Estetikli burunlar hep birbirine mi benzer?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
329
391
103
26
18AFB3C4-69A9-4C40-B29E-E79800848E65.webp

merhaba kızlar. Burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama kaydırak gibi kalkık bir burun olmasını istemiyorum çünkü yüzümde asla doğal durmaz. Fotoğrafta öndeki kızın burnu bence çok hoş. (Elinde telefon olan)Estetikle böyle burunlar yapılabilir mi?

Eki Görüntüle 2686118
merhaba kızlar. Burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama kaydırak gibi kalkık bir burun olmasını istemiyorum çünkü yüzümde asla doğal durmaz. Fotoğrafta öndeki kızın burnu bence çok hoş. (Elinde telefon olan)Estetikle böyle burunlar yapılabilir mi?
İyi bir dr bulup tam olarak istediğini anlatırsan evet yapılabilir. Yok eğer standart bir şekli olan herkese aynı burnu yapan bir doktora gidersen yapamaz. İnsanı vezir de ederler rezil de😂 bir de insan yüzüne yakışanı istemesi lazım. Mesela böyle bir burun sana yakışır mı

İyi bir dr bulup tam olarak istediğini anlatırsan evet yapılabilir. Yok eğer standart bir şekli olan herkese aynı burnu yapan bir doktora gidersen yapamaz. İnsanı vezir de ederler rezil de😂 bir de insan yüzüne yakışanı istemesi lazım. Mesela böyle bir burun sana yakışır mı
Çok düsündüm nasıl bir burun bana yakışır diye daha önce hiç doktorla görüşüp öncesi sonrası şeklinde photoshop yaptırmadım o yüzden tam olarak bilemiyorum ama yüzüme küçük kalkık burunlardansa bu tarz bir burunun daha çöm yakışacağını düşünüyorum

Çok düsündüm nasıl bir burun bana yakışır diye daha önce hiç doktorla görüşüp öncesi sonrası şeklinde photoshop yaptırmadım o yüzden tam olarak bilemiyorum ama yüzüme küçük kalkık burunlardansa bu tarz bir burunun d
Küçük kalkık kavisli burunları ben beğenmiyorum estetiğim diye bağırıyor bence. bu burun arkadaki kızdan bahsediyorsak eğer bence de güzel ben de beğeniyorum kısa olmayan düz burunları. Şuanki burnunuz nasıl?

Küçük kalkık kavisli burunları ben beğenmiyorum estetiğim diye bağırıyor bence. bu burun arkadaki kızdan bahsediyorsak eğer bence de güzel ben de beğeniyorum kısa olmayan düz burunları. Şuanki burnunuz nasıl?
Hayır arkadaki kız değil en öndeki Seleme’de nazlıyı oynayan kızdan bahsediyorum

Back
X