Estetik sonrası havuza girme

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
118
25
98
30
Merhabalar, 10 gün sonra ameliyatımın üzerinden 3 ay geçmiş olacak ve ben havuza gitmeyi düşünüyorum havuzda genelde genizime çok su çekerim ama girersem burnumu tıkayıp gireceğim tabii. Sizler ne kadar zaman sonra suya girdiniz? Bir zararı olur mu diye endişeniyorum o yüzden sormak istedim cevaplarsanız mutlu olurum :)

Merhabalar, 10 gün sonra ameliyatımın üzerinden 3 ay geçmiş olacak ve ben havuza gitmeyi düşünüyorum havuzda genelde genizime çok su çekerim ama girersem burnumu tıkayıp gireceğim tabii. Sizler ne kadar zaman sonra suya girdiniz? Bir zararı olur mu diye endişeniyorum o yüzden sormak istedim cevaplarsanız mutlu olurum :)
Eger burun estetigi olduysan 1 yildan once asla girme. O burun dusuyor kesinlikle bi ameliyat daha istiyor sonra kikirdak kalmiyor vs. 3 kez ameliyat olup yapay kikirdakla burnunu eskisinden beter yaptiran arkadasim var tavsiye.

Şu an gözüm korktu doktorum bu konuda bir şey söylemedi diye sıkıntı olmayacağını düşünmüştüm. 1 yıl da çok uzun zamanmış 1 yıl suya girmeden zor duracağım sanırım ama sıkıntısı bu kadar büyükse mecbur bekleyeceğiz. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Back
X