Merhabalar bu durumum hakkinda hic konu gormedigim icin ben acayim dedim.
Ben hem cene hem burun ameliyati oldum. Ama dudak yapim acayip tuhaflasti. Üst dudagim yüzünden üst dişlerim görünmüyor (sanirim bu burun estetigi yüzünden) , alt dudagim yüzünden de alt dislerimin tamami görünüyor ( sanirim bu da cene torpuleme yüzünden ). Böyle sanki alt dudagim kisa kalıyor gibi, asagida kaliyor yani bu da alt dislerimi fazla ortaya cikariyor. Ust dislerim de aksine hic ortalikta yok. 3 ay oldu ameliyat olali. Doktoruma daha sormadim bunu. Sadece eskisi gibi mimik yapamadigimi soyledim o da gececek dedi. Ama gecmeyecek gibi geliyor korkuyorum ameliyat olup da bu sorunlari yasayan oldu mu acaba ?
ben ameliyat olalı 2 ay oluyor. İlk 1 ay benimde üst dudağım hiç oynamıyordu ve gülünce üst dişlerim görünmüyor çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyordu. Ama 2. ayın ortalarında yavas yavas mimiklerim yerine geldi. Şu an üst dudağım gülerken yukarı kalkıp dişlerim görünüyor. Senin 3 ay olmus ama herkeste bu zaman farklıdır bence. Seninkide düzelir merak etme
ben ameliyat olalı 2 ay oluyor. İlk 1 ay benimde üst dudağım hiç oynamıyordu ve gülünce üst dişlerim görünmüyor çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyordu. Ama 2. ayın ortalarında yavas yavas mimiklerim yerine geldi. Şu an üst dudağım gülerken yukarı kalkıp dişlerim görünüyor. Senin 3 ay olmus ama herkeste bu zaman farklıdır bence. Seninkide düzelir merak etme
Galiba çünkü hala rahat mimik yapamiyorum. Zamanla duzelir insallah. Gulerken boyle botokslu gibi oluyorum. Yanaklarima da dolgu yaptırmışim gibi duruyor
Benim 3 ay oldu ameliyat olali ama hem kalin deriliyim hem de iki operasyon birden gecirdim demek ki benim biraz daha uzun sürecek duzelmesi . Yani umarim oyledir. Duzelsin de zamani onemli degil ya. Sizin yüzünüzde deri sarkmasi oldu mu? Bu tarz yorumlar gördüm de etkilendim baya.
Benim 3 ay oldu ameliyat olali ama hem kalin deriliyim hem de iki operasyon birden gecirdim demek ki benim biraz daha uzun sürecek duzelmesi . Yani umarim oyledir. Duzelsin de zamani onemli degil ya. Sizin yüzünüzde deri sarkmasi oldu mu? Bu tarz yorumlar gördüm de etkilendim baya.
Şimdilik olmadı ama ilerde me olur bilemem daha 6. Ayım yeni doldu benim hala şişliğim var ve uykusuz kaldığım da yorgun olduğum da yüzüm de şişiyor burnunla beraber 1 yol dolunca geçer diyo herkes çok zor bir süreç Allah sabır versin hepinize :)
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.
Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır
Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.
Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.
İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
bence de geçer, şişlikleriniz tamamen indiğinde rahatsız olduğunuz durum ortadan kalkacaktır. herkeste ödem atma süreci farklı sizinki biraz uzun sürecek gibi görünüyor, ben mesela 6 ayda attım ödemi : )