Estetik sonrasi son şekli

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Herkese merhaba arkadaşlar
13 Haziranda burun operasyonu gecirdim. Burnumdan memnunum ama eskiden kemerin oldugi yerde hala bir cikinti var cok belli olmuyor ama burnumun odemi inerse ve cok cok belli olursa diye endişeleniyorum. O odem midir? Zamanla düzelir mi? Tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum

Şimdiden teşekkür ederim
Fotoğraf ekliyorum. Burun kemigimin altindada bi cukur geliyor elime.. Yani o da iyice inerse burnumun korkunc hale gelmesi beni korkutuyor

Son düzenleme:
14 günlük burun şiş olur düzelecek diyor ama o kisim cok sert oldugu icin pek inandırıcı gelmedi

Burnun gayet iyi duruyor . Sen çok dikkatli ve yakından baktığın için sana öyle geliyor .

sabret ve gözlemle inş zamanla düzelecektir genelde yorumlar hep öyle diyor ilk etapta öyle olması normal zamanla düzelir

Gayet güzel görünüyor hic belli bile degil sen surekli bakip inceledigin icin görüyorsun onu. Henüz cok erken 15 günlük burun cok daha güzel olacaktir.

Teşekkür ederim benzer sorun yaşayan var mi? Yani son sekli icin doktor bir bucuk ay beklemelisin demişti.

Yardım !!
Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim ve burun kanadı deliklerim çok kalkık fare gibi duruyor şuan normal mi düzelir mi Çok moralim bozuk

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 252
sanırım bugün alçın cıkıcaktı senin diymi benimkiler sendende geniş ama inecektir ececim hergün bir yıgın yorum karıştırıyorum okuyorum defalarca burun sekli güzel olmuş biraz sabırlı ol geçmiş olsun

Sanirim kimse bu cikintinin ne oldugu hakkinda bir sey soylemek istemiyor

Sanirim kimse bu cikintinin ne oldugu hakkinda bir sey soylemek istemiyor
Gercekten bir cikinti fark edilmiyor. Bunu sadece siz görebiliyorsunuz bence cünkü cok inceliyorsunuz. Gercekten gayet hos duruyor profiliniz. Kendinizi bos yere üzmeyin derim. Cok belirgin ve ciddi problemler yasayanlar var bu ameliyatlardan sonra. Ön profiliniz de sorun da yoksa ohh mis sahane bir burnunuz var takilmayin bu kadar ufak seylere genel resme bakin

Gercekten bir cikinti fark edilmiyor. Bunu sadece siz görebiliyorsunuz bence cünkü cok inceliyorsunuz. Gercekten gayet hos duruyor profiliniz. Kendinizi bos yere üzmeyin derim. Cok belirgin ve ciddi problemler yasayanlar var bu ameliyatlardan sonra. Ön profiliniz de sorun da yoksa ohh mis sahane bir burnunuz var takilmayin bu kadar ufak seylere genel resme bakin

benim söylemek istediğim burnumun şişliği inince daha kötü sonuç ortaya çıkar mı? benzer durum yaşayan varsa bilmek istedim

13 Haziranda burun operasyonu gecirdim. Burnumdan memnunum ama eskiden kemerin oldugi yerde hala bir cikinti var cok belli olmuyor ama burnumun odemi inerse ve cok cok belli olursa diye endişeleniyorum. O odem midir? Zamanla düzelir mi? Tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum

Şimdiden teşekkür ederim
Fotoğraf ekliyorum. Burun kemigimin altindada bi cukur geliyor elime.. Yani o da iyice inerse burnumun korkunc hale gelmesi beni korkutuyor
Çıkıntı belli evet eski haline göre iyidir yine de doktorun kim

Çok hafif bi çıkıntı var ama bencede geçicekdir, Zaten beklemekden başka yapacak bişeyin yok canım bekleyip göreceksin. umarım düzelir

benim söylemek istediğim burnumun şişliği inince daha kötü sonuç ortaya çıkar mı? benzer durum yaşayan varsa bilmek istedim
Bende benzer bir durum yaşadım şişlik indikçe daha belirginleşti ama herbğnye farklı tabiiki umarım seninki iner. Bir hafta öncede revizyon oldum aldırdım o şişliği şu an davul gibi burnum ama bakalım şişler inince geçecekmi

Şimdiden teşekkür ederim
doktorunuz kim

Bilgi almaya çalışırken masallah cikar icin herkes konuya dolustu. Doktorumu seviyorum ve burnumun sıkıntısı gittikce azaliyor. Bu sebeple adini vermeyecegim ve baska soru sormak isteyenler kendine yeni konu acsin lutfen

Yardım !!
Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim ve burun kanadı deliklerim çok kalkık fare gibi duruyor şuan normal mi düzelir mi Çok moralim bozuk
afra senin çeltik diye nitelendirdiğin bendede var doktoruna sordunmu bilgi alabildinmi burun deliği konusunda

afra senin çeltik diye nitelendirdiğin bendede var doktoruna sordunmu bilgi alabildinmi burun deliği konusunda
Yok Can'ım yarın kontrolüm var ayrıntılı konuşucam o Zaman bazıları iner bazıları benimde öyleydi 2. Ameliyatımı oldum diyor.Benimde kafam allak bullak oldu .Yarın haber verrim.sen yinede özelden yaz nereden yazdığımı bazen unutuyorum

Back
X