Estetik Yapan Doktorların Fotoğraf Paylaşması Yasal Mi ????

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
Hanımlar estetik yapan doktorlar hastaların fotoğraflarını çekip kendisine muayene için gelen diğer hastalara gösteriyorlar. Bu durum yasal. Mi normal mi doğal olarak ben rahatsız olurum herkese fotoğrafımin gözükmesine ??

canımm zaten fotografını sana sormadan göstermiolar die biliorum. sen izin vermediğin sürece kimse paylaşım yapmaz. özellikle belirtmelisin.

canımm zaten fotografını sana sormadan göstermiolar die biliorum. sen izin vermediğin sürece kimse paylaşım yapmaz. özellikle belirtmelisin.
Anladim umarım öyledir aksi durumda hastalara gosterilsin kesinlikle istemem çünkü

Mutlaka ameliyat oncesi bi form vs doldurulmus imza atmissinizdir onlarda yazar hayir derseniz paylasamazlar bu fotografcilardada gecerli dugun fotolarini vitrin icin kullanamazsiniz diye imzalamistik biz

Siz daha önce yaptigi burunlari görmeden bi doktora ameliyat olur musuz?

Valla ben kararimi nerdeyse tamamen o fotolara bakip verdim Allah hepsinden razi olsun..ben de bayilmiyorum insanların benim fotoma bakmasina ama " ben bakayim kimse benim fotomu görmesin" demek bana bencilce geliyor..

Ha derseniz ki ben doktorda hic hasta fotosu görmek istemedim o zaman haklisiniz..

Yine de yüzün tamamını gostermemeliler bence sadece burun kısmını gösterseler kafi gelir gittigim Dr yüzü tamamen göstermişti şahsen ben istemem

Yüzün tamamını göstermeden hastalar nereden bilecek burnun yüze yakışıp yakışmadığını. Ama istemeyen varsa doktora söyler doktor da kimseye göstermez.

Back
X