Estetik sonrası burunda yamukluk yardim kızlar

Canım kardesim üzül diye demedim koca ülkede biraz daha araştırsaydın kime ameliyat oldun hangi hastane, sikayetin neydi belkide o kadar kotu olmamistir bir hal caresi vardir

Benim sanırım tek avunma yolum ben devlette ücretsiz yaptırdım o olur. Hem deviasyon vardı hem dıştan yamukluk vardı hem de kemer vardı. Kemeri aldılar. İçteki yamukluk da tamam gibi. Eskisinden daha iyi nefes alıyorum en azından. Dıştaki yamukluk da eskisi kadar değil ama hala var uç kısmında. Olmasa daha iyi tabi ama yine şükür buna da. Ayin 1inden sonra tekrar kontrolüm var bakalım soracagim doktora. Geçmiyor mu bu yamukluk diye. İnternette masaj falan gibi şeyler okudum onu soracagim.

Devlet hastaneleri doktorları karsısına alip 2 cift konusmaz bile
Cok emin değilseniz olmayın arkadaslar
Bende olmstum 2.yi oldum
Kötü sonuclar okumayalım adlarınıza hep sevinelim .
aksine benim doktorum çok ilgiliydi ve çok yardımcı oldu bana. Bana nefes problemi olan hastalarda her zaman dümdüz bir burun yapamayabiliyoruz çünkü nefes sorunu devam ediyor o zaman demişti. Bunu başka bir doktor daha söyledi hatta.

canım öncesinde de farketti mi doktorun bilmiyorum burun kanatarının biri yukarda biri aşağıda ameliyattan dolayı ortaya çıkmış ödemlerin geçince anlayacaksın demek istediğimi :( Muhtemelen yüzün asimetrik. o yüzden yamuk kalmaz inşaallah eğriliği her doktor gideremiyor. iyi araştırma yapmak lazım. ben görüüyorum asimetriyi doktorn dedi mi bunu ?

Kızlar bugün ameliyat olalı 5 gün oldu. Daha atel duruyor ve sadece bugün tamponlar çıktı. Benim burnum ameliyat öncesi yamuktu. Simdi atel varken bakıyorum hala yamuk duruyor. Bu da çok canımı sıkıyor. Önceliğim deviasyondu ama tabiki yamuk da olmasını istemem sonuçta. Bu normal midir atel çıkınca düzelir mi burun kızlar napmak lazim?
Benim önceki halime benziyor biraz. yani doğal haline. bizdeki mesele şu burun kemik eğriliği yüzümüzdeki asimetriyi bozuyor. ben doktorla fotoğraflama işlemine gittiğimde bana asimetrik sorununda var yüzünde burunun yapılması yüzünü kısmen toparlayacaktır ama elimden geldiğince memnun bir sonuc alacaksın demişti. benim burnum alçının içindeyken bile bana yamuk gözüküyordu ve cidden o kötü bir psikolojiydi arkadaşlarım iyi gözüküyor demesine rağmen ben ikna olamamıştım alçı cıkınca baktım gayet güzel duruyordu özellikle uçtan daha net anlıyorum kafamı havaya kaldırıp burun ucuna baktgımda yüzüm artık burumu orta merkez alarak orantılanmış şekilde gözüküyor. takıntı oldugu ıcın halen daha soldan poz verıyorum ama sagdanda artık ıstedıgım şekilde gözüküyor. sabır tabıkı önemli,şişlik durumlarına gore belli olacaktır ama yınede sizde kafanızı kaldırıp burun ucunu merkez alarak baktığınızda süreci takip edebılırsınız. birde bu cep telefonlarının ön kameraları malesef insanı yamuk yumuk gösteriyor. şişlik indikçe yüzun hızalanması kaş orantısı falan oturacak benim daha 1. ayım olmasına rağmen yüzümde ciddi fark ettı. doktor bile kontrolde kendi yaptığı işe mest oldu yani.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 589
  • 2.webp
    2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 553
  • 3.webp
    3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 514
  • 4.webp
    4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 498
  • 5.webp
    5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 530
  • 6.webp
    6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 531
  • 7.webp
    7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 531
  • 8.webp
    8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 537
  • 9.webp
    9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 550
  • 10.webp
    10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 573
Benim sanırım tek avunma yolum ben devlette ücretsiz yaptırdım o olur. Hem deviasyon vardı hem dıştan yamukluk vardı hem de kemer vardı. Kemeri aldılar. İçteki yamukluk da tamam gibi. Eskisinden daha iyi nefes alıyorum en azından. Dıştaki yamukluk da eskisi kadar değil ama hala var uç kısmında. Olmasa daha iyi tabi ama yine şükür buna da. Ayin 1inden sonra tekrar kontrolüm var bakalım soracagim doktora. Geçmiyor mu bu yamukluk diye. İnternette masaj falan gibi şeyler okudum onu soracagim.
Devlet hastanesi estetik amaçlı işlem yapmıyorki. Yani içten kıkırdak yamukluğu burun tıkanıklığı vs düzeltiyor ama öyle milim milim hesaplayıp burun estetıgı olayını yapmıyorlar. üstelikte pamuğu tıkıyorlar taaa burun direğine kadar 1-2 gün havaya hasret kalıyor ınsan. ben bundan 12 sene önce falan gıtmıştım askda olmuştum aynı böyle bır hevesle gıttım kıkırdıdagımdakı yamukluk ve burun egrılıgı ıcın tabı bu surece kadar anlıyorumkı meğer beni boşuna kesmişler çünkü kıkırdağımın bırtafnı almışlar diğer tarafta kırık duruyor kemer duruyordu egrınk duruyordu boşuna ben günlerce nefesssız kalmışım. insan o surece girince hiç olmazsa o çabaya değsin ıstıyor.

Devlet hastanesi estetik amaçlı işlem yapmıyorki. Yani içten kıkırdak yamukluğu burun tıkanıklığı vs düzeltiyor ama öyle milim milim hesaplayıp burun estetıgı olayını yapmıyorlar. üstelikte pamuğu tıkıyorlar taaa burun direğine kadar 1-2 gün havaya hasret kalıyor ınsan. ben bundan 12 sene önce falan gıtmıştım askda olmuştum aynı böyle bır hevesle gıttım kıkırdıdagımdakı yamukluk ve burun egrılıgı ıcın tabı bu surece kadar anlıyorumkı meğer beni boşuna kesmişler çünkü kıkırdağımın bırtafnı almışlar diğer tarafta kırık duruyor kemer duruyordu egrınk duruyordu boşuna ben günlerce nefesssız kalmışım. insan o surece girince hiç olmazsa o çabaya değsin ıstıyor.
bana rapor çıkardılar estetik de yapıldı. Yani kemer falan alindi. Yamukluk da eskisi kadar değil yani düzeltilmiş ama tamamen düz değil. Bir de bana normal silikon tampon kullanıldı. Eski usul yapmıyorlar artik. Yani tamamen nefessiz degildim gibi o silikon delikli tamponlarla. Doktorum çok güzel ilgilendi benimle allah için. Ama zaten en başından da ssöylemişti her zaman dümdüz bir burun yapamıyoruz, burun içinin bize elverdiği şekilde yapıyoruz diye.

Kızlar bugün ameliyat olalı 5 gün oldu. Daha atel duruyor ve sadece bugün tamponlar çıktı. Benim burnum ameliyat öncesi yamuktu. Simdi atel varken bakıyorum hala yamuk duruyor. Bu da çok canımı sıkıyor. Önceliğim deviasyondu ama tabiki yamuk da olmasını istemem sonuçta. Bu normal midir atel çıkınca düzelir mi burun kızlar napmak lazim?
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
bana rapor çıkardılar estetik de yapıldı. Yani kemer falan alindi. Yamukluk da eskisi kadar değil yani düzeltilmiş ama tamamen düz değil. Bir de bana normal silikon tampon kullanıldı. Eski usul yapmıyorlar artik. Yani tamamen nefessiz degildim gibi o silikon delikli tamponlarla. Doktorum çok güzel ilgilendi benimle allah için. Ama zaten en başından da ssöylemişti her zaman dümdüz bir burun yapamıyoruz, burun içinin bize elverdiği şekilde yapıyoruz diye.
Bile bile lades dediniz ozaman. Yani tabi devlettede iyi doktorlar mutlaka vardır ama yinede bilemiyorum bu tarz estetiksel işlemler için yeterli özeni gösterırlermı emin olamıyorum. sonuçta sizde yamukluk var dıyorsanız demekki işlem sızın hayal ettıgınız şekilde sonuclanmamış

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X