Estetik sonrası eşlerin tepkileri

nouvellelune

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
389
92
318
Bu olmayı düşündüğüm burun estetiğinden daha fazla merak uyandırmaya başladı bende. Yıllardır gördüğü tanıdığı sürekli beraber olduğu kişide birdenbire bir büyük fiziksel değişiklik. Hem de yüzünün tam ortasında.. Önce şaşkınlık yaşayıp sonra beğenmeye mi başlıyorlar, yoksa estetik yapılabilecek başka şeyler de var mı diye mi düşünüyorlar zamanla? :)

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz bizlere?

eğer değişim iyi yönde olursa tepkiler de iyi olur ancak ben olsam eşimin doğal haliyle onu görüp beğendiğim için yadırgardım. Benim eşim eski hali bundan iyiydi dedi. bence de öyleydi. Ancak bariz tuhaf bi durum var da bu giderilirse belki de kimi eşler memmun kalır.

Benim eşim genel görüntümden ve yarattığı olumlu psikolojiden son derece memnun kaldı..:) Oğlum en büyük destekçim zaten :) Ameliyat tarihinde eşim işi gereği yanımda değildi....Ameliyat sonrası Oğlum baktı bana en çok...(Şu anda 16 yaşını bitirmek üzere 11 ay önce oldum ameliyatımı)
Eşimle ameliyattan 1 ay kadar sonra bir araya gelebildik..Fotoğraflarla ve kameralarla takip etsede ilk gördüğünde tepkileri benim için çok güzeldi..
20 yıllık evliliğin üzerine çok şükür ki bizde sadece pozitif yansımalar söz konusu oldu...Ancak şuramıda buramıda yaptırsam tarzı en ufak bir konuşmaya müsade etmiyor 2 side :)) oda ayrı bir konu..:))
Yanlız belirtmem gereken bir konu var...Ben evlendiğimde burnumdaki deformasyon son hali kadar kötü değildi...Evlenmeden 1-2 yıl önce kaza sonucu kırılmıştı...Nefes alma probleminin yanısıra kötü bir görüntüde vardı...O nedenle eşimde oğlumda en baştan itibaren sürekli desteklediler....

bu değişimin sonucu yüzde yüz olumlu olacak diye birşey olmadığından insan çevresindekilerininde özellikle ailesinin tepkilerini iyi kötü düşünüp strese giriyor.19 nisanda ameliyatım var.çıktık bir yola artık güzel düşünelim güzel olsun herşeydeviasyon ve nefes alma problemim olduğu için benim için çoktakeyfi bir ameliyat değil.ondan biraz rahatlatıyorum kendimi

İnşallah herşey yolunda gider senin için, çok da az kalmış ameliyatına.. Doktor seçimi de çok önemli bunu anladım, eğer seçimine güveniyorsan, iyice araştırıp karar verdiysen kötü olma ihtimali de oldukça zayıf.

Anladım, aynı fikirdeyim. Bende eşim yaptırmış olsa muhtemelen yadırgardım, bu şuan ki düşüncem, ama işin içine girildiğinde durumlar fikirler değişiyor mu merak ettiğimde bu aslında.

Doktoruma güveniyorum Allahımın izniyle.evet az kaldı ve heyecan basmaya başladı

İlk ameliyatımdan 1 ay sonra filan beni gören ve bilmeyen öğrencilerim botoxmu yaptırdınız hocam yüzünüze demişti:))Çok gülmüştüm ama bir taraftan hoşuma gitmişti çünkü gerçek bir estetik operasyonu sonucunda insanlar yüzde bir değişikliğin olduğunu fark eder fakat tam olarak ne olduğunu anlamlandıramazlarmış.Yani direk aaa burnunuzu mu yaptırdınız diye sorsalardı sanırım o burnun ben estetikliyim diye bağırması haliymiş:)

henüz evli değilim ama 4 yıldır süren bi ilişkim var.amlyattan önce tereddütlerim vardı değişirsem ya beğenmezse filan diye düşünüyodum burnumda çok oynama olmadığı için ben de çok değişmedim.önemli olan ameliyattan sonra burnun ne şekil aldığı artı yüzün ne şekil aldığı.yeni burnun simanı çok değiştirmeyecekse yüzüne bi güzellik katacaksa eşin vereceği tepki de olumlu olur.ama başarısız bir burun ameliyatı olursa beğenilmez.mesela bazıları çok küçültüyo burnu yüzün ifadesi filan değişiyo.

Benimde Mikado gibi 96 doğumlu bir oğlum var, ameliyat olmamı en çok o istiyor zira burnum cadıların burnuna benziyormuş. Kızım ise 7 yaşında ve dün gece yatarken bana- anne evet burnunla cadıya benziyorsun ama ben seni yinede çok seviyorum- :44: dedi.
22 nisan ameliyat tarihim dr hakkında hiçbir şey bilmiyorum:)))

oğlunda çok açık sözlüymüş yaramaz:))inşallah ameliyat sonrası annecim prenses olmuşsun derde gönlünü alır:))benimde 19 nisan da.dr.un kimdi.neden hakkında bişey bilmiyorsun merak ettim şimdi:44:

ah bu çocuklar.söyledikleri üzerimizde ne kadar etkili.benim küçük cadı da 7 yaşındayken sivilcelerimle dalga geçiyordu.sana şu kremimi alsak ne yapsak diyordu.sivilcelerin olmasa daha güzel olucaksın gibi tenkinlerde bulunuyordu.tedavi gördüm ve sivilcelerim yok artık.şimdi 10 yaşında biraz hormonlu.boyu yapısı benim kadar.çok ta özgür dilediğini rahatça söyliyebilen bir çocuk.şimdi de benim memelerim daha güzel diye evde geziyor.seninkiler pörsümüş diyor.14 mayısa silikon için gün aldım.bakalım daha bana neler yaptıracak.çocuğumuz tarafından eleştireleri asla kabul edemiyoruz.biz onları herhalleri ile kabullenirken onlar bizimle herşekilde oynıyabiliyorlar.ben küçük cadımı çok seviyorum.hepinize geçmiş olsun hanımlar.inanıyorum ki gerçekten çok güzel olmuşsunuzdur.

Canım benim, burada bir terslik var. Estetiği önceki halinden daha güzel görünmek için yaptırırsın. Seninkisi demek ki amacına ulaşmamış bir estetik olmuş. Bu işin peşini bırakmamanı gerekirse revizyon ameliyatı olmanı tavsiye ediyorum. Revizyonla güzelleşen onlarca burun var. Güzel olduğu takdirde senin de eşinin de memnun kalacağından şüphem yok.

zaman nede çabuk geçmiş.ameliyatımın üzerinde 13 gün geçti bile.şükür bu günüme kadar çok iyi geldim.hiç yadırgamadım burnumu.hep beğendim yüzümde şimdiye kadar:))eşimde baştan hiç sıcak bakmıyordu ameliyat olduktan sonra hiç olumsuz birşey söylemedi.dün akşamda yüzün çok güzelleşti,burnun çok güzel oldu deyip şakasına artık beni beğenmezsin sen dedi mutlu etti beni:81:

ben esimin estetık fılan olmasını ısemezdm ama ben olmak ıstıyorum bana akrısmasını ıstemezdım tabıkı de :)) bencıl mıyım neyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…