Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetikle Burnu Aşırı Küçültülmüş Olanlar Yazabilir Mi?
Merhaba benim burnumu doktor aşırı küçülttü. Aranızda aynı durumda olanlar varsa yazabilirler mi? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Doktoru bunun için dava edebilir miyim? Beni uyarmadı yüzüme uymuyor çok küçük ve kısa.
Merhaba benim burnumu doktor aşırı küçülttü. Aranızda aynı durumda olanlar varsa yazabilirler mi? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Doktoru bunun için dava edebilir miyim? Beni uyarmadı yüzüme uymuyor çok küçük ve kısa.
benim burnum asiri kucuk kisa kalkik yani kemik birakmamis et birakmamis ne var yoksa almis bir senedir hep evdeyim disari asla cikmiyorum... gecmis olsun
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun hangi doktor tamamen kendi geri zekalılığım yüzünden bunlar başıma geldi doğal burnumu öyle özlüyorum ki her gün ağlıyorum yemek yiyemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Eskisini görenler gerek yoktu diyorlar ben de kaybetmeden anlayamadım değerini işte düz ve biraz hacimli bir burundu kavis mavis yoktu ucu gülünce düşüyordu azcık biraz da eğrilik vardı
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun hangi doktor tamamen kendi geri zekalılığım yüzünden bunlar başıma geldi doğal burnumu öyle özlüyorum ki her gün ağlıyorum yemek yiyemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum
bilmez miyim ben kemerli burnumu bile ozluyorum. aynadaki ben degilim zaten ruhumda degisti ne mutlu olabiliyorummm ne disari cikabiliyorum oylece kaldim. Bi suru ilac antideprasan valla cok zor Allah yardimcimiz olsun
Aynı durumdayız gerçekten ölmek çok mantıklı geliyor buna dayanamam çok zor her dakika görüyorum ve kendimden nefret ediyorum her şeyi mahvettim bitirdim kendimi
Aynı durumdayız gerçekten ölmek çok mantıklı geliyor buna dayanamam çok zor her dakika görüyorum ve kendimden nefret ediyorum her şeyi mahvettim bitirdim kendimi
Kızlar gerçekten çok zor biliyorum birebir aynı psikolojideyim hala ara ara ağlıyorum yemeden içmeden kesildim 7 kg vermişim ama ölümden bahsetmeyin yaaa. Her şeyin bir çaresi var elbet. Revizyon evet riskli belki daha zor manevi ve maddi daha çok yıpratıyor sağlık içinde sıkıntı oluşturabilir evet ama iyi bir doktor bulunduğu sürece buda atlatılır. Fakat ölmeyi isteyecek kadar kendinizi bırakmayın lütfen böyle biz mağdurları görünce bu sözleri görünce içim daha bir parçalanıyo
@ruaminek seninde daha 1 ay ilk aylar kabullenme süreci daha zor ilerde daha sağlıklı düşünecek ve kabullenmeye başlayacaksın.
insanlar kaç defa revziyon oluyor. Onları desteklediğim için değil hala bir çare var onu demek istiyorum yeterki doktor seçimi iyi olsun* en önemlisi dürüst bir doktor bulabilmek! Maalesef bizler kandırıldık. Bir simülasyona kandık kandırıldık diyorum* çünkü ameliyat olmadan önce doktorlar dürüst bir şekilde ben bunları yapabilir bunları yapamam detaylı bir şekilde konuşulmuyor. Hasta zaten ne bilsin garibim. Basit düşünüyor herkes o ameliyat masasına daha güzel olacağım umuduyla yatıyor. Estetik adı üstünde. Biz o acıya daha güzel olalım diye katlanıyoruz üstüne parada veriyoruz ama para verseler istemeyeceğimiz burunlarla uyanıyoruz. Çok acı... Burunlarımız simülasyondaki gibi olsa yine içim yanmazdı çoğu kişi daha farklı burunla uyanıyor. Eğer estetik olmadan önce buralara uğramış olsaydık asla düşünmezdik eminim çok fazla mağdur var. Ama ne yazık ki biz bu kötü tecrübeyi yaşayacakmışız :')