- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi morsufrajet
-
Gercekten bir cikinti fark edilmiyor. Bunu sadece siz görebiliyorsunuz bence cünkü cok inceliyorsunuz. Gercekten gayet hos duruyor profiliniz. Kendinizi bos yere üzmeyin derim. Cok belirgin ve ciddi problemler yasayanlar var bu ameliyatlardan sonra. Ön profiliniz de sorun da yoksa ohh mis sahane bir burnunuz var takilmayin bu kadar ufak seylere genel resme bakinSanirim kimse bu cikintinin ne oldugu hakkinda bir sey soylemek istemiyor
Gercekten bir cikinti fark edilmiyor. Bunu sadece siz görebiliyorsunuz bence cünkü cok inceliyorsunuz. Gercekten gayet hos duruyor profiliniz. Kendinizi bos yere üzmeyin derim. Cok belirgin ve ciddi problemler yasayanlar var bu ameliyatlardan sonra. Ön profiliniz de sorun da yoksa ohh mis sahane bir burnunuz var takilmayin bu kadar ufak seylere genel resme bakin
Çıkıntı belli evet eski haline göre iyidir yine de doktorun kimHerkese merhaba arkadaşlar
13 Haziranda burun operasyonu gecirdim. Burnumdan memnunum ama eskiden kemerin oldugi yerde hala bir cikinti var cok belli olmuyor ama burnumun odemi inerse ve cok cok belli olursa diye endişeleniyorum. O odem midir? Zamanla düzelir mi? Tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Fotoğraf ekliyorum. Burun kemigimin altindada bi cukur geliyor elime.. Yani o da iyice inerse burnumun korkunc hale gelmesi beni korkutuyor
Bende benzer bir durum yaşadım şişlik indikçe daha belirginleşti ama herbğnye farklı tabiiki umarım seninki iner. Bir hafta öncede revizyon oldum aldırdım o şişliği şu an davul gibi burnum ama bakalım şişler inince geçecekmibenim söylemek istediğim burnumun şişliği inince daha kötü sonuç ortaya çıkar mı? benzer durum yaşayan varsa bilmek istedim
doktorunuz kimHerkese merhaba arkadaşlar
13 Haziranda burun operasyonu gecirdim. Burnumdan memnunum ama eskiden kemerin oldugi yerde hala bir cikinti var cok belli olmuyor ama burnumun odemi inerse ve cok cok belli olursa diye endişeleniyorum. O odem midir? Zamanla düzelir mi? Tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Fotoğraf ekliyorum. Burun kemigimin altindada bi cukur geliyor elime.. Yani o da iyice inerse burnumun korkunc hale gelmesi beni korkutuyor
afra senin çeltik diye nitelendirdiğin bendede var doktoruna sordunmu bilgi alabildinmi burun deliği konusundaYardım !!
Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim ve burun kanadı deliklerim çok kalkık fare gibi duruyor şuan normal mi düzelir mi Çok moralim bozuk
Yok Can'ım yarın kontrolüm var ayrıntılı konuşucam o Zaman bazıları iner bazıları benimde öyleydi 2. Ameliyatımı oldum diyor.Benimde kafam allak bullak oldu .Yarın haber verrim.sen yinede özelden yaz nereden yazdığımı bazen unutuyorumafra senin çeltik diye nitelendirdiğin bendede var doktoruna sordunmu bilgi alabildinmi burun deliği konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?