sinirleniyrm böyle sacma yorum mu olur, herkesin burnunu düzgün yapamiyrz diye
Bende de egrilik vardi deviasyon başka problemde vardi ameliyat oldum 3 haftayi gecti biraz yamuk gibi geliyor ne zaman belli olur bu yamukluk olayı, doktor 1 ay sonra gel dedi daha var kontrole, aklima takiliyor bu konu..

Benimde burnum yamuk ne daraltildi ne kaldirildi anliyacagin bosu bosuna o ameliyata yattim üstelik nerdeyse 6000 euroya yakin parada verdim bilet milet derken ve bir okadarda mutsuzum keskelerle kendimi avutuyom simdide 2. planiyom offfff

6000 euromu yuh yani..
Devlette oldum 2500 falan tutar dediler 1100 odedim napio bu doktorlar..resmen soygun..o.parayi alipda burnumu duzeltmiosa haram olsun derim o doktora..

Kendiside demisti mükemmel olmaz ben güvendim napim bukadarida beklemiyodum nebilim pahlidir iyi olur diyodum baska doktorda kaburgadan bahsedince iste ozaman kaynar sular basima döküldü :(

Back
X