Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün ameliyat Olalı 15 gün oldu burnumda hafif bi kemer var zaten basit bi operasyon OLMASINA rağmen kemer kalması moralimi çok bozdu kemik gibi elime geliyor acaba bu durumu yaşayıp sonra geçen var mı
kızlar bugün ameliyat Olalı 15 gün oldu burnumda hafif bi kemer var zaten basit bi operasyon OLMASINA rağmen kemer kalması moralimi çok bozdu kemik gibi elime geliyor acaba bu durumu yaşayıp sonra geçen var mı
Doktorum bazı hastalarda törpülenen kemiğin içeride kalan ufak parçalarının birleşerek böyle bi şey yapabileceğini söyledi ya da sadece ödem olabileceğini eğer düzelmezse ufak bi operasyonla düzelteceğini de söyledi 1-2 gün sonra 1 ay olacak
Ben ameliyat olalı 16 Eylül'de 1 yıl oldu. Ameliyattan sonra 6. ayda ortaya çıktı bende. Yuvarlak, kemik gibi bişey. Ufak bi operasyonla düzelebileceğini öğrendim.
Ben ameliyat olalı 16 Eylül'de 1 yıl oldu. Ameliyattan sonra 6. ayda ortaya çıktı bende. Yuvarlak, kemik gibi bişey. Ufak bi operasyonla düzelebileceğini öğrendim.