bencede estetik yaptir. ben de simdiki igrenc burnumun görüntülerini ekledim albümüme ama senin ki cok fena ya
öncelikle normalde hokka gibi bi burnum vardı onu söliyim.ama ilkokulda basketbol oynarken burnumun üstüne top yedim ozamandan bu zamana bitane kemerim var,şükür normal deliklerin oldugu bölümde bi bozulma olmadı:kedi:
neyse resmimide koyiyim ark.lar size bu önden halleri
Imageshack - burnm
buda sizler için özenle çektiğim iğrençbenneyaptımki profil görüntüm..
Imageshack - wwwburnjpg
bende artık etrafta fotoğraf çekilirken rahatça takılmak profilden çıkmamak için çaba harcamamak istiyorum..
Süt annemin eşi doktor onunla konustum sadece benmde sinirimi bozan yerde sorun var ,ama büyük olasılıkla kırıktan dolayı zor nefes alıyorum ama eger içte bişeyleri düzeltmeleri gerkirse kırmaları gerkirmiş ki buda iyileşme süresini uzatırmış,diğer bi türlüde sadece beni rahatsız eden kısmı hiç kırmadan törpüleyebilrlermiş..
Fikirlerinizi alabilrmiyim:)sanırım kırdırmıcam:sinifsinif::çok üzgünüm:
canım iğrenç deme sen yine de allahın gücüne gider bebeğim herşey güzel olacak senin içinde inş :1hug:
tamam canim igrenc demiycem bidaha burnuma
ztn kurtulcam ondan bide giderayak küsmesin burnum banakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar sizn burunlarınız yine iyi benm burnum 3 kaza geçirdi biri 5 yaşında düştüm kırıldı 11 yaşındayken kazada kırıldı 2 sene öncede eski sevgilim demek istemiyorum hayvan o o kırdı burnumdan nefes almayı unuttum şekili zaten hiç sormayın gargamel gibi bişi oldum hele o dayak olayından sonra ama ben bu ameliyata girmekten çok korkuyorm bide çok usta bi dr gerek bana bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar sizn burunlarınız yine iyi benm burnum 3 kaza geçirdi biri 5 yaşında düştüm kırıldı 11 yaşındayken kazada kırıldı 2 sene öncede eski sevgilim demek istemiyorum hayvan o o kırdı burnumdan nefes almayı unuttum şekili zaten hiç sormayın gargamel gibi bişi oldum hele o dayak olayından sonra ama ben bu ameliyata girmekten çok korkuyorm bide çok usta bi dr gerek bana bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
sigorta benim 1 milyar karşıladıı herkesin öylemiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?