- 27 Mayıs 2019
- 17
- 3
- 1
- Konu Sahibi Dertli Kerkenez
Mrb arkadaşlar ben bir hafta önce ameliyat oldum. Yarın alçım yenilenecek ve silikon tamponlarım çıkacak. Ameliyatım çok ağır geçti öncelikle ameliyatımdan bahsedeyim. Büyük oranda kemik eğriliği, burunda yamulma, bütün etlerde büyüme vardı. bende KBB yerine bari şeklide güzel olsun diye plastikde oldum. İlk günden beri kemik değil ama etlerde ciddi acı çektim böyle olacağını düşünmemiştim. Benim sargım niyeyse burun altına kadar değil ortada son buluyor. Az kaldırınca burnumun yarısı göründü ama çok kötü eskisinden kaba ve büyük üstelik ucu yayvan ve aşırı geniş. Şimdi diyelim indi daha çok yeni bu ne kadar inebilir ki zaten büyüktü. Derim kalın ve yağlı enden küçülme olmaz dedi de be adam burun ucu vs. nasıl küçülmedi. Girdiğim gibi hatta daha kötü çıktım.
Tek merak ettiğim arkadaşlar darlık anlamında değilde yandan görünüm anlamında küçülme oluyor mu oluyorsa ne kadar oluyor, burun ucum düşüktü şimdi yayvan ve geniş bu durum düzeliyor mu zamanla, bunalıma girmekten korkuyorum. Hemen karalar bağlamam ama resmen hayal kırıklığı oldu.
Tek merak ettiğim arkadaşlar darlık anlamında değilde yandan görünüm anlamında küçülme oluyor mu oluyorsa ne kadar oluyor, burun ucum düşüktü şimdi yayvan ve geniş bu durum düzeliyor mu zamanla, bunalıma girmekten korkuyorum. Hemen karalar bağlamam ama resmen hayal kırıklığı oldu.