Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Kızlar annemede anlattım oda sinir oldu bana ıyı dusun dedı ..
250 milyara araba aldı bende ona 100 mılyar daha üzerıne katıp ev alabılırdın dedım
Bana dedıkı alırsam en ıyı semtlerden bırınde alırım o evde 1-1.5 trilyondan baslar ben senın oturdugun semtte oturamam sen oturursun ama ben yapamam herseyın en ıyısı olmalı benım felsefem bu dedi
Bende sogudum acıkcası bıraz kılo alsam hemen benden ayrılır
Bunları söyledıgımde senı sevıyorum sen benım kadınımsın dıyo
Bir kez ayrılalım dedım bana senı vururum dedı manyak sevıyormuş
Hem sevıyor hem aşalıyor nasıl bşr sevgı anlayısı ben anlamadım :KK43:
Valla sevgilinin lüks yaşamakla ilgili söyledikleri çok doğru tam benim düşüncem.Vizyon sahibi olmak ve ortam çok onemli..

Sabah makyajsız ve pijamalı resmini at. Saçlarınla ya da resimle hiç oynama. Günaydın aşkım yeni uyandım yaz gönder. Bak bakalım ne diyor. Konuşmanın gidişatına göre "Evlenince beni sık sık böyle göreceksin" de. "Hatta olursa doğum yaptıktan sonra.. Bir süre salmış olacagm kendimi" yine konuşmanın gidişatına göre "Sen evde sürekli topuklularla gezen, sürekli ful makyajlı bir ben beklemiyorsun değil mi? Ben çünkü evde tayt tshirt spor giyinirim."

Aklında kalacagına söyle gitsin ne var sanki. O kadar da çekiyorsan zaten evlilik olmaz.

size esmer kadın şansını kaybeder demiş bu adamla daha ne evliliği düşünüyorsunuz ki adam zaten güzel bakımlı kadın bulduğu anda alternatif kaçacak bi tip. karaktersiz. ıyy bi de görgüsüzmüş senin semtinde oturmam falan, yav valla zorla kaşınıyorsunuz kızlar sonra da aldatıldım, kandırıldım:\

şu an mutlu değilsin farkında mısın ? teselli bulmak için konu açmışsın. yani bu durumda ayrılman gerek. bu adamla mutlu olamazsın. gururun incinmiş.

kızlar dogru sevıyorum evlılık dusunuyorum dıyo ama belkı oda yalan :\ bu arada işi cok ıyı arkadaslar kariyerı yuksek

Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
evlendikten sonra şimdiki formunu korumasan başınınn çaresine bak diyebilir

Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Kuzum şimdi sana tabiri caizse zengin bir zengin bir adamın eşi olarak yazıyorum. İster istemez çevremde yüksek sınıf denilen insan tiplemeleri oluyor. Bunların çoğunluğu dışarıdan mükemmel görünen, en iyi arabalara binen, en iyi ortamlara giren, çoluğunun çocuğunun en düşük kıyafeti lacoste olan tek tük de zara karışır araya, en iyi semtlerde oturan ama bir baltaya sap olamayan tiplerdir. Asalak gibi sağdan soldan aldıkları borçla bu konforlu görünen hayatı sürdürürler. Geçen bir emlakçı gelmiş şirkete altında x6, elinde iPhone X, saat Michael Kors. Görüntü on numara, borç gırtlakta, borç istemeye gelmiş. Neden bankadan kredi alamadığını sen düşün. Böyleleri görüntüye önem verir, evde açlıktan geberse umurları olmaz. Benim eşim gibi gerçekten zengin insanlarda paranın kıymetini bilir, bugüne değil geleceğe yatırım yaparlar, gelecekte gider rahat rahat harcarlar. Kayınpederim mesela altında trilyonluk araba var, oğulları aynı imkanlara sahip ama o arabalara binmezler. Neden sence? Gösteriş delisi olan insandan bir halt olmaz. O sevgiliden hayır gelmez kuzum.

canım bu 250 mılyara araba aldı ya bende ona dedımkı uzerıne 100 mılyar daha koysaydın ev alırdın dedım
Bana dedıkı ben senın oturdugun semtte oturamam sen yasarsın ama ben yasamam dedı
Sankı asalıyo gıbı benı
Evlenmeyi düşündüğüm adam bana böyle bir cümle kursa ben ondan buz gibi soğurum siz hiç mi soğumadınız.ne zannediyor ki kendini ingiliz kraliyet ailesinden mi öyle bile olsa böyle karaktere sahip bir insanla ben kendimi aynı kare içinde bile düşünemem evlenmek çok uzak kalır

Kuzum şimdi sana tabiri caizse zengin bir zengin bir adamın eşi olarak yazıyorum. İster istemez çevremde yüksek sınıf denilen insan tiplemeleri oluyor. Bunların çoğunluğu dışarıdan mükemmel görünen, en iyi arabalara binen, en iyi ortamlara giren, çoluğunun çocuğunun en düşük kıyafeti lacoste olan tek tük de zara karışır araya, en iyi semtlerde oturan ama bir baltaya sap olamayan tiplerdir. Asalak gibi sağdan soldan aldıkları borçla bu konforlu görünen hayatı sürdürürler. Geçen bir emlakçı gelmiş şirkete altında x6, elinde iPhone X, saat Michael Kors. Görüntü on numara, borç gırtlakta, borç istemeye gelmiş. Neden bankadan kredi alamadığını sen düşün. Böyleleri görüntüye önem verir, evde açlıktan geberse umurları olmaz. Benim eşim gibi gerçekten zengin insanlarda paranın kıymetini bilir, bugüne değil geleceğe yatırım yaparlar, gelecekte gider rahat rahat harcarlar. Kayınpederim mesela altında trilyonluk araba var, oğulları aynı imkanlara sahip ama o arabalara binmezler. Neden sence? Gösteriş delisi olan insandan bir halt olmaz. O sevgiliden hayır gelmez kuzum.

aynen cnm bende öyle dusunuyorum zaten adamın dünyası farklı

Back
X