Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Erkeklerin bence çoğu böyle sadece dile getiremiyolar senin ki parasına güvenip ben her şeyin iyisine layığım diye düşünüp bunu da açık ediyor sana estetik falan yaptır dememiş aslında sadece basit bir yorum yapmış bence çok büyütmedim bunu ama tavırlarını yakından sen biliyorsun avabtajı da olabilir senin yaptırdığın bakıma harcadığına laf etmez önemsediği için çok yönlü bak bence

aynen cnm bende öyle dusunuyorum zaten adamın dünyası farklı
Yanlış anlama ama ezelden maddi imkanlara sahip değil de paraya yeni yeni kavuşmuşsa görgüsüz olma seviyesi çok yükseklerdedir. Böyle insanlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Bana eski erkek arkadaşımı hatırlattı.

Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?

Tek kelimeyle olmaz! Evlilik sürmez. Evlendim 10 küsür kilo aldım. Yeri geliyo saçım yağlı kalıyo, yeri geliyo akmış makyajımla görüyo eşim beni. En paspal halimi de görüyo. Ama bir gün de kilo aldın ya da herhangi bir şey demedi . Bunlar ev içinde olacak şeyler. Ama takıntılı biriyle olmaz bu iş... Gebelikte ve sonrasında nolcak acaba bi onu da düşünün

Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı

Kesinlikle olmaz. Allah korusun bir hastalık geçirseniz, geçici veya kalıcı bir sorun olsa o zaman nolacak? İlişkide tabii ki dış görünüş önemlidir ama bu eğer iç güzelliğine aşık olmanın çok önüne geçiyorsa o ilişki sağlıklı değildir bence. Beraber yaşlanırken sizden genç olanlara meyletmeyeceğinin garantisi var mı?

Tek kelimeyle olmaz! Evlilik sürmez. Evlendim 10 küsür kilo aldım. Yeri geliyo saçım yağlı kalıyo, yeri geliyo akmış makyajımla görüyo eşim beni. En paspal halimi de görüyo. Ama bir gün de kilo aldın ya da herhangi bir şey demedi . Bunlar ev içinde olacak şeyler. Ama takıntılı biriyle olmaz bu iş... Gebelikte ve sonrasında nolcak acaba bi onu da düşünün

Canım kendısı bır kez bana ne dedı bılıyormusun
Dedıkı ılerde evlendıgım kadın bana cekıcı gelmezse bosanırım dedı
Acıkcası bende korktum sonucta ben ömurluk ıstıyorum bu korkuyla nasıl yapacagımkı
Ben herzaman bakımlı olamamkı ya üşenıyorum bır kere ya

Kesinlikle olmaz. Allah korusun bir hastalık geçirseniz, geçici veya kalıcı bir sorun olsa o zaman nolacak? İlişkide tabii ki dış görünüş önemlidir ama bu eğer iç güzelliğine aşık olmanın çok önüne geçiyorsa o ilişki sağlıklı değildir bence. Beraber yaşlanırken sizden genç olanlara meyletmeyeceğinin garantisi var mı?

Hayır yok tabıkı o kadar sevıyorum dıyo ama nedense hıc ınanasım gelmıyo artık

Canım kendısı bır kez bana ne dedı bılıyormusun
Dedıkı ılerde evlendıgım kadın bana cekıcı gelmezse bosanırım dedı
Acıkcası bende korktum sonucta ben ömurluk ıstıyorum bu korkuyla nasıl yapacagımkı
Ben herzaman bakımlı olamamkı ya üşenıyorum bır kere ya

Şimdi sadece dışarda görüştüğünüz için yapabiliyosunuz. Ben de öyleydim ama aynı eve girince her gün olmuyo. Her zaman olmuyo. Bilmiyorum seviyorsunuz da sanırım. Bırakacağınızı sanmıyorum. Çünkü çevremde de çok gördüm . Kim ne derse desin kendin yaşamadan anlamayacaksın .Hayırlısı olsun

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Değişeceğine inanıyor musunuz?

Acıkcası bıraz daha zamana bıraktım kendısının gercek nıyetınıde bılmıyorum
Ama bu sekılde evlılık yapamam huzurlu olmam gerek
Ama aklın yolu bırdır bu adamdan eş olacagını hıc sanmıyorum

Şimdi sadece dışarda görüştüğünüz için yapabiliyosunuz. Ben de öyleydim ama aynı eve girince her gün olmuyo. Her zaman olmuyo. Bilmiyorum seviyorsunuz da sanırım. Bırakacağınızı sanmıyorum. Çünkü çevremde de çok gördüm . Kim ne derse desin kendin yaşamadan anlamayacaksın .Hayırlısı olsun

Amın cnm hayılırsı olsun ama mantıgımla hareket edıcem
Biraz daha zaman gecırmek ıstıyorum ama bu adamdan eş olacagını sanmıyorum
Beni her halımle kabul etmeyen bır adam hayatımda olmasın

:KK70:
Kocam da boğa Burcu
Güzelliğe estetiğe cok önem verir
Kendisine de cok bakar
Benden daha bakımlı
Birsey olacaksa hep en iyisi olsun ister
Orta halli birseyle yetinmez
Evse en iyi ev
Arabaysa en iyisi
Kıyafetse en tarzı gibi

Detaylar cok dikkatini çeker mesela
Detay sever
Sofrada yemek yerken bile kendi hazırlarken
O tabak yanında o bardaki kullanmaz falan :)

Nevresim değişirken en güzelini alır kendi serer
Herseyde böyle benim kocam
Nasıl idare ediyorsunuz ayyy bütün boğalar mı öyle arkadaş :kızgın: benim erkek arkadaşım da aynı insan her daim kusursuz olamaz ki

Bu adamla ömür gecmez.herzaman aynı kalamazsın ve bizaman sonra eskisi gibi değilsin diye bu adam seni bırakır.ömür törpüsü resmen.

Böyle bi adamla evlenilmez hatta arkadas bile olunmaz bana göre ayrica estetik takintili degil asagilik kompleksi tavan yapmis hic cekilmez

Back
X