- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
- Konu Sahibi nouvellelune
-
Benim eşim genel görüntümden ve yarattığı olumlu psikolojiden son derece memnun kaldı..:) Oğlum en büyük destekçim zaten :) Ameliyat tarihinde eşim işi gereği yanımda değildi....Ameliyat sonrası Oğlum baktı bana en çok...(Şu anda 16 yaşını bitirmek üzere 11 ay önce oldum ameliyatımı)
Eşimle ameliyattan 1 ay kadar sonra bir araya gelebildik..Fotoğraflarla ve kameralarla takip etsede ilk gördüğünde tepkileri benim için çok güzeldi..
20 yıllık evliliğin üzerine çok şükür ki bizde sadece pozitif yansımalar söz konusu oldu...Ancak şuramıda buramıda yaptırsam tarzı en ufak bir konuşmaya müsade etmiyor 2 side :)) oda ayrı bir konu..:))
Yanlız belirtmem gereken bir konu var...Ben evlendiğimde burnumdaki deformasyon son hali kadar kötü değildi...Evlenmeden 1-2 yıl önce kaza sonucu kırılmıştı...Nefes alma probleminin yanısıra kötü bir görüntüde vardı...O nedenle eşimde oğlumda en baştan itibaren sürekli desteklediler....[/QUOTE
Yaşadıkların çok güzel gerçekten, ameliyat sonrası psikolojin hiç olumsuz etkilenmemiştir. Ameliyat sonrası görüntün de oldukça güzeldi, hatırlıyorum.
bu değişimin sonucu yüzde yüz olumlu olacak diye birşey olmadığından insan çevresindekilerininde özellikle ailesinin tepkilerini iyi kötü düşünüp strese giriyor.19 nisanda ameliyatım var.çıktık bir yola artık güzel düşünelim güzel olsun herşeydeviasyon ve nefes alma problemim olduğu için benim için çoktakeyfi bir ameliyat değil.ondan biraz rahatlatıyorum kendimi
eğer değişim iyi yönde olursa tepkiler de iyi olur ancak ben olsam eşimin doğal haliyle onu görüp beğendiğim için yadırgardım. Benim eşim eski hali bundan iyiydi dedi. bence de öyleydi. Ancak bariz tuhaf bi durum var da bu giderilirse belki de kimi eşler memmun kalır.
İnşallah herşey yolunda gider senin için, çok da az kalmış ameliyatına.. Doktor seçimi de çok önemli bunu anladım, eğer seçimine güveniyorsan, iyice araştırıp karar verdiysen kötü olma ihtimali de oldukça zayıf.
Benimde Mikado gibi 96 doğumlu bir oğlum var, ameliyat olmamı en çok o istiyor zira burnum cadıların burnuna benziyormuş. Kızım ise 7 yaşında ve dün gece yatarken bana- anne evet burnunla cadıya benziyorsun ama ben seni yinede çok seviyorum- :44: dedi.
22 nisan ameliyat tarihim dr hakkında hiçbir şey bilmiyorum:)))
Benimde Mikado gibi 96 doğumlu bir oğlum var, ameliyat olmamı en çok o istiyor zira burnum cadıların burnuna benziyormuş. Kızım ise 7 yaşında ve dün gece yatarken bana- anne evet burnunla cadıya benziyorsun ama ben seni yinede çok seviyorum- :44: dedi.
22 nisan ameliyat tarihim dr hakkında hiçbir şey bilmiyorum:)))
eğer değişim iyi yönde olursa tepkiler de iyi olur ancak ben olsam eşimin doğal haliyle onu görüp beğendiğim için yadırgardım. Benim eşim eski hali bundan iyiydi dedi. bence de öyleydi. Ancak bariz tuhaf bi durum var da bu giderilirse belki de kimi eşler memmun kalır.
bu değişimin sonucu yüzde yüz olumlu olacak diye birşey olmadığından insan çevresindekilerininde özellikle ailesinin tepkilerini iyi kötü düşünüp strese giriyor.19 nisanda ameliyatım var.çıktık bir yola artık güzel düşünelim güzel olsun herşeydeviasyon ve nefes alma problemim olduğu için benim için çoktakeyfi bir ameliyat değil.ondan biraz rahatlatıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?