Estetik yaptrmay dnyorum

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
5
318
öncelikle normalde hokka gibi bi burnum vardı onu söliyim.ama ilkokulda basketbol oynarken burnumun üstüne top yedim ozamandan bu zamana bitane kemerim var,şükür normal deliklerin oldugu bölümde bi bozulma olmadı:kedi:
neyse resmimide koyiyim ark.lar size bu önden halleri
http://img107.imageshack.us/i/burnm.jpg/
buda sizler için özenle çektiğim iğrençbenneyaptımki profil görüntüm..

Imageshack - wwwburnjpg

bende artık etrafta fotoğraf çekilirken rahatça takılmak profilden çıkmamak için çaba harcamamak istiyorum..

Süt annemin eşi doktor onunla konustum sadece benmde sinirimi bozan yerde sorun var ,ama büyük olasılıkla kırıktan dolayı zor nefes alıyorum ama eger içte bişeyleri düzeltmeleri gerkirse kırmaları gerkirmiş ki buda iyileşme süresini uzatırmış,diğer bi türlüde sadece beni rahatsız eden kısmı hiç kırmadan törpüleyebilrlermiş..
Fikirlerinizi alabilrmiyim:)sanırım kırdırmıcam:sinifsinif::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım burnunun dış gorunusu iç açıcı deil pek ...
ama nefes proplemimde var diosun ...
eee bu durumda estetik şart ...
şimdi işlem burun sorununa gore degişir tatlım
mesela benim kemerim vardı artı kıkırdak yamuklugum vardı nefes alamıyodum sol taraftan ...
ama muanede sag tarafımdada et oldugu ortaya cıktı ... ve burun kanatlarım cok geniş delikleri buyuktu ...
şimdi yapılan işlem burun deliklerim daraltıldı .
kanatlarım içe dogru cekildi .
burnumun ucu kaldırıldı .
kemerim alındı.
sol tarafımın yamuklugu nefes sorunum acıldı .
sag tarafımdaki et alındı .
yani suan 11 gunlugum ameliyattan cıktım bi sorunum yok ... şukur
yani sende sadece kemeri ve nefes sorununu yapcaklar bu daha basit olur ...
imkanın varsa hemen yaptırmayı dusun derim ...
gecmiş olsun ...

canım kanat derken burun deliklerin varya o kısım işte burnun profilden hiç iyi durmuyor canım zaten sorunluymuş eğriliği herşeyi düzelttir bence estetik ol tamamen kurtul sorunlarından korkma korkulacak hiç bir durum yok doktorunu iyi seçmen lazım sadece

daha ne düşünüyorsunlmaz: bence hemen yapmalısın ileşme sürecini kafaya takma ister 3 ay ister 5 ay herşey yerine oturur,, zamanın ne önemi varki zaten ameliyattan 10 gün sonra herşey normal haline dönüyor geriye şişlikler kalıyor oda korkulacak seviyede değil sadece senin fark edebileceğin düzeyde oluyor..
bu kadar korkmanın hiç manası yok benim bugün 17. günüm ve gerçekten çok endişeliydim ama hiç korkulacak bişi yokmuş bunu ben bile söylüyorsam yaniii hiç düşünme çünkü ben gerçekten çoook endişeliydim..
burnunu şekli gerçekten çok kötü olmuş o kazadan sonra:1shok:

bencede estetik yaptir. ben de simdiki igrenc burnumun görüntülerini ekledim albümüme ama senin ki cok fena ya

ameliyattan sonra bu görüntünü hatırlamıycaksın bile inan buna hiç de korkma sakın hiçbirşeyden imkanın varsa canım hemen ol kurtul mutlu ol bu yeter mükemmel bir psikolojiyle gir çık ameliyattanda da ..

cok güzel olucaksin cnm bu görüntü mazide kalicak. doktorunu iyi arastir ve " aha bu iste benim doktorum" diyip güvenirsen yaptir imkanin warsa

bencede estetik yaptir. ben de simdiki igrenc burnumun görüntülerini ekledim albümüme ama senin ki cok fena ya

canım iğrenç deme sen yine de allahın gücüne gider bebeğim herşey güzel olacak senin içinde inş :1hug:

canım öncelikle sağlık sorunun yani nefes problemin giderilsin tabiki, ama burun açılmışken estetikte olabilirsin tabiki :kedi: doktoruna güven açıksa açık yapsın.. sonuçta şişlikler 6 aydan önce geçmiyor bi şekilde hepimiz son şeklini alması şişliklerin tamamen inmesi için sabırla bekliyoruz

canım iğrenç deme sen yine de allahın gücüne gider bebeğim herşey güzel olacak senin içinde inş :1hug:

tamam canim igrenc demiycem bidaha burnuma

ztn kurtulcam ondan bide giderayak küsmesin burnum banakaydirigubbakcemile3

tamam canim igrenc demiycem bidaha burnuma

ztn kurtulcam ondan bide giderayak küsmesin burnum banakaydirigubbakcemile3

güzel anılarla hatırlayın birbirinizi :roflol: bu arada fotolarına baktım hiçte iğrenç değil sen benim eski burnuşuma bakmadın herhalde delikafadulden

görmüstüm kizz kemerliymis seninki bayagi. bnmkininde ucu düsük. bide septumu yamuk sinüzit olup duruom. ama doktorumda o kadar kötü degil burnun dedi

arkadaşlar sizn burunlarınız yine iyi benm burnum 3 kaza geçirdi biri 5 yaşında düştüm kırıldı 11 yaşındayken kazada kırıldı 2 sene öncede eski sevgilim demek istemiyorum hayvan o o kırdı burnumdan nefes almayı unuttum şekili zaten hiç sormayın gargamel gibi bişi oldum hele o dayak olayından sonra ama ben bu ameliyata girmekten çok korkuyorm bide çok usta bi dr gerek bana bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?

klava: klava: klava: klava: ayyyyyy sinirimi anlatacak smile yokki burdaaa elleri kırılsın prostat olsun inşallah gücü kadınlaramı yetiyormuş o töbe töbeee
yaf sende mahkemeye falan veremedinmi lmaz:
allah onun gibileri alsın emiiii
bak tansiyonum oynadı eller tutmuyo ameliyat işinide sonra yazıyım
doktorlarımızın hepsi iyi seç beğen Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

allah o ellerini taş etsin onun psikopat adi heriff çok sinirlendim yaa klava: canım bi sürü vukuat geçirmişsin burnundan bence hemen gitmelisin hem sigortan da bi kısmını karşılar kırığın olduğu için

burun çok önemli benim akllım çıkardı yan dan resmim olacak diye insanın özgüveninin içine ediyor benimki kırılmadan öncede aham şaham değildi zaten hatırlamıyorum çok nasıldı diye.ama bence yaptırmalısın korktugun ameliyatmı iyileşme sürecimii .burada kimse benden daha korkak olamaz inan iğne deyince aklım çıkan biriyim:) ben 6 günde normale dönddüm 8.günde hersey çıktıı mükemmel nefes alıyorumm agzımı açık boşuna uyumuşum onca gece hiç düşünmee..

bagkur normalde 4milyardı 3 mmilayrını biz ödedikk
özel saglık sigortamda vardı ama olmadı o bagkur sadece karşıladı brz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…